Frankrijk, Auros
...Het is zout uit de aarde (en niet uit de zee) Het is het zout dat verplicht gebruikt moet worden voor het maken van de IGP Bayonne-ham. Het is een ongejodeerd zout met andere eigenschappen dan zeezout. Het heeft een iets andere smaak en is 10 keer zouter. Dus, gebruik minder. Veel gastronomische restaurants gebruiken het vanwege de smaakvolle eigenschappen. Vlees is veel beter met dit zout.
Portfolio (31)
Frankrijk, Rabastens De Bigorre
... betrekt zijn varkensvlees met label bij een gerenommeerde leverancier uit de regio, bekend om zijn Label Rouge-vlees. De sleutels tot ons succes zijn: de smaak, de balans van smaken en de smakelijke textuur! Met een knowhow die van generatie op generatie is doorgegeven, worden de producten vervaardigd op basis van recepten in de puurste traditie. Het bedrijf is er trots op natuurlijke producten...
Portfolio (27)
Frankrijk, Marseille
... - Zuivelproducten (kazen, yoghurt, melk, room...), - Vleeswaren en zoutvlees, - Banket en gebak, - Halal-producten, - Kruidenier, - Zeevruchten, - Diepvriesproducten. Wij kunnen u verschillende productlijnen van voedingsmiddelen aanbieden. SOMEXPORT is uw exportpartner. Wij begeleiden u om de beste producten uit elke regio van de wereld te ontdekken die voldoen aan uw behoeften en de...
Frankrijk, Castelnaudary
... terroir in de schijnwerpers te zetten. Foie gras, bloedworst, eendenborst... Maar vooral, onze beroemde cassoulet, bereid volgens de familiale traditie met witte bonen uit Castelnaudary en vlees van regionale producenten. Wij zijn beschikbaar voor verdere informatie over onze producten. Bij "Le Coustelous" staat de familie centraal in onze conserverie en zijn we trots om onze passie voor de gastronomie van het Zuidwesten met u te delen. Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen!
Portfolio (37)
Frankrijk, Laguiole
La Maison CONQUET is gespecialiseerd in de gastronomische tradities van Aubrac. La Maison produceert daarom vleeswaren, conserven en tal van vlees- en specialiteiten op basis van puur Aubrac-rundvlees, varkensvlees, lamsvlees uit Aveyron en kalfsvlees. Het bedrijf produceert ook bereide gerechten, orgaanvlees, aligot en lokale kazen zoals de tome. De bereide gerechten die door de Maison worden aangeboden, zijn voornamelijk tripoux, gevulde kool en Aveyronse farçous met pruimen.
Frankrijk, Saint-Jean-Le-Vieux
... (Baskische pâté, Baskische pâté met Espelette-peper, landelijke pâté, rillettes, hure, Baskische bloedworst, confitworst en confit van varkensvlees Ibaïona) en wild (terrines van haas, terrines van wild zwijn en salmis van palombe). Tot slot produceert charcuterie Mayté onmisbare Baskische recepten zoals axoa, piperade en Baskische pens, evenals recepten zoals cassoulet of boeuf bourguignon.
Frankrijk, Emerainville
... uit naarmate de consumptievoorkeuren per land veranderen, in combinatie met kwaliteitslabels. Onze inzet is om deze gastronomische producten toegankelijk te maken en u in staat te stellen om steeds creatiever en origineler te zijn in uw assortimenten en bij het doen van uw aankopen, met als doel u op maat gemaakte aanbiedingen te doen die nog niet internationaal zijn gedistribueerd. VDC staat voor de afkorting van de naam "Vie de Château", die tot doel heeft u een unieke ervaring te bieden om de Franse levenskunst opnieuw te omarmen.
Frankrijk, Revel
... smaakpapillen te bevredigen, snel de wens had om authentieke familierecepten te delen, door middel van een onafhankelijke productie in 1986. In 1998 krijgt dit familiebedrijf een nieuwe dimensie en zet het in op de toekomst: de verhuizing van de productie-eenheid om te kunnen voldoen aan de groei van de productie, naar een moderne eenheid op de locatie van het bedrijventerrein de Pomme in Revel, ontworpen...
Frankrijk, Vigan (Le)
Het bedrijf THOCAVEN is gespecialiseerd in de teelt van eenden. We voeden de eenden met maïs om gezonde en natuurlijke producten te garanderen. We bieden een compleet assortiment eendenvlees aan, zoals foie gras, magrets, confits, tournedos, rillettes, worstjes, dijen...
Frankrijk, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE werkt nauw samen met professionals in de voedingssector om oplossingen te bieden voor hun cateringactiviteiten en om hen te voorzien van foie gras. EURALIS GASTRONOMIE beschikt over verschillende merken afhankelijk van de gewenste markten, zoals ROUGIÉ, MONFORT of JEAN STALAVEN. Wij zijn de specialisten in de fokkerij en verwerking van eenden en ganzen.
Frankrijk, Nantes
Het bedrijf BERJAC is gespecialiseerd in de groothandel in vlees en vis voor professionals in de horeca (restaurateurs, slagers, cateraars, kruideniers, kleine gemeenschappen) en biedt winkelservice en levert in Loire-Atlantique, Vendée, Maine en Loire: vlees (rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees), orgaanvlees, charcuterie, gevogelte, verse producten (fruit en groenten, voedingsmiddelen), vis. Het bedrijf BERJAC maakt deel uit van de familiale groep CADEGAU: BtoB-activiteit van verse producten (vlees en vis) in Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes en Marée) en Saumur (Savia).
Frankrijk, Wissous Cedex
... vleesproducten voor de voedingsindustrie van kant-en-klaar maaltijden, conserven en gedroogde producten. We hebben twee productielocaties: één voor de productie van rauwe producten en één voor de productie van gekookte en bewerkte producten. Deze faciliteiten stellen ons in staat om jaarlijks 6500 ton eindproducten te produceren, met een omzet van ongeveer 21 miljoen euro.
Frankrijk, Laguiole
De DROSERA GOURMANDE is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ambachtelijke productie van regionale voedingsspecialiteiten. De DROSERA GOURMANDE produceert dan ook tal van voedingsmiddelen op basis van eend, zoals foie gras, blokken foie gras, mousse van foie gras, gésiers, confits, eendenborst, enzovoort. Het bedrijf biedt ook tripoux, worstjes, patés, fritons, cassoulets, galantines, terrines voor het aperitief en wildterrines aan.
Portfolio (2)
Frankrijk, Montfort En Chalosse
Opgericht in 1982, verenigt de coöperatie FOIE GRAS DE CHALOSSE vandaag de dag 80 producenten. Vastbesloten om hun vakmanschap, lokale tradities en de kwaliteit van hun producten te behouden, hebben de boeren zich sinds 1999 ingezet voor de Label Rouge-aanpak. Alle dieren worden in de open lucht gehouden, vetgemest met maïs in gezamenlijke parken. Ze zijn minimaal 104 dagen oud wanneer ze de coöperatie binnenkomen. De coöperatie FOIE GRAS DE CHALOSSE produceert foie gras, gésiers, confits, magrets, manchons, rillettes, terrines en eendenpatés.
Frankrijk, Nogent Sur Oise
...In hun fabriek in Nogent-sur-Oise produceren de SALAISONS JOUVIN elk jaar 2.700 ton varkensvleesproducten, met respect voor de tradities, om een unieke smaak te bieden en te voldoen aan de eisen van de grootste distributeurs. Als specialist in Franse chorizo staat deze "Made in France" productie van varkensvleeswaren onder constante kwaliteitscontrole. Gemaakt in onze fabriek in Nogent-sur-Oise...
Frankrijk, Villeneuve Les Bouloc
... slagerskwaliteiten van meneer. Opgeleid om het avontuur voort te zetten, sluiten de twee broers Gérard en Guy respectievelijk in 1979 en 1985 aan bij de familie, nadat ze hebben geprofiteerd van de lessen van de beste nationale meesters in het vak.
Frankrijk, Captieux
...Sinds meer dan 20 jaar is het bedrijf FALIERES NUTRITION gespecialiseerd in de productie en verpakking van voedingsmiddelen voor de mens in een "nomadische" situatie. Het bedrijf maakt daardoor kant-en-klare maaltijden voor sporters, avonturiers, militairen, mensen op expeditie in de woestijn, op de oceanen of op de toppen van bergen. FALIERES NUTRITION biedt ook zijn maaltijdpakketten aan voor noodsituaties en sociale hulp.
Frankrijk, Sisteron
Het bedrijf Taste of Provence is een fabrikant van traditionele Provençaalse gerechten. Het bedrijf heeft een assortiment van diverse gerechten met 100% Provençaalse producten. Dankzij deze typisch Provençaalse gerechten, die met vakmanschap zijn geproduceerd, heeft het bedrijf zich weten te vestigen op de Franse markt voor kant-en-klaar maaltijden.
Frankrijk, Saint-Etienne
CENTRALE D, gevestigd in Saint-Etienne, is een voedingsgroothandel voor professionals en particulieren. CENTRALE D biedt u een breed scala aan voedingsproducten en verpakkingen, zowel voor professionals als voor particulieren. Bij CENTRALE D vindt u een compleet assortiment voedingsproducten: - in onze Espaces Frais: kazen, zuivelproducten, fruit en groenten, vlees en vis, vleeswaren...
Portfolio (187)
Frankrijk, Le Mas D'agenais
...Gelegen in de Lot-et-Garonne, in het hart van de gastronomische Zuidwesten tussen Périgord en het Baskenland, zet ons familiebedrijf zich in om een eeuwenoude culinaire traditie in stand te houden. Opgericht in 1956 in Mas d'Agenais, hechten wij veel waarde aan het behoud van de traditionele kwaliteit met respect voor moderne normen. Tegenwoordig zijn we gespecialiseerd in nieuwe, originele en atypische terrines: Terrine met brandneteltoppen, terrine petit Agenais met pruimen, een andere met gedroogde tomaat en 3 paprika's,…...
...In het hart van het hoge Pyreneeën-piedmont, al drie generaties lang, behouden "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS het oude vakmanschap van onze familie, in TOURNAY, een oude bastide uit de 14e eeuw. DE AUTHENTICITEIT: foie gras, confits van gans en eend geselecteerd. DE TRADITIE: koken die al in 1870 werd genoten op het domein van de Lande. DE KWALITEIT: koken uit de Gascogne, voor u gestoofd, ambachtelijk en met de hand ingeblikt.
Frankrijk, Caylus
Sinds 1896 zijn er 121 jaar verstreken en de knowhow van Conserves d’Autrefois blijft zich verrijken. 121 jaar dat we ons vak met passie, nauwkeurigheid en creativiteit uitoefenen… Ons culinaire erfgoed, rijk en het resultaat van talloze recepten ontwikkeld door onze koks in al deze decennia, geeft ons vandaag de dag een waardevolle knowhow voortkomend uit deze erfenis. Gelegen in het hart van Quercy Kent u Conserves d’Autrefois? Aan de ingang van Caylus, in Quercy, zet een team van 19 mensen zich in om het beste van onze regionale gastronomie te promoten. Kom een transparant bedrijf ontdekken.
Frankrijk, Parlan
La Maison Laborie, opgericht in 1932, is gespecialiseerd in de vleeswaren uit de Auvergne. De producten van Laborie worden ambachtelijk vervaardigd, ze zijn authentiek en smaakvol. Het vlees is van Franse oorsprong en verschillende producten van Laborie zijn onderscheiden met medailles. La Maison biedt een breed assortiment traditionele vleeswaren aan, waaronder: droge hammen uit de Auvergne, droge worst, gedroogde worst, buiken, potjes, conserven, geschenkdozen, enz.
Frankrijk, Saint Joseph De La Reunion
Frankrijk, Castels
Frankrijk, Poitiers Cedex 9
... verpakkingseenheden, diepvriezen), kant-en-klaar maaltijden (verse, diepgevroren, conserven, cateringproducten, vleeswaren), bakkerij en patisserie (industriële eenheden voor de productie van brood, gebak en patisserie, zowel vers als diepgevroren), eieren (verpakkingscentra voor eieren, productie-eenheden voor eiproducten), logistiek (logistieke platforms, koelhuizen), silo's en diervoeding (levering, inzameling, opslag, drogen, veevoeders), industriële architectuur (winkels, kantoren, industriële gebouwen) ...
Frankrijk, Simiane La Rotonde
Frankrijk, Saleilles
Frankrijk, Ploumagoar
Frankrijk, Marquette-Lez-Lille

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play