Frankrijk, Paris
...Biologische durumtarwe, biologische verse eieren, biologische basilicum, biologische knoflook, biologische spinaziepoeder, allemaal gemaakt in Frankrijk. Gemiddelde voedingswaarden per 100g droge pasta: ENERGIE: 1515kj / 362kcal EIWITTEN: 14g KOHYDRATEN: 69,9g waarvan suikers 1,9g VETTEN: 2,4g waarvan verzadigde vetzuren 0,5g Vezels: 4,1g ZOUT: 0,02g Allergenen: Bevat gluten, eieren en mogelijke sporen van soja. HOE TE KOKEN: Ongeveer 4 tot 6 minuten koken in kokend water. Ean13:3701511707736 Referentie:TagliatelleBioAilBasilicFrance1...
Portfolio (133)
Frankrijk, Les Pavillons-Sous-Bois
...Pasta voor samosa's 300 g bloem 100 g gesmolten boter 150 ml water 25 g maizena Vulling aardappel 2 aardappelen 150 g doperwten of naar keuze 1 ui 2 eetlepels plantaardige olie 2 teentjes knoflook, gehakt ½ theelepel garam masala ½ theelepel gemalen koriander 1 theelepel gehakte gember ½ theelepel kurkuma zout, zwarte peper ½ citroensap 1 theelepel rode peperpoeder 2 eetlepels fijngehakte koriander ½ rode peper, in plakjes...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play