...Afmetingen: L 307 X P 526 X Ht 203 cm
Nuttige oppervlakte: 15,20 m2
Deur: dubbele scharnierdeur l 260 x ht 173 cm
Kwaliteit: metalen panelen, zinkalume staal
Kleur: bi-kleur, lichtgroene panelen, deuren en dak crème
Inclusief: Zijdeur + 1 Lichtkoepel
Garantie: 25 jaar
Afmetingen:L 307 X P 526 X Ht 203 cm
Nuttige oppervlakte:15,20 m2
Deur:dubbele scharnierdeur l 260 x ht 173 cm
Kwaliteit:metalen panelen, zinkalume staal
Kleur:bi-kleur, lichtgroene panelen, deuren en dak crème
Inclusief:Zijdeur + 1 Lichtkoepel
Garantie:25 jaar...
...Sieradendozen in synthetische bekleding met een gladde en matte uitstraling.
Modellen in zwart, grijs of crème, voor alle soorten sieraden.
Het betreft aanpasbare dozen op aanvraag met uw logo. De personalisatie wordt door ons uitgevoerd, in onze ateliers in Frankrijk.
Er zijn modellen beschikbaar met haakje of met lipje, afhankelijk van het type sieraden.
Zwarte modellen: binnenkant van zwarte...
...De doos bevat
- een potje Crème d'Esturgeon (100g)
- een potje Crème de Forel (100g)
- een potje Foreleieren (80g)
- een doosje Kaviaarboter (20g)
- een doosje Kaviaar Perle Noire Impertinent van 30g of 50g
alles gepresenteerd in een Caviar Perle Noire serveerdoos waar u de meegeleverde ijszakjes kunt opbergen.
Referentie: PT5ELTCIMP30
Samenstelling: Sturgeon eieren, zout, conserveermiddel E285
Kweek: Frankrijk
Soort: Siberische Steur (Acipenser Baerii)
Bewaring: Bewaren maximaal 4 maanden bij 4 °C; zie THT op de achterkant van de doos
Aanbevolen Hoeveelheid: 15g / persoon...
...Coque van chouxdeeg gevuld met een heerlijke warme crème op smaak gebracht met cacao en geglazuurd met een echte fondant, handmatig aangebracht
•Zonder palmolie
•Productcode: 643
•Barcode: 3660133006439
•Gewicht per eenheid: 90 g
•Eenheden per doos: 18
•Palletisatie van de dozen: 8 dozen x 18 lagen
•Stuks per pallet: 2.592
Gebruikstips:
Zodra het product uit de diepvries komt, verwijder de beschermfolie en laat het product ongeveer 3 uur en 30 minuten ontdooien op een patisserie rooster in een positieve koelruimte.