Frankrijk, Le Havre
...Maison Beldi is een gerenommeerd huis dat zich richt op de kunst van het verheffen van gerechten met behulp van zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige specerijen van ongeëvenaarde kwaliteit. Onze missie is om professionals in de horeca, delicatessenwinkels en cateringdiensten uitzonderlijke producten te bieden die de smaken versterken en een vleugje verfijning aan elke culinaire creatie toevoegen.
Portfolio (16)
Frankrijk, Astaffort
...DE FOIE GRAS MET ZWARTE TRUFFEL (5%) 100g « Een culinaire zilversmederij » maar Vegan, geïnspireerd door twee van de grootste en meest waardevolle producten van ons Franse gastronomische erfgoed. De foie gras en de zwarte truffel. Een troef voor uw aperitief, uw maaltijden met vrienden of familie. INGREDIËNTEN: kokosolie (39%), water, biologische biergist, porcini poeder, mosterd, koolzaadolie, zout, agar agar, biologische chia bloem, biologische tamari, zwarte peper, xeresazijn, specerijen, hazelnootmeel, tomatenconcentraat, truffelstukjes (5%), truffelaroma. SKU:002...
Portfolio (7)
Frankrijk, Aix-En-Provence
...Pimenteer uw dag met deze wonderen die op ingenieuze wijze zoet en pittig combineren, ontworpen voor culinaire avonturiers. De pittige tonen van de peper harmoniseren perfect met de zoetheid van de cranberry's, wat een gedurfde en heerlijke ervaring creëert. Elke van deze recepten is zorgvuldig samengesteld om u een uitzonderlijke smaaksensatie te bieden. Of u nu een chocoladeliefhebber bent, een avonturier in pittige smaken, of op zoek bent naar de frisse zuurheid van citroen, onze assortiment koekjes heeft iets speciaals om aan alle smaken te voldoen.
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Biologische Kampot Peper van Araquelle 100% De Rode Kampot peper is zeker een van de beste pepers ter wereld. In een bijzonder wilde regio van Cambodja wordt deze biologische peper verbouwd door enkele gepassioneerde boeren, die zich inzetten voor de bescherming van hun omgeving. Bij rijpheid geoogst, heeft het een donkerrode kleur en een unieke smaak. Ideaal voor stoofschotels. Door het te vervangen voor uw gebruikelijke peper, zal de Rode KAMPOT Peper een pittige en geurige finishing touch aan uw culinaire bereidingen geven. Netto gewicht 40g - Biologische Kampot Peper...
Portfolio (198)
Frankrijk, Renaison
... lichte peperachtige toets. Van nature zijn roze bessen extreem moeilijk te verbouwen, te vervoeren en op te slaan, wat hun vaak hoge prijs verklaart. Hun aroma is zo uniek dat ze kunnen worden gecombineerd met zowel hartige als zoete gerechten, afhankelijk van uw culinaire creaties. Aroma: zoete bessen, licht peperachtig Oorsprong: Brazilië...
Portfolio (56)
Frankrijk, Arles
...L'artisan Popol Culinaire bereiding van fruitazijn. Ingrediënten: azijn kristal 8° 41%, tomatenpulp 20%, rode paprika pulp 20%, suiker, appelpectine, plantaardige olie, ui, knoflook, poeder van Espelette-peper AOP 0,4%, gemodificeerd maïszetmeel, zout.
Portfolio (142)
Frankrijk, BRIE
... oosterse saus is het creëren van een product dat een deel van de Marokkaanse culinaire wereld weet te vertalen. De oosterse saus bevat bij voorkeur ingrediënten die bijzonder representatief zijn voor de Marokkaanse keuken, zoals de kruidenmix Ras El Hanout, zoete peper of saffraan, olijfolie. Het recept en de samenstelling van een oosterse saus hangen voornamelijk af van de intentie die men erin steekt.
Portfolio (10)
Frankrijk, Perpignan Cedex
...De marjolein, ook wel "ezelpeper" of "bonenplant" genoemd, is lange tijd gebruikt als vervanging voor peper en om gerechten op smaak te brengen. Waarschijnlijk afkomstig uit Azië, houdt marjolein bijzonder van het mediterraan klimaat. Ze is zeer gewild als begeleiding bij gegrild vlees, en wordt ook gebruikt voor therapeutische en culinaire doeleinden. Marjolein bevat krachtige antioxidanten zoals magnesium en mangaan. Het heeft ook spijsverterings- en ontspannende eigenschappen.
Bijpassende producten
Zevenblad
Zevenblad
Andere Producten
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Frankrijk, Bidart
...Epicerie fine: L'Olijfolie Extra Vergine "Knoflook & Peper" Bio, fles N°7 - L'Olijfolie Extra Vergine "Knoflook & Peper" Bio, de fles N° 7, is de onstuimige vereniging van knoflook, peper en olijf. Zonder toegevoegde aroma's of additieven en uitsluitend verkregen door maceratie, is deze culinaire bereiding biologisch gecertificeerd door Bureau Veritas (FR BIO10). Een fles van 250ml, ook aanwezig in het Gourmetpakket N°5.
Portfolio (59)
Frankrijk, Ham
... prikkelen en een vleugje frisheid aan uw culinaire bereidingen te geven. Receptidee: Verfrissende tabouleh met munt Ingrediënten: 200 g griesmeel 2 tomaten, in kleine blokjes gesneden 1 komkommer, in kleine blokjes gesneden 1 rode ui, fijngehakt 1 bosje verse peterselie, fijngehakt 1 bosje vlokken munt Het sap van een citroen 3 eetlepels olijfolie Zout en peper, naar smaak Bereiding: Kook de griesmeel volgens de instructies op de verpakking. Laat het volledig afkoelen. Referentie:AR805118 Ean13:3760306805118...
Portfolio (127)
Frankrijk, Guenange
...Deze saus geeft een verfijnde smaak aan de meeste gerechten. We prijzen de balans tussen de kracht van de peper, het citroensap en de suiker, die een Aziatische diepte aan onze culinaire creaties geeft. Ingrediënten: Suiker, water, peperpuree (15%), knoflook, zout, limoensap, stabilisator: xanthaangom, kleurstof (paprika-extract), azijn (sulfieten), conserveermiddel (kaliumsorbaat). Gemaakt in Engeland 142 ml 6.000 (Scoville-schaal)...
Portfolio (98)
Frankrijk, Baie-Mahault
... de productie te waarborgen. Door voor onze producten te kiezen, ondersteunt u een respectvolle en eerlijke landbouw. Wij delen het beste van ons land met u en bieden u een rijke en authentieke culinaire ervaring.
Portfolio (51)
Frankrijk, Brunoy
HARENA ÉPICES biedt authentieke producten uit Madagaskar aan. We bevorderen het verantwoordelijke werk van de Malagassische producenten om de smaakpapillen hier en elders te verwennen. Van de aarde tot het bord, het is een culinaire reis die je de beste smaken van het land laat ontdekken. Harena Épices is de verwezenlijking van een kinderdroom. We laten Madagaskar stralen in de ogen van de wereld...
Portfolio (11)
... eiland Madagascar. De kruidnagel uit Madagascar, "de koningin der specerijen", nodigt u uit om uw culinaire creaties te verfraaien. Reis met al onze producten uit Madagascar! Wij werken rechtstreeks met de producenten, wat ons in staat stelt om betaalbare prijzen aan te bieden. Aarzel niet om van deze mooie kans te profiteren en anderen hiervan te laten genieten.
Portfolio (1)
Frankrijk, Cuincy
... gebruiksvriendelijke producten om al uw bereidingen op smaak te brengen en te versterken, waaronder: kruiden, zoete en scherpe peper, Piment d'Espelette, kaneel, knoflook, pepers, gember, curry, kurkuma, maanzaad, Oosters mengsel, Colombo mengsel, Tex Mex mengsel, Tandoori mengsel, Wok mengsel en nog veel meer. Wij bieden ook gedroogde hartige culinaire hulpstoffen voor uw koude bereidingen, soepen...
Frankrijk, Sarcelles
...paprika, tomaat. Indiase, Provençaalse, oosterse knoflookaperitief. Delicatessen van artisjokken, paprika's, tomaten. De toepassingen zijn veelzijdig en openen de geheime deur naar een culinaire creativiteit vol zuidelijke briesjes. Even origineel en heerlijk verrassend, vernieuwt de knoflookaperitief de formule.
Frankrijk, Rochecorbon
...suikers van oorsprong... zie www.terreexotique.com * Een eenvoudige toets van smaken Terre Exotique: exotisme en gastronomie op uw bord!* * Een kwaliteit geselecteerd bij producenten over de hele wereld.* * Een ontdekking en een culinaire reis naar andere beschavingen. Exclusieve distributeur in Frankrijk van de merken: Zaabär, Felicetti, Sur les Quais, Just Married, Choc O Lait, La Cuna, Sirops Monin, Julie Infuse...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play