Frankrijk, Condé-Sur-Marne
...La Gourmande is het resultaat van een slimme mix van zachte tarwe, voornamelijk T65-bloem, en harde tarwe. De kenmerkende hanenkamvorm herinnert ons aan de agrarische wereld waar we deel van uitmaken. Het is ideaal om te combineren met vlees of groenten in kleine stukjes. Netto gewicht: 400g...
Portfolio (17)
Frankrijk, Paris
... worden bewaard. De goede smaak zal je niet onberoerd laten en de effecten zullen snel voelbaar zijn. - zonder conserveermiddelen - citroenzuur - ascorbinezuur - niet gereconstitueerd - niet gefilterd met actieve kool - zeer hoog aloverose-gehalte - biologisch gecertificeerd...
Portfolio (4)
Frankrijk, Arengosse
... hoogwaardige zout ambachtelijk geoogst op het Île de Ré. "Gecertificeerde AB ECOCERT Safraan": Onze safran komt van een producent op slechts 2 stappen van ons, die zich inzet voor een milieuvriendelijke teelt en biologisch gecertificeerd is door ECOCERT. Gebruikstips: Ons "Sel au Safran Landais" is ideaal om de smaak van uw favoriete gerechten te versterken. Gebruik het om uw vlees, vis, groenten, risotto's of zelfs om voorzichtig over zeevruchtgerechten te strooien. Zijn subtiele aroma en sprankelende kleur zullen een vleugje verfijning aan elke hap toevoegen. Referentie:SELSAFRAN...
Portfolio (200)
Frankrijk, Boulogne-Sur-Mer
...Biologische Atlantische zalm is een duurzame en smakelijke zeevruchtenoptie, gekweekt in gecontroleerde omgevingen om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen. Deze zalm is biologisch gecertificeerd, wat betekent dat hij wordt gekweekt zonder het gebruik van pesticiden of antibiotica, en biedt zo een gezondere optie voor milieubewuste consumenten. Het malse en smakelijke vlees maakt het een...
Portfolio (8)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
...Biologisch laagdruk gehaktbiefstuk, slagerstijl, gemaakt van biologisch rundvlees. 100% spier, ontbeend, bijgesneden, ontdaan van zenuwen en met de hand ontvet, vetgehalte ≤15%. Gewicht: 10x100g...
Portfolio (184)
Frankrijk, Rungis
...Onze biologische kippen komen uit de Sarthe en de Landes. Deze kippen worden in kleine groepen gehouden. Ze hebben toegang tot ruime, grasrijke buitenruimtes en worden gevoed met granen die zonder chemische meststoffen en zonder onkruidbestrijdingsmiddelen zijn geteeld. Er worden geen antibiotica of andere synthetische chemicaliën aan hen toegediend. Ze worden geslacht op een minimumleeftijd van 105 dagen, zodat u kunt genieten van een rijpe en authentiek smakende vlees.
Portfolio (62)
Frankrijk, La Fouillade
...De biologische coppa van Ferme de la Rousse is gemaakt van schoudervlees. Het vlees is smaakvol en mals. Het kan rauw in dunne plakjes als aperitief worden gegeten en gegrild past het perfect bij een raclette of een brunch.
Portfolio (11)
Frankrijk, Bidart
...De goddelijke Tuber Magnatum Pico met een ivoorkleurige schil en soms lichtroze gemarmerd vlees heeft een aromatische aanwezigheid die een onvergetelijk karakter verleent. Ze komt uit de beste terroirs van Italië. Een strikte selectie van onze mooiste truffels, op maat bewerkt in onze ateliers, op bestelling en vacuüm verpakt, in zakken van verschillende formaten vanaf 30G. Natuurlijke product. Al onze pakketten worden vervoerd bij gecontroleerde temperaturen; kwaliteit is een waarde waar Maison Caudalie niet op inlevert!
Portfolio (59)
Frankrijk, Auxerre
...","Taux d’alcoolémie":"Alcoholpercentage: 13,5% vol.\n","Temps de garde":"Bewaarpotentieel: 5 jaar\n","Œil":"Oog\npurperen, donkere en intense jurk, paarse tinten\n","Le conseil de l’œnologue":"serveren tussen 17 en 19°C\n","Vinification":"Half-carbonische maceratie. Na de fermentatie wordt de wijn in roestvrijstalen tanks gerijpt tot de botteling.\n","Millésime":"Oogstjaar: 2019\n","Domaine":"Domaine du Siestou\n","Culture":"Biologisch\n"}...
Portfolio (190)
Frankrijk, Soing-En-Sologne
...Het is het equivalent van een grand cru op muscadet. Blind geproefd, roept de lange rijping op lie de mooie, goed gemaakte Bourgogne Blanc op. Ideaal als aperitief, deze grote wijn uit de Loire past perfect bij alle visgerechten met saus, wit vlees en zal ook goed samengaan met foie gras. Domaine: DOMAINE DE L'EPINAY Appellation: MUSCADET SÈVRE ET MAINE Regio: VAL DE LOIRE Kleur: Wit Druivensoort: 100% Melon de Bourgogne Teeltwijze: Biologisch Inhoud: 75cl Gewicht: 1 kg Karakter: Droog Jaargang: 2017...
Portfolio (100)
Frankrijk, Passa
...100% Carignan Deze wijn van Carignan komt van honderdjarige wijnstokken, geoogst op optimale rijpheid, afkomstig uit klei-zandachtige bodems, gelegen aan de voet van de Albères en de Pic du Canigou. Neus met peperachtige aroma's. Lang in de mond, rond en in balans. Te genieten bij warme voorgerechten, rood vlees, stoofschotels en kaasplankjes. Certificering: biologisch...
Portfolio (14)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...99 % Biologische witte wijnazijn* - 1 % Truffelsmaak* *Bereid van wijn gemaakt van biologisch geteelde druiven Serveersuggestie : Saladedressing, wit vlees, foie gras en vis. Dit product is ook verkrijgbaar in een fles van 25 cl, in bulk van 3-5-10 liter en in een vat van 220 liter.
Portfolio (132)
Frankrijk, Saint-Fraimbault
... breed scala aan rundvlees aan om aan uw behoeften te voldoen: grillvlees, stoofvlees, vlees voor tartaar, enz. Wij kunnen onze producten ook aanpassen aan uw specifieke wensen. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en de tevredenheid van onze klanten. Daarom hechten wij veel belang aan de traceerbaarheid en versheid van ons vlees, evenals aan de snelheid en flexibiliteit van...
Portfolio (15)
Frankrijk, Rungis Cedex
Gespecialiseerd in de handel in vers vlees en slachtafval van rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees en varkensvlees, evenals wereldwijde rundvlees en uitzonderlijke vleeswaren. Wij bieden een aanbod dat is afgestemd op onze klanten, om zo goed mogelijk te voldoen aan de behoeften van slagers, traiteurs, cateraars, de grootdistributie en de horeca. Dankzij een nauwe samenwerking met onze leveranciers...
Portfolio (7)
Frankrijk, Rillieux La Pape
...-laboratorium heeft een sanitaire goedkeuring van de DDPP van de Rhône, in overeenstemming met de geldende wetgeving. 3 kernpunten: - Ambachtelijke recepten We hebben ons best gedaan om originele recepten te herontdekken en hebben de ambitie om ze nieuw leven in te blazen en voort te zetten. - Voornamelijk lokaal vlees Al ons gecertificeerd biologische vlees komt uit onze regio Auvergne...
Frankrijk, Thionville
... wij onze gerenommeerde adviezen aan onze klanten. Cynoland is ook distributeur van kattenbrokken. Dezelfde zorg wordt besteed aan de selectie van biologisch geschikte kattenvoeding. Ontdek ook ons assortiment natuurlijke traktaties voor honden. Beloningen voor honden die uitsluitend gedroogd zijn, zonder toevoegingen. Cynoland levert in heel Frankrijk, evenals in aangrenzende landen zoals...
Portfolio (3)
Frankrijk, Flagey Les Auxonne
...De Ferme O'Liomousine is een biologische rundveehouderij die sinds 2005 actief is in de buurt van Auxonne in de Côte d'Or (21). De Ferme O'Limousine biedt directe verkoop van pakketten biologisch rundvlees, rechtstreeks van onze productie, van de producent naar de consument. De pakketten rundvlees zijn 100% biologisch gecertificeerd en het vlees wordt in ons laboratorium gesneden door een erkende...
Frankrijk, Mauleon
...Commerciële agent in vlees, charcuterie, eieren, biologisch en niet-biologisch. Onze distributie richt zich op groothandels, verwerkers, supermarkten, biologische winkels, slagers, charcutiers, kaasmakers en de horeca. We passen onze verpakkingen aan op onze klanten. Ik distribueer vlees, charcuterie en eieren van de volgende bedrijven: SICABA voor rood vlees. (biologisch & label) BIO VALEUR voor biologische vlees en charcuterie. Sté Phelippeau voor biologische of vrije-uitloop eieren.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play