Frankrijk, Malataverne
...De truffel is de volksnaam voor de eetbare vruchtlichamen van verschillende soorten ectomycorrhizale ascomyceten, die zich in een meer of minder bolvormige vorm presenteren. De schimmel kan meerdere truffels produceren. Sommige soorten hebben weinig smaak, terwijl andere bijzonder gewaardeerd en sinds de oudheid gezocht worden. Truffels, of ze nu spontaan zijn gegroeid of afkomstig zijn van...
Portfolio (188)
Frankrijk, Biguglia
...De Crunchiella-truffels Recept voor 25 truffels ● 1 pot Crunchiella O Mà! ● 100 g cacaopoeder Vul een siliconenmal met mini-halve bollen met Crunchiella O Mà! Plaats de mal een hele nacht in de vriezer zodat de halve bollen kunnen opstijven. De volgende dag, haal de halve bollen uit de mal en zet ze tegen elkaar. Verwarm met je vingers om de samenvoeging te laten slagen. Rol in het cacaopoeder. Zet in de koelkast voordat je gaat proeven. Laat de verwennerij zijn werk doen...!
Portfolio (68)
Frankrijk, Concarneau
...De Zwarte Wintertruffel (Tuber Melanosporum) is wereldwijd bekend in de keuken als "Perigord" truffels, of in Italië als de "Nero Pregiato". Het wordt beschouwd als de koning van de zwarte truffels. Over het algemeen heeft het een ronde vorm, maar kan ook onregelmatig of lobvormig zijn, en bereikt normaal gesproken een grootte van maximaal 10 cm (3,9 in). Het is gekenmerkt door kleine piramidale puntjes en een zwart-bruin huid; het vlees van de winterzwarte truffel is aanvankelijk wit, en wordt daarna donker. Het is doordrongen van witte aderen die met de leeftijd bruin worden.
Portfolio (10)
...Heerlijke truffels met Cognac Fine Champagne, smeltend en smaakvol, subtiel bestrooid met cacao. Truffette de France biedt u de romige genot van chocolade in combinatie met de subtiliteit van het aroma van Cognac Fine Champagne. Verpakt in een mooie zilveren doos, combineren deze chocolade truffels op verfijnde wijze de elegantie van de fine champagne met de smeltende textuur van de chocolade truffel.
Portfolio (6)
Frankrijk, Marseille
... verkrijgbaar in verschillende smaken, biologisch en diepgevroren (met een houdbaarheid van 12 maanden). ingrediënten Volle koemelk, room, zout, stremsel. Zonder conserveermiddelen. Uitstekend met tomaat en extra vierge olijfolie, met verse truffels, met worstjes, of met verschillende combinaties in de bereiding van warme gerechten.
Portfolio (9)
Frankrijk, Valréas
...Een biologische acaciahoning met delicaat bloemige tonen, verrijkt met stukjes zwarte truffels uit de Provence. Proefadvies: Ideaal om te combineren met kaas of foie gras.
Portfolio (10)
Frankrijk, Cénac
...waarna hij in kleine containers wordt gevinifieerd, wat ook zorgt voor een goede extractie van de elementen in de schil en het druivensap. De oogst wordt uiteindelijk twee keer per dag gepompt tot het einde van de alcoholische fermentatie, waarna hij in eikenhouten vaten met fijne korrel wordt overgebracht. Neus Discreet bij opening, maar wordt complexer met aroma's van kersen, truffels en...
Portfolio (9)
Frankrijk, Mandelieu
Opgericht in Vence in 1972 door zijn naamgever, François Roméo, heeft de oliemolen met dezelfde naam in de loop der jaren verschillende lijnen olijfolie weten te creëren en ontwikkelen. Met een harmonieuze balans tussen zachtheid en fruitigheid, levendigheid en kruidige tonen, weet de olie van François Roméo een breed publiek te verleiden. Het merk François Roméo wordt door consumenten erkend als...
Portfolio (45)
Frankrijk, Cleron
...Deel of geef geluk met de smeltende melkchocolade truffels van Lindt Lindor. Sinds 1845 combineren de Meester Chocolatiers van Lindt hun vakmanschap met de beste ingrediënten om een perfect ronde chocoladeschaal te produceren met een onweerstaanbaar zachte vulling. Lindor is ideaal om speciale gelegenheden te vieren, voegt een vleugje geluk toe aan elke viering en is het perfecte cadeau om indruk te maken of om samen met vrienden en geliefden van te genieten. Gemaakt door de meester chocolatiers van Lindt Romige melkchocolade truffels Ideaal voor cadeaus 600g...
Portfolio (10)
Frankrijk, Bidart
La Maison Caudalie, de uitmuntendheid van biologisch, natuurlijk & wild! Van zijn gezellige tapas, "infarinata of tempura" diepvries (croquetas, inktvissen, rabas...) gecertificeerd IFS, zonder kleurstoffen, conserveringsmiddelen of additieven, tot de wilde vissen en andere zeeproducten, de wilde paddenstoelen uit onze regio's, vers, gedroogd, in poedervorm of diepvries, zijn biologische olijfoli...
Portfolio (59)
Frankrijk, Objat
...Een assortiment van 7 specialiteiten met foie gras om te smeren bij het aperitief. Natuurlijk, zout/zoet, gekruid Toast Gaillard naturel Toast Gaillard vijg Toast Gaillard Espelette-peper Toast Gaillard Sichuan-peper Toast Gaillard eekhoorntjesbrood Toast Gaillard kastanjes Toast Gaillard zwarte truffels uit de Périgord...
Portfolio (7)
Frankrijk, Mietesheim
...Deze smaakvolle olie biedt een zeer gebalanceerde smaak met delicate tonen van truffel. Het is een perfecte aanvulling op salades, pasta's of risotto's. Ingrediënten: Extra Vergine Olijfolie 98,75%, Gedroogde Zomertruffels en Zwarte Truffels 0,75% (gelijk aan 2% verse producten): zomertruffel (Tuber Aestivum Vitt) 0,6%, Truffel...
Portfolio (80)
Frankrijk, Boissy Saint Leger
... Île-de-France, en zijn team chocoladebonbons bereiden die maximaal 15 dagen houdbaar zijn. Stéphane Janin, professionele chocolatier gevestigd in Val de Marne en specialist in het maken van chocolade, nodigt u uit om zijn chocoladefabriek te ontdekken terwijl u geniet van heerlijke pralines, pure chocolade, truffels ... Verkoop van ambachtelijke chocolade (chocoladegeschenken, chocoladeassortimenten, chocolade ...) en creatie van gepersonaliseerde chocolade voor bedrijven.
Portfolio (36)
Frankrijk, Auxerre
...Neus zeer serieus van aardse lagen, bewerkte grond, truffels, ondergroei en gebroken stenen die plaatsmaken voor noties van Zwarte Woudtaart, kirsch en rode bessengelei met tonen van cassis en potloodkrullen. Mond vol, de mond is doordrenkt met een fantastische energie, met lagen van rode en zwarte vruchten met een zachte en ronde textuur en een levendige mentholnoot tot aan de finale. Wijn...
Portfolio (190)
Frankrijk, Parnac
...Intense en complexe Cahors Deze diepgekleurde wijn is expressief en harmonieus; zijn complexe neus roept zwarte bessen, specerijen en geroosterd fruit op. Vleesachtig en krachtig in de mond, is de fluweelachtige kwaliteit een bewijs van de perfecte beheersing van de technieken van veroudering in eikenhout. Aroma's van zwart fruit, drop en chocolade completeren de volle expressie van de wijn. Serveer gedecanteerd (of enkele uren van tevoren geopend) voordat je geniet op 15-16°. Voorgestelde begeleiding: wild, foie gras, truffels, boschampignons, tournedos, melkgevoerd lam.
Portfolio (4)
Frankrijk, Vitry Sur Seine
...Bevat: 10 producten - cadeauverpakking met mendiants - cadeauverpakking met florentins - cadeauverpakking met grignotine - cadeauverpakking met pralines - cadeauverpakking met karamel - cadeauverpakking met fruitpasta - cadeauverpakking met nougatine - glutenvrije smeerpasta - cadeauverpakking met truffels - cadeauverpakking met gekonfijte sinaasappels...
Portfolio (1)
Frankrijk, Grigny
..."Les Classiche" van Canuti worden bereid met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen, zonder toevoeging van kleurstoffen of conserveermiddelen. Zoals alle Canuti-ei-pasta's worden ze geproduceerd volgens de klassieke methode van langzaam extruderen in bronzen matrijzen. De verschillende vullingen zijn op basis van groenten, vlees, vis, kazen, paddenstoelen en truffels. Deze "Classiche" zijn allemaal van uitstekende kwaliteit: ze zijn verfijnd en gewild. VERPAKKING: 3 x 1 kg = 3 kg...
Portfolio (93)
Frankrijk, Arles
Gourmet Provence is een samenwerkingsverband dat in 2018 is opgericht door de wil van Corine Marmotan en 3 ondernemers om de verkoop in Frankrijk, Europa en de grote export te ontwikkelen. De groeiende vraag van onze klanten om hen een breder assortiment aan gourmetproducten aan te bieden, in combinatie met onze wens om de Middellandse Zee, waaronder de Provence, te promoten, stelt ons in staat o...
Portfolio (142)
Frankrijk, Astaffort
Le Grand Bluff : Een gastronomisch universum van plantaardige en biologische producten Duik in de smakelijke en verrassende wereld van Le Grand Bluff! We hebben de klassiekers van de Franse gastronomie durven heruitvinden in een 100% plantaardige en biologische versie. Meer dan een simpel merk, belichaamt Le Grand Bluff een gepassioneerde beweging voor duurzame voeding die respect heeft voor het ...
Portfolio (7)
Frankrijk, Bellême
... aan uw behoeften te voldoen: couverture chocolade, chocoladebonbons, tabletten, pralines, truffels, en nog veel meer. We zijn ook in staat om onze producten te personaliseren om ze aan uw specifieke behoeften aan te passen. We hechten veel waarde aan de kwaliteit en authenticiteit van onze producten. We selecteren onze grondstoffen zorgvuldig en werken samen met lokale producenten om verse en...
Portfolio (29)
Frankrijk, Carentan
... industriëlen als RHF. Wij vervaardigen en commercialiseren karamel in verschillende vormen en recepten, en bieden professionals Industriële Voedingsproducten (IVP) aan: - Vloeibare karamel voor topping, glazuur of vulling - Karamelstukjes voor koekjes, broden, brioche, ijs, truffels…: Klassieke recept, verse room uit Normandië, gezouten boter, AOP. - Thermostabiele karamelstukjes voor kookbestendigheid - Karamelpoeder Wij staan open voor onze klanten en kunnen u ondersteunen in uw overpeinzingen en ontwikkelingsbehoeften.
Portfolio (4)
Frankrijk, Morrières Les Avignon
... delicatessenwinkels, Truffières de Rabasse Recettes de chef voor de HORECA-markt en Truffières de Rabasse Ingrédients voor de industrie. Het bedrijf ontwikkelt expertise in inkoop, selectie van truffels, productie en commercialisatie. Er is een kwaliteits- en R&D-afdeling opgezet om de producten te ontwikkelen die uw klanten verwachten!
Frankrijk, Mandelieu
Signorini TARTUFI, een Italiaans bedrijf, opgericht door Frédéric Dubois Signorini in 1972, afkomstig uit Toscane via zijn grootvader Giuseppe Signorini en uit Sicilië via zijn grootmoeder Giuseppina Di-Salvo, en met meer dan 35 jaar ervaring, heeft in staat gesteld om een nieuw imago aan truffels te geven door ze in vele verschillende vormen te democratiseren. Als gepassioneerd persoon wil hij...
Frankrijk, Bouglon
Als handelsbedrijf in Frankrijk en Algerije werken we samen met Algerijnse boeren, producenten en industrieën. We bieden verschillende producten aan, zoals dadels in verschillende verpakkingen en in takken, de gharss, olijfolie, truffels, saffraan, essentiële oliën, gedroogde munt en fruit en groenten. We onderzoeken elke aanvraag voor Algerijnse producten die kunnen voldoen aan de behoeften...
Portfolio (5)
Frankrijk, Gourdon
La Maison GODARD is gespecialiseerd in de vervaardiging van foie gras en streekproducten uit het Zuidwesten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van uitzonderlijke ganzenfoies gras, foie gras in een doek, met vijgen en ook van bereide gerechten zoals eendenconfit of cassoulet.
Frankrijk, Antibes
... restauratie of de detailhandel is. Om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, hebben we ons productassortiment gediversifieerd: verse truffels, diepvriestruffels, delicatessen rond de truffel en nog veel meer. Vandaag de dag brengen onze truffels vreugde aan zowel particuliere als professionele klanten en worden ze geëxporteerd naar bijna 10 landen, fier pronkend in de keukens van nationale en...
Frankrijk, Bauduen
... en op de verschillende groothandelsmarkten. Nogmaals, Nicolas PLANCHON is gepassioneerd door zijn vak en kent het tot in de puntjes. Hij wil zelfs tools ontwikkelen die alle truffels catalogiseren en de actuele prijzen aangeven. Hij produceert zowel wintertruffels als zomertruffels. Nicolas PLANCHON biedt voornamelijk truffels van Premium kwaliteit aan. Maar hij produceert daarnaast ook...
Frankrijk, Avrillé Les Ponceaux
BELLORR commercialiseert een selectie van verse en geconserveerde truffels, evenals een assortiment van truffelolie met zwarte en witte truffels. De truffels worden zorgvuldig geborsteld en met de hand gewassen, en vervolgens vacuüm verpakt om een optimale versheid te behouden. Afgeleide producten: truffelstukjes, truffelsap, truffelzouten. Wij zijn Franse exporteurs van zwarte en witte truffels. Franse producent van zwarte en witte truffels.
Frankrijk, Gourdon
Het bedrijf VALETTE is sinds 1920 gespecialiseerd in de productie en verkoop van foie gras en zwarte truffel uit de Périgord. VALETTE FOIE GRAS is een familiebedrijf dat authentieke en regionale gerechten verkoopt. Wij bereiden deze producten royaal en bieden ze ook aan in typische bereidingen uit het Zuidwesten van Frankrijk, zoals cassoulet. Wij distribueren onze producten in Frankrijk en naar ...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play