...Champagne - Côte des Bar
Assemblage :
Pinot Noir - Chardonnay - Pinot Meunier
Vieillissement sur latte :
12 jaar
Vinifications :
Traditionele champenois persing, alcoholische fermentatie in geëmailleerde en roestvrijstalen vaten, assemblage van de jaargangen gevolgd door toevoeging van tirage-liqueur. Rijping van 15 maanden en dégorgement voor toevoeging van dosage-liqueur.
... prestigieuze wijnen is zacht en geleidelijk om te voorkomen dat de sappen worden bevlekt. Het wordt in verschillende stappen uitgevoerd en de mosten (sappen) worden gefractioneerd: we verzamelen afzonderlijk de Cuvée (eerste sap dus de beste) en de taille (de tweede sappen verkregen na het terugtrekken). Deze champagne is uitsluitend gemaakt op basis van Cuvée. VR = reservewijn.","ASSEMBLAGE":"25 % Pinot...
CHAMPAGNE JOFFREY is een familiebedrijf dat teruggaat tot 1675, met Joffrey als de 14e generatie wijnbouwers van de familie. Na een opleiding in BTS viti-oeno en studies in de wijn- en sterke drankenhandel, heeft Joffrey het bedrijf gemoderniseerd door rondleidingen in de kelder en een privécollectie van oude wijnbouwmaterialen op te zetten, evenals het organiseren van wijnrondleidingen in een 2CV...
Wij verkennen de Champagnestreek en selecteren gepassioneerde en toegewijde wijnbouwers die hun druiven cultiveren. We worden vergezeld door een expert in de wijnbouw die ons adviseert over de beste cuvées van de wijnbouwers. Champagne is voor ons een waardevolle ambacht dat exclusief aan Frankrijk toebehoort, daarom hebben we besloten te kiezen voor een luxueuze verpakking, voornamelijk van tin.
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR
VINIFICATIE : Rosé verkregen door maceratie.
DOSAGE : 9 g/l
PROEFNOTITIES : Onder zijn elegant gekleurde en heldere jurk onthult deze champagne delicate en complexe aroma's van rode vruchten. Zijn smakelijke mond met tonen van frambozen en zure kersen komt naar voren bij het aperitief. De gesmolten tannines en de wijnachtigheid van deze rosé, verkregen door maceratie, maken het ook een maaltijdchampagne.
...De Champagne Pragen genaamd "PRINCESS TIGRESS" /G3
(Brut Prestige) is van de 3e GENERATIE met zijn Etiket in PSD.
Het is dus een zeer hoogwaardige Champagne. Voor Particulieren en Professionelen, Grote en Kleine Distributies, HCR, Evenementen en Hotels die houden van uitzonderlijke Producten ...
Ideaal voor het organiseren van uw prestigieuze VIP-recepties.
Onze traditioneel uitzonderlijk...
Champenois van oorsprong, de oprichters van het bedrijf bieden u een gepersonaliseerde champagne van hoge kwaliteit, zowel qua smaak als qua uitstraling. De gelegenheden: Professioneel (seminars, productlanceringen, eindejaarsfeesten, relatiegeschenken...) de gepersonaliseerde champagne stelt u in staat om esthetiek, prestige en originaliteit te combineren... Persoonlijke evenementen (huwelijken, doopfeesten, verjaardagen, cadeaus...) De champagne die wij aanbieden, Veuve Doussot, is opgenomen in de GHV 2012 (Gids Hachette des Vins) en is door deze laatste uitgeroepen tot ...
Onze eigendom is gelegen in CELLES-sur-OURCE, in het zuiden van de Champagne. De Cellois-wijngaard strekt zich uit over de zonnige hellingen van de Ource-vallei. Onze champagnes rijpen minimaal drie jaar in de kelder, vijf jaar voor de prestige cuvée, voordat ze u op perfecte rijpheid worden aangeboden. Ze zijn afkomstig van 3 nobele druivensoorten van champagne: de pinot noir, de chardonnay en de pinot meunier. We mengen in elke fles minimaal twee oogstjaren, wat bijdraagt aan de constante kwaliteit van de champagnes CHEURLIN-DANGIN.
...Het huis Huguenot-Tassin, een erfgoed van meerdere generaties, beheert 6 hectare 40. We verbouwen 3 druivensoorten die in Champagne worden gebruikt en die ons in staat stellen verschillende assemblages aan te bieden: Cuvée Tradition, Cuvée Réserve en "les Fioles": Cuvée Prestige.