Frankrijk, Montelimar
...Onze calisson de Provence wordt op ambachtelijke wijze in een ketel gebakken. Ontdek alle smaken van amandel, gekonfijt meloen en gekonfijte sinaasappelschillen in deze ovale lekkernij met puntige uiteinden, waarvan de vorm zijn originaliteit geeft. Geniet ervan bij elke gelegenheid! Referentie:302213 Gewicht (in kg):0.145 Verpakking:8 BTW:20.00%...
Portfolio (154)
Frankrijk, Mouans-Sartoux
...Een zachte culinaire ontsnapping, deze geur neemt je mee naar de straatjes van Aix-en-Provence, waar de geur van calissons overal aanwezig is. De zoete noten van amandel en sinaasappel verenigen zich met een basis van vanille en honing, wat een zachte en heerlijk troostende olfactorische ervaring creëert. Olfactorische Familie: Gourmand Topnoten: Meloen, zoete sinaasappel Hartnoten: Calisson, amandel...
Portfolio (185)
Frankrijk, Grasse
Gevestigd in Grasse, de wereldhoofdstad van aroma's en parfums, is Sélectarôme al meer dan 30 jaar fabrikant van voedingsaroma's. Wij bieden meer dan 3000 referenties van aroma's in vloeibare of poedervorm en hebben ook een assortiment biologische gecertificeerde aroma's ontwikkeld. Daarnaast bieden wij een reeks aroma's die speciaal zijn ontworpen voor e-liquids voor elektronische sigaretten, in ...
Portfolio (186)
Frankrijk, La Farléde
...Calisson - Glas Artikelcode: VCAL13 Volume in ml: 130 Hoogte in mm: 63 Diameter in mm: 70...
Portfolio (244)
Frankrijk, Yssingeaux
...Cacao Vanille, cacaosmaak Koffie Caramel/Corsé/Heavily gebrand Cappuccino Caramel Melk/Boter Chocolade Cacaonotitie, honingachtig Crème brûlée Esdoorn Mout Kastanje Honing Calisson Nougatine Praliné Hazelnoot, caramel Truffons Cacao, room Patissier Notities: Tarte Tatin, Meringue-Citroen Taart Vanille, vanille-extracten, vanille van oorsprong...
Portfolio (55)
Frankrijk, Objat
Via het bedrijf LIMOUZI SAVEURS is het onze passie om u de wonderen van de Corrèze-regio te laten ontdekken door recepten te bedenken die u zullen verrassen en verwennen. Altijd op zoek naar vernieuwingen, stellen we onze knowhow tot uw beschikking om u verfijnde en heerlijke producten aan te bieden. We zijn trots op onze toewijding om al onze producten te vervaardigen in onze productieatelier in...
Portfolio (109)
Frankrijk, Peyruis
Frankrijk, Saint-Didier-En-Bresse
...snoepdoos calisson Geurnotities: Gourmet Topnoten: Zoete Meloen Sinaasappel Hartnoten: Calisson Amandel Basisnoten: Vanille Honing...
Portfolio (47)
Frankrijk, Illkirch-Graffenstaden
...TRADITIONELE SMAKEN Citroen Vanille Aardbei Sinaasappel Koffie… Aromatische noten die origineler zijn: roos, viooltje, lotus, leer, nougat, enz. Combinaties: abrikoos-calisson, bosbes-viooltje, appel-kaneel, karamel-zoutboter, enz. Toepassingen: dranken, zuivelproducten, bakkerij, patisserie, koekjes, snoep, chocolade, dieet, … Wij kunnen al onze aroma's zowel in vloeibare als in poedervorm aanbieden. Lijst van producten of toepassingen niet uitputtend. PRIJZEN EN MONSTERS OP AANVRAAG >...
Portfolio (8)
Frankrijk, Aix-En-Provence
...Ons Aixoise huis is een referentie op het gebied van hoogwaardige snoepwaren, niet alleen voor de calisson d'Aix, onze specialiteit, maar ook voor onze gekonfijte vruchten, nougats, pralines, biscotins en chocolade. Sinds 1874 is de grote fabriek van calissons d'Aix-en-Provence Léonard PARLI garant voor zijn productiegeheimen, met respect voor de tradities. Léonard PARLI onderscheidt zich door de...
Frankrijk, Aix En Provence
Sinds zijn oprichting put Roy René zijn recepten uit de puurste tradities van de Provençaalse snoepjes en lekkernijen. Calissons, Nougats, Snoepjes… Van het blonde calisson-deeg, edel en genereus, tot de knapperige zwarte nougat in fijne stukjes, Roy René verheft de ingrediënten, smaken en geuren, voor puristen en fijnproevers van alle leeftijden. Al deze zoete noten zijn het resultaat van een lange erfenis, doorgegeven door mannen en vrouwen die elke dag, met respect, de gebaren van weleer herhalen, en zo het plezier van goed gemaakte dingen in stand houden.
Frankrijk, Eguilles
De fabriek Fruidoraix is gespecialiseerd in de productie van calissons. Op onze ruime productielocatie bieden we het publiek de mogelijkheid om de verschillende traditionele ambachten van de snoepindustrie te ontdekken: de vervaardiging van calisson-deeg uit ruwe grondstoffen (meloenen, amandelen, gekonfijte sinaasappels), het koken au bain-marie, het vormen en glazuren, evenals de productie van geurige nougats, paaseieren-nougats en enkele chocolade snoepjes.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play