Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
Frankrijk, Ham
... perfect samengaat met vis, terwijl lavas een smaak biedt die doet denken aan bouillonblokjes, wat een heerlijke complexiteit aan uw bouillons en sauzen toevoegt. Tijm daarentegen prikkelt de smaakpapillen met zijn aromatische en licht pittige smaak. Voeg onze Vismix toe aan uw bereidingen en ga op culinaire reis op volle zee. Receptidee: Vispakketjes met zeevruchtenkruiden Ingrediënten: 4 visfilets (merluza, kabeljauw, dorade, zalm, naar keuze) 1 citroen, in schijven gesneden Enkele takjes venkel Zout Referentie: AR802018 Ean13: 3760306802018...
Portfolio (127)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
... Dou Chonlai Périgord-noten Gebruikstips De ideale condiment om te combineren met pasta, gnocchi, het kan worden gebruikt om zalm in folie te vullen of op groentenbroodjes te smeren. We smeren het op pizza's, hartige taarten, bruschetta, of we voegen het toe aan hartige cakes. Deze pesto kan eindeloos worden gevarieerd! Na opening, koel bewaren en binnen 5 dagen consumeren. Energie: 171 kJ (41 kcal) Vetten: 3,2g Waarvan verzadigde vetzuren: 0,4g Koolhydraten: 2,2g Waarvan suikers: 2g Eiwitten: 0,7g Zout: 0,6g...
Portfolio (37)
Frankrijk, Champier
... voor je gezondheid, dus aarzel niet! Gebruik Het is perfect voor het ontbijt en past geweldig bij je yoghurt, kwark, boterhammen, beschuit, pannenkoeken, wafels... Bovendien past het ook perfect bij hartige gerechten zoals toast, quiches, terrines, foie gras of zalm... Gewicht: 900 g...
Portfolio (13)
Frankrijk, Descartes
... gerookte zalm uitsluitend maken van verse vissen. Biologische gerookte zalm Wij zijn sinds 2004 gecertificeerd door Ecocert voor verse zalmfilet, hele en gesneden biologische gerookte zalm, evenals voor hele en handgesneden gerookte zalm. Dit alles is afkomstig van Schotse, Ierse of Noorse zalm. Dille gemarineerde zalm Deze zalm wordt langzaam gemarineerd bij 0°C, waaraan we fijngehakte dille toevoegen.
Portfolio (1)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
...Généreux en aromatisch, deze Viognier komt tot uiting in tonen van geelvleesfruit en een vleugje witte bloemen. Als aperitief past hij perfect bij toast met geitenkaas & honing, een zalm- en dillecake of Cretese bruschetta. Bij de maaltijd combineert u het met gegrilde inktvis, een risotto met asperges, een kipgerecht in de braadpan met rozemarijn of flambé-gamba's. U kunt het ook gewoon koel genieten, met vrienden als aperitief. Inhoud: 75 cl Alcoholpercentage: 13 % VOL...
Portfolio (57)
Frankrijk, Thérouldeville
Sinds 1982 is het bedrijf CORNIC-NOVAMER gespecialiseerd in de sourcing van diepgevroren zeeproducten. CORNIC-NOVAMER biedt de commercialisatie van de volgende soorten aan: – Sint-Jacobsschelpen – Kabeljauw – Heek – Mosselen – Zalm – Merluza – Schelvis Het bedrijf heeft ervoor gekozen om de kwaliteitscontrole, verpakking en opslag te integreren om de kwaliteit van de producten te verbeteren. De...
Portfolio (6)
Frankrijk, Boulogne-Sur-Mer
... alle vissen, zowel voor import als voor nationale groothandel. Onder onze producten vindt u biologische zalm, zalm met een label rouge en een oneindigheid aan witvis, vers of diepgevroren. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen!
Frankrijk, PEYREHORADE
... ouderwetse rookkasten produceert Maison BARTHOUIL gerookte zalm van hoge kwaliteit. Maison BARTHOUIL biedt ook andere vissen aan (gerookte paling), biologische producten (biologische zalm, biologische terrines), kaviaar, vis-eieren, tarama, regionale specialiteiten (eendenconfit, verse, gerookte en gedroogde magrets...) en gastronomische cadeaupakketten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play