Frankrijk, Sable Sur Sarthe
Dieet- en biologische specialiteiten met zeewier. Dieetontbijten voor de inspanning, rijk aan vitamines en mineralen, dieetontbijten met magnesiumrijke granen. Cornflakes zonder toegevoegde suiker, zonder vet en zonder GMO's, bereiding voor dessert zonder toegevoegde suiker, zonder zoetstoffen of kleurstoffen. Glutenvrije desserts. Ontgiftigende en tonifiërende kruidendrank. Biologische bereiding ...
Frankrijk, Saint-Raphaël
Banketbakkerijen, Confecties, Chocolatiers, Elzasser Specialiteiten, Fijne Delicatessen uit de Provence, Gekonfijte Vruchten. Geopend van dinsdag tot zaterdag: 6:30-19:00 Online verkoop van onze snoepwaren op: www.le-provencal.net...
Pâtisserie en lekkernijen, de school van Stéphane Glacier, is bedoeld voor zowel amateurs als professionals in de gastronomie. Stéphane Glacier biedt professionals vervolmakingscursussen aan in patisserie, snoepbereiding en chocolaterie volgens een jaarlijks vastgesteld schema. We bieden ongeveer veertig cursussen aan, geleid door Stéphane Glacier, Jérôme Le Teuff, zijn chef-patissier, en een tien...
Frankrijk, Bruges
Opgericht in Brugge in 1990, is het bedrijf LE BOUCHON DE BORDEAUX een kleine familiale fabriek die gespecialiseerd is in de productie van kleine koekjes en biscuits. Het vlaggenschipproduct van het bedrijf, "Le Bouchon de Bordeaux", is een biscuit in de vorm van een kurk van een wijnfles. Het assortiment "Bouchons de Bordeaux" is uitgebreid met verschillende smaken. Het bedrijf biedt ook Canelous...
Specialist in verkoopruimtes en winkelinrichtingen voor de voedingssector: Bakkerij, Banketbakkerij, Chocolatier, Slager, Roesteraar, Vleeswaren - Catering.... MOSAIC Inrichting biedt haute couture in inrichting. Ontdek al het werk van MOSAIC Inrichting op de website www.mosaic-agencement.com...
Frankrijk, Saint-Loubès
Het bedrijf AQUITAINES SPECIALITES is gespecialiseerd in de productie en distributie van canelés de Bordeaux. De receptuur van de canelé de Bordeaux wordt al eeuwenlang van generatie op generatie doorgegeven. De unieke smaak, de krokante laag en de zachte kern zijn het resultaat van een langzame en zorgvuldige bereiding. Het bedrijf AQUITAINES SPECIALITES is gecertificeerd volgens IFS en BRC, deze...
Frankrijk, Le Cateau-Cambresis
SASA is al 40 jaar de wereldwijde expert in bak- en patisserie-ondersteuningen voor professionals. We bieden een assortiment opslagoplossingen (kasten, wagens) en fermentatie- en bakondersteuningen (vormen, platen). SASA is een dochteronderneming van de SASA DEMARLE-groep, die de bedrijven SASA en DEMARLE samenbrengt, die verschillende oplossingen bieden die zijn afgestemd op de voedingsmiddelenin...
Frankrijk, Boufféré
... koopt het bedrijf een productie-eenheid voor brioche van 200 m² in de Copechagnière. Deze zal geleidelijk worden uitgebreid tot 2.200 m². Het jaar 2000 markeert een nieuwe stap met de oprichting van een tweede productielocatie in Boufféré in het Parc Vendée Sud Loire (2.200 m²), dicht bij de A83, op de as Nantes-Bordeaux. Vier jaar later breidt de locatie uit tot 6.000 m². Als partner van de grote distributie produceert Brioches Fonteneau brioche en gebak onder hun eigen merk “Ma Boul’Ange”, maar ook voor Distributeursmerken, waarmee ze de producten uit de Vendéense regio waarderen.
Frankrijk, Mennecy
Frankrijk, Tain L Hermitage
Het bedrijf Gâteau Dauphinois ontwerpt en vervaardigt van generatie op generatie ambachtelijk fruitgevulde koekjes zonder kleurstoffen of conserveermiddelen. Door zijn succes en kwaliteit is het bedrijf zijn producten gaan verkopen in Frankrijk en nu ook in het buitenland. De traditionele receptuur en productie, zonder conserveermiddelen, kleurstoffen of kunstmatige aroma's, maakt het echter mogel...
Frankrijk, Agen Cedex 9
... aromatische bereidingen een nieuwe inspiratiebron voor uw recepten voor dranken, bereide gerechten, zuivelproducten, gebak,... U krijgt zo de kans om meer karakteristieke formules te creëren (verse munt uit Lot-et-Garonne, citroen uit Sicilië, Piment d'Espelette,...), de kwalificaties "natuurlijke oorsprong", biologisch (voor de Bio-Rouages lijn) te gebruiken, evenals de weergave van onze grondstoffen op de etiketten van uw producten.
Frankrijk, St-Yrieix la Perche
... madeleines, fabrikant van madeleines, levering van madeleines, productie van madeleines, fabrikant van koekjes, fabrikant van gebak, leverancier van koekjes, leverancier van gebak, levering van gebak, levering van koekjes, nature madeleines, chocolade madeleines, pure chocolade madeleines, lange madeleines, traditionele gebakjes, rozijnen cakes, mini vierkwarts, Génois ChocoLait, ChocoPépites, Amandel Financiers, Chocolade Moelleux, Gevulde Taarten, assortiment koekjes, assortiment taarten, patisserie koekjes, pure boter galette ...
Frankrijk, Beaucouzé
...voor vis, voor kant-en-klaar maaltijden, voor diepvriesproducten, voor gebak,... Fabrikant van trappenwagens voor de voedingsindustrie. Fabrikant van wagens met constante hoogte. Handmatige transportwagens. Fabrikant van continue bandwasmachines. Archimedes-schroeflift. Fabrikant van verwerkings- en maalapparatuur.
Frankrijk, Villaines Les Rochers
...-voedingsproducten. Wij zijn ook fabrikant van broodrekken, roosters voor gebak, presentatietafels, fruit- en groentemanden, broodpresentatoren, manden voor gebak, en wilgen broodwagens. Wij organiseren workshops in vannerie onder begeleiding van een van de vijf Beste Ambachtslieden van Frankrijk.
Frankrijk, Amiens Cedex 3
... van de verschillende geldende wetgeving. Opgericht in 1955 door een bakker-patissier uit Amiens, heeft Florensuc meer dan 60 medewerkers in Frankrijk. Florensuc biedt een breed scala aan decoraties voor ambachtslieden en industrieën. • De ambachtelijke markt: Patissiers, Bakkerijen, Cateraars, Restaurateurs • De industriële markt: Fabrikanten van gebak, brood, banket en ijs. 60% van de omzet komt uit export naar 60 landen. Certificering Ecocert, ISO 22000, Sedex.
Frankrijk, Amiens
...Online Aziatische supermarkt voor BtoB en BtoC. We kunnen snacks, dranken, ramen, gebak, Japanse/Koreaanse tafelaccessoires aanbieden voor theesalons, manga cafés, manga boekwinkels, enz. We kunnen ook de benodigde ingrediënten aanbieden voor sushi bars en sushi restaurants.
Frankrijk, Bidart
Enkele kruimels van gekte... De recepten van de koekjes en taarten van Maison Miettes zijn glutenvrij. We gebruiken meelsoorten zoals rijst en maïs die de koekjes een ongeëvenaarde knapperigheid geven. Smaak staat centraal in onze aanpak en we zetten onze knowhow in dienst van de smaak. Wanneer u een taart proeft, waardeert u eerst de knapperigheid, daarna de geur: de rondheid van de geroosterde h...
Frankrijk, La Mure Argens
... afkomstig zijn uit de smaken van de bergen, zoals azijn, gebak en kruidenthee. De belangrijkste activiteit is de productie van etherische oliën van Lavendel fine AOC; Bleu d’Argens is gespecialiseerd in verzorgings- en aromatische preparaten die zijn gebaseerd op 100% natuurlijke actieve ingrediënten voor het lichaam en welzijn: hydraterende en herstellende crèmes, massageoliën, scrubs, baden, zeep. Het merk Bleu d’Argens heeft sinds 2005 de AOP lavendel fine van Haute Provence en ontving in 2015 de vermelding Slow cosmétique.
Frankrijk, Poitiers Cedex 9
... verpakkingseenheden, diepvriezen), kant-en-klaar maaltijden (verse, diepgevroren, conserven, cateringproducten, vleeswaren), bakkerij en patisserie (industriële eenheden voor de productie van brood, gebak en patisserie, zowel vers als diepgevroren), eieren (verpakkingscentra voor eieren, productie-eenheden voor eiproducten), logistiek (logistieke platforms, koelhuizen), silo's en diervoeding (levering, inzameling, opslag, drogen, veevoeders), industriële architectuur (winkels, kantoren, industriële gebouwen) ...
Frankrijk, Arles Cedex
Gespecialiseerd in de ambachtelijke productie van macarons op basis van amandelen en glutenvrij. Mijn producten zijn twee jaar achtereen bekroond door de Kamer van Ambachten van 13 in het kader van de culinaire route die de beste ambachtslieden van het departement Bouches-du-Rhône beloont. Ik bied een dertigtal verschillende smaken aan met natuurlijke kleurstoffen. Mijn producten vereisen geen koe...
Frankrijk, Narbonne
Pedro Sas is gespecialiseerd in laboratoriumproducten voor bakkerij en patisserie. Pedro heeft een sterke reputatie opgebouwd bij professionals. Pedro heeft een internationale uitstraling en dekt 4 Franse departementen: l'Aude, le Tarn, la Haute Garonne en l'Ariège.
Frankrijk, Soultz Sous Forets
Het bedrijf Paul Heumann is sinds 1907 producent van ongezuurd brood.
Frankrijk, Les Cerqueux
...Het bedrijf Pasquier is gespecialiseerd in de productie van gebak. Al meer dan 30 jaar weet Brioche Pasquier producten aan te bieden die zowel eenvoudig als smaakvol zijn. Onze wens is om onze consumenten de smaak van authentieke producten en traditionele recepten opnieuw te laten ontdekken. De tarte tatin, de traditionele beschuit, het melkbrood... de producten van Brioche Pasquier zijn een beetje onze "Madeleines de Proust"!
Frankrijk, Sainte Hermine
Frankrijk, Corbie
Frankrijk, Roncq
Frankrijk, Saint-Genest-Lerpt
Frankrijk, Sarrebourg
Frankrijk, Montelimar
Frankrijk, Saint-André-Les-Vergers

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play