...Een zoet-zure saus geïnspireerd op de Indiase keuken, prachtig vervaardigd door het merk Encona. Als liefhebbers van pittige/zoete smaken zijn we betoverd door deze zachte en smaakvolle Creoolse saus die perfect past bij gerechten op basis van rijst, gevogelte en groenten. De balans tussen mango pulp, passievrucht en Habanero-peper is perfect beheerst!
Ingrediënten: Water, mangopuree, suikersiroop, pepersaus (Habanero, water, zout, azijnzuur), geconcentreerd sap van passievrucht, maïszetmeel, zout, aroma.
Gemaakt in Engeland
142 ml
3.000 (Scoville-schaal)...
...knoflook, chili, peterselie, antioxidant ascorbinezuur E300.
Zuurteregelaar melkzuur E270, smaakversterker natriumglutamaat E621.
De volgende allergenen worden verwerkt in de productiefaciliteit: selderij, lupinen, visafgeleiden, melkafgeleiden, noten.
Energie: 657 kJ / 157 kcal
Vetten: 16,2 g
Waarvan verzadigde vetzuren: 1,5 g
Koolhydraten: 1,1 g
Waarvan suikers: 1 g
Eiwitten: 1,3 g
Zout: 2 g...
...Met onze cracOmalt chili & kastanje, gaat het heet worden!
Dit explosieve recept op basis van pulp van chili's uit een lokale ambachtelijke tabasco-saus en kastanjemeel uit de Ardèche biedt een mooie balans tussen zoetheid en pittigheid.
De zorgvuldig geselecteerde verschillende soorten meel (kastanje, kikkererwten, hazelnootpulp) onthullen geleidelijk de kracht van de tabasco-chili uit de...