Frankrijk, Arengosse
... bosbessen vastlegt. - Natuurlijke Kleurstof: Gebruik van een natuurlijke kleurstof om de authenticiteit van het product te behouden. Gebruikstips: De Bosbessensuiker is perfect om een vleugje frisheid toe te voegen aan uw desserts, yoghurt, smoothies en andere zoete bereidingen. Strooi het over uw crumbles, kwark of gebruik het om uw dranken te zoeten voor een fruitige en smakelijke toets. Productkenmerken: - Gewicht: 200g - Verpakking: Herbruikbare PET-pot om de versheid en smaak van de suiker te behouden. Referentie:SUCRE00071B...
Portfolio (200)
Frankrijk, Warmeriville
...Lijst van ingrediënten : Fruit (bramen, frambozen, bosbessen, aardbeien), suiker, rietsuiker, geconcentreerd citroensap en eventueel een gelvormer: fruitpectine Voedingswaarden per 100g : Energiewaarde (kcal) 243 kcal / 100g Cel 0g / 100g Vetten 0,1g / 100g Suikers 58g / 100g Energiewaarde (kJ) 1015kJ / 100g Voedingsvezels 1,9g / 100g Eiwitten 0,6g / 100g Verzadigde vetzuren 0g / 100g...
Portfolio (127)
... (wilde bessen, appel, zwarte bessen, bosbessen), - Yuzu Pitaja (pitaja en Aziatische citrusvrucht), - Original (lijkt op het wereldwijd bekende recept met een meer ronde smaak en minder suiker), - Munt Citroen Rietsuiker (Mojito zonder taurine), - Tropical (suikervrij recept). Van het ontwerp tot de productie, wij staan aan uw zijde om u te begeleiden voor een succesvolle lancering op de markt. Wij bieden tevens onze diensten voor wit merk producten aan voor voedingssupplementen (300 kg minimum per bestelling: voorbeeld van marktrends: elektrolyte, collageen, creatine...) ...
Portfolio (38)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: bloem van Franse oorsprong, 23,73% gedroogde bosbessen, ei, suiker, boter, bakpoeder, zout. Voedingswaarden per 100g: Energie 1503Kj, 356Kcal, vetten 9g, waarvan verzadigde vetzuren 5,2g, koolhydraten 62g, waarvan suiker 35g, eiwitten 6,8g, zout 0,37g.
Portfolio (109)
Frankrijk, Malataverne
Frankrijk, Villarembert
...Ingrediënten: suiker, glucosestroop, natuurlijk bosbessenaroma, wijnsteenzuur, kleurstof. Bewaren op een koele, droge plaats. Snoepjes handgemaakt en verpakt door uw ambachtelijke snoepmaker.
Portfolio (8)
Frankrijk, Nice
...Ingrediënten Maïssiroop, water, suiker, appelpectine, citroenzuur, natuurlijke biologische bosbessenaroma, appelzuur, CBD Full spectrum. Waarom CBD in de vorm van gummies consumeren? Onze bosbessen-gummies bieden een aangename en gemakkelijke manier om hoogwaardige CBD Full Spectrum in je dagelijkse routine op te nemen. Elke snoep bevat 25 mg CBD Full Spectrum, wat gelijkstaat aan 5 druppels van...
Portfolio (20)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Confiture "Sabores del Guijo" Confiture Extra van Bosbessen, 100% natuurlijk, ambachtelijke productie, met de hand gemaakt van verse seizoensvruchten. Ingrediënten: Bosbes 65% Suiker 35% Bereid met 65g fruit per 100g. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren. Glazen pot 400g Totaal suikergehalte 46,5g per 100g Zonder conserveermiddelen, zonder kleurstoffen, glutenvrij...
Portfolio (198)
...Totaal fruitgehalte: Bereid met 55 g fruit per 100 g eindproduct. Ingrediënten en allergenen: Bosbessen, suiker, citroensap, gelatine: appelpectine. Gemiddelde voedingswaarden per 100g Energie 987/233 kJ kcal Vetten < 0.5 g Waarvan verzadigde vetzuren < 0.1 g Koolhydraten 54 g Waarvan suikers 52 g Eiwitten 1.2 g Zout 0.01 g Het aromatische profiel is een openbaring: een perfecte balans tussen...
Portfolio (46)
Frankrijk, Faverolles-Sur-Cher
... 1g Zout 0.03 g Minimale houdbaarheidsdatum 2 jaar Rode vruchtenjam 240g Onze jams worden ambachtelijk gemaakt in onze werkplaats in Faverolles-sur-Cher in Loiret-Cher. En onze vruchten worden lokaal ingekocht wanneer mogelijk. De aardbeien komen uit Sologne. We gaan de bosbessen plukken in Soing in Sologne. Dan komen eind augustus en begin september de appels en peren uit Montprès-Chambord. Ten slotte de pruimen en rabarber uit Saint Aignan sur Cher.
Portfolio (28)
Frankrijk, Arles
...Maison Lesage Confiture samengesteld uit fruit uit de Provence. Ingrediënten Aardbeien, rabarber, bergamot, bosbessen, suiker, fruitpectine.
Portfolio (142)
Frankrijk, Gennevilliers
... conserveermiddelen, in overeenstemming met de geldende regelgeving. Ingrediënten:Bissap 50%, suiker 45%, water 5% Dominante noot:Licht zuur met de smaak van wilde bosbessen Textuur:jam met stukjes Proefadvies:op brood, gebak, yoghurt of kwark, patisserie.
Portfolio (9)
Frankrijk, Furiani
...Ingrediënten 62,5% rode vruchten (bessen, zwarte bessen, bramen, bosbessen, frambozen, zure kersen), 0,12% nepeta, suiker, pectine, citroen, water. Gewicht 210g Referentie: CONFFROUNEP...
Portfolio (97)
Populaire landen voor deze zoekterm