...De suiker Pêche Melba biedt een heerlijk fruitige smaakervaring, geïnspireerd op het beroemde dessert. Deze zoete mix roept de zachte en sappige smaken op van rijpe perzik en framboos, met een subtiele hint van vanille.
Kenmerken:
Natuurlijke Oorsprong: Onze suiker Pêche Melba is gemaakt van ongeraffineerde bietsuiker, wat zorgt voor een authentieke en natuurlijke smaak.
Heerlijke Aroma: Met...
... kaas of zachte kaas, verse kaas, dessert
Vinificatie: De voorkeur maceratie duurt 10 dagen bij 8°C. De alcoholische fermentatie wordt gevolgd door een klassieke vinificatie met lichte dagelijkse remontages om de extractie te bevorderen. Na de malolactische fermentatie in vaten, is de rijping op droesem 4 maanden.
Oog: indrukwekkende diepe kleur
Advies van de wijnmaker: serveren op 17°C
Alcoholpercentage: 13,5%
Bewaarpotentieel: 34 jaar
Verpakking: Karton van 6 flessen van 75cl
Domein: Château Lascombes
Appellatie: Margaux
Jaargang: 2016
Teelt: Traditioneel
Label: Appellation d'Origine Contrôlée...
...Met een purperachtige kleur en oranje reflecties onthult deze drank aroma's van framboos en gekookte pruim, die zeer koud (10°C) als aperitief, maar ook bij een dessert geserveerd kan worden.
... lokale en ambachtelijke ijsjes en sorbets.
IJsmochi van Tiliz: Ontdek ons kleurrijke assortiment ijsmochi's in supermarkten en uw favoriete restaurants: Chocolade, Madagascar Vanille, Passie Mango, Framboos Litchi, Kokosnoot, Yuzu Limoen, Sakura, Zwarte Sesam, Matcha Thee, Zoute Boter Karamel en Pistache.
Tiliz, de specialist in private label mochi: Wilt u uw eigen merk ijsmochi creëren? We...