Frankrijk, Castelnaudary
Met een lokale verankering in het zuiden van Frankrijk, bedenkt en ontwikkelt de Groupe Rivière, al 3 generaties lang, smakelijke en innovatieve kant-en-klaar gerechten, gebaseerd op traditionele Franse recepten. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn de recepten vrij van kleurstoffen, conserveermiddelen en kunstmatige aroma's. Via zijn merken toont de Groupe Rivière zijn toewijding aan de ...
Portfolio (56)
Frankrijk, Castelnaudary
Le Coustelous is trots om u zijn gastronomische producten uit het Zuidwesten aan te bieden, met bijzondere aandacht voor de beroemde cassoulet van Castelnaudary. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze ingrediënten en werken samen met lokale producenten om u het beste te bieden. Wij exporteren onze producten naar Europa, de Verenigde Staten en Frankrijk, naar delicatessenwinkels, wijnha...
Portfolio (37)
Frankrijk, Brive La Gaillarde
LA CORREZIENNE is een online winkel en een winkel in Brive-la-Gaillarde, die verschillende ambachtelijke producten aanbiedt om u de terroir van Corrèze, in Frankrijk, te laten ontdekken en het beste van deze regio met u te delen. Van gastronomie tot decoratieartikelen, messen, kaarsen, sieraden of cosmetica, u vindt alles in onze online winkel. We selecteren de beste ambachtelijke producten made i...
Portfolio (71)
...Naast onze foie gras bieden wij een breed scala aan bereide gerechten aan. Gevarieerd, onze bereide gerechten vertegenwoordigen het vakmanschap van onze regio, het zuidwesten. Ontdek: Alicuit, eendenconfit, zonovergoten parelhoen, cassoulet met confit eendenpootjes, haan in wijn, salmis van houtduif.
Portfolio (4)
Frankrijk, Gourdon
La Maison GODARD is gespecialiseerd in de vervaardiging van foie gras en streekproducten uit het Zuidwesten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van uitzonderlijke ganzenfoies gras, foie gras in een doek, met vijgen en ook van bereide gerechten zoals eendenconfit of cassoulet.
Frankrijk, OSSES
...Gevestigd in het Baskenland, is het bedrijf ARNABAR gespecialiseerd in de productie van foie gras en Baskische producten. Zo produceert en commercialiseert het de volgende streekproducten: bloc de foie gras, hele foie gras, mi-cuit foie gras, eendenconfit, axoa, Baskische recepten, patés en rillettes, worstjes, vleeswaren, piment d'Espelette, wijnen en dranken uit het Baskenland, zoete specialiteiten, zeeproducten, enz. ARNABAR biedt ook gastronomische geschenkpakketten aan die als bedrijfsrelaties cadeau kunnen worden gegeven.
Frankrijk, Hagetmau
LE GRENIER DES GASTRONOMES is een Landaise bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en commercialisering van eendenvlees. De moderne productielocatie heeft zijn Europese goedkeuring en de certificering voor eendenlever van de Zuidwest. Zo produceert LE GRENIER DES GASTRONOMES rauwe eendenlever, eendenborst, gedroogde en gerookte eendenborst, eendenconfit, eendenvet, halfgare eendenlever en eendenlever in blik. LE GRENIER DES GASTRONOMES zet zich in om u producten van hoge kwaliteit aan te bieden.
Frankrijk, Barcus
DE BOERDERIJ UHARTIA is de specialist in boerderij-eenden. We hebben een traditionele eendenhouderij opgezet en een maïsvoederingsatelier voordat we begonnen met de ambachtelijke productie van boerderijproducten in onze CEE-normgebonden faciliteiten. Zo bieden we een breed scala aan producten op basis van eend, zoals eendenlever, eendenconfit, eendenrillettes, patés met eendenlever en bereide gerechten zoals eendenstoofpot of gevulde couscous.
Frankrijk, Lanzac
... gerechten. Ook worden er voorgerechten aangeboden zoals eendenrillettes en patés op basis van foie gras, evenals specialiteiten zoals eendenconfit met sinaasappel en Lanzaguais cassoulet. De Ferme de Grezelade heeft ook een breed assortiment regionale productpakketten. De producten worden verkocht in onze eigen winkels, delicatessenwinkels en restaurants. Een verbonden seminarzaal en een eetzaal zijn in aanbouw voor het jaar 2016.
Frankrijk, Hagetmau
Sinds 1929 is het bedrijf BESSE FOIE GRAS gespecialiseerd in de productie en verkoop van foie gras. Zo biedt het bedrijf halfgare foie gras, eendenfoie gras, ganzenfoie gras en specialiteiten met foie gras aan. Daarnaast biedt het ook terrines, patés, eendenconfit, Landais cassoulet en gastronomische geschenkpakketten voor ondernemingscommissies aan.
Frankrijk, Cahors
SUDREAU is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van foie gras, eendenborst, gizzards, eendenrillettes, eendenconfit en typische gerechten uit het Zuidwesten, zoals Coq au Vin uit Cahors of cassoulet.
Frankrijk, PEYREHORADE
... ouderwetse rookkasten produceert Maison BARTHOUIL gerookte zalm van hoge kwaliteit. Maison BARTHOUIL biedt ook andere vissen aan (gerookte paling), biologische producten (biologische zalm, biologische terrines), kaviaar, vis-eieren, tarama, regionale specialiteiten (eendenconfit, verse, gerookte en gedroogde magrets...) en gastronomische cadeaupakketten.
Frankrijk, Foix
...In een natuurlijke en authentieke omgeving houdt de familie ROUCH sinds 1870 de traditie in stand van het maken van echte streekproducten, rustiek en vol smaak. Jambon de Pays Ariégeois, gedroogde leverworst, saucisson onder de as l'Ariégeois, foie gras, eendenconfit, wildpaté, hertenvlees, enzovoort... De charcuterie ROUCH vervaardigt zijn producten in zijn laboratorium dat voldoet aan de Europese normen, in Ferrières in Ariège.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play