Frankrijk, Terrasson Lavilledieu
J.BLANC SA is een ambachtelijk bedrijf dat zich richt op foie gras, patés en kant-en-klare gerechten. Hoogwaardige producten, met respect voor tradities, zonder kleurstoffen of conserveermiddelen. BIO-certificering voor een assortiment patés, evenals appelcompote. Drie vegetarische terrines in het assortiment. Realisatie van gastronomische pakketten voor gemeenten en ondernemingscommissies. Export en grote volumes mogelijk.
Portfolio (1)
Frankrijk, Mellac
...keramiekimitatie of I.M.L. te produceren. Meer dan 200 formaten met zeer verschillende toepassingen: cocottes, kommen, glazen, borden, ramekins, herbruikbare bekers, schalen en trays, potten en schaaltjes, ovale terrines, rechthoekige terrines, glazen en plastic saladeschalen.
Frankrijk, Hagetmau
Sinds 1929 is het bedrijf BESSE FOIE GRAS gespecialiseerd in de productie en verkoop van foie gras. Zo biedt het bedrijf halfgare foie gras, eendenfoie gras, ganzenfoie gras en specialiteiten met foie gras aan. Daarnaast biedt het ook terrines, patés, eendenconfit, Landais cassoulet en gastronomische geschenkpakketten voor ondernemingscommissies aan.
Frankrijk, Change
... champagneflessen. Tampografie voor lessenaar, snoeppotten. Tampografie voor gasgrepen, telefoonbehuizing. Tampografie voor roestvrijstalen platen. Verfapplicatie op ovale terrines. Geborstelde verf. Verfapplicatie voor voedselverpakkingen. Decorateur van aanpasbare en herbruikbare bekers.
Frankrijk, Figeac
Het huis Jean LARNAUDIE is gespecialiseerd in de productie van regionale specialiteiten op basis van eendenvlees. Zo produceert het bedrijf foie gras, confits, terrines en kant-en-klare maaltijden. Bij Jean Larnaudie wordt de hele foie gras nog steeds op een handmatige en traditionele manier bereid. Verankerd in de Lot in Quercy sinds meer dan 60 jaar, zijn het bij Jean Larnaudie vooral mannen...
Frankrijk, Ecrouves
... producten van onze buren en vrienden in België, door een selectie Belgische bieren, Orval, Lindemans, aan ons assortiment toe te voegen. We moedigen onze producenten aan om zich te richten op biologische producten en bieden al een aantal biologische wijnen en biologische terrines of patés aan.
Frankrijk, Frespech
Het familiebedrijf SOULEILLES FOIE GRAS produceert al generaties lang foie gras. Een traditionele fokkerij, een gezonde voeding, een diervriendelijke voeding en een unieke ambacht maken het mogelijk voor het bedrijf om producten van hoge kwaliteit te produceren. Naast foie gras biedt het bedrijf zijn klanten terrines, patés, foie gras-crèmes, eendenborst, worstjes, grattons, gésiers, eendenfilets, tournedos van eend, eendenworstjes, eendenribbetjes, enz. Ook verkoopt het heerlijke gerechten.
Frankrijk, Colombes
Albert Ménès is een delicatessenhuis sinds 1921. Wij brengen in ons gourmetaanbod alle knowhow en enthousiasme van een team dat gepassioneerd is door smaak en kwaliteit. Wij bieden meer dan 350 delicatessenproducten aan, variërend van specerijen, jams, hartige en zoete koekjes tot een uitstekende selectie van vis en geconserveerde terrines... Wij bieden zowel conventionele als biologische productlijnen aan.
Frankrijk, Auch
CDP DISTRIBUTION is de technische naam van het bedrijf achter uw conserven. Dit bedrijf is al meer dan 80 jaar gespecialiseerd in conserven met een breed scala aan producten. Van schroefpotten tot schalen voor terrines en honingpotten, u vindt ook glazen flessen, de benodigde sterilisatiematerialen, maar ook een complete reeks waarmee u kunt koken met bestek en keukengerei voor elke smaak.
Frankrijk, PEYREHORADE
... ouderwetse rookkasten produceert Maison BARTHOUIL gerookte zalm van hoge kwaliteit. Maison BARTHOUIL biedt ook andere vissen aan (gerookte paling), biologische producten (biologische zalm, biologische terrines), kaviaar, vis-eieren, tarama, regionale specialiteiten (eendenconfit, verse, gerookte en gedroogde magrets...) en gastronomische cadeaupakketten.
Frankrijk, Loché
Frankrijk, Reims
Frankrijk, Toulouse
Met een gemoderniseerde productiefaciliteit aan de poorten van Toulouse, behoudt het familiebedrijf SAS SAMARAN een echte traditionele knowhow, gecombineerd met een genormeerde en steeds meer gecontroleerde omgeving. De producten worden nog steeds op ambachtelijke wijze bereid en de verschillende recepten voor patés, confits, terrines, cassoulet met eendenvet... zijn geïnspireerd op de regionale...
Frankrijk, Saint-Quentin
... het respect voor de productieketen vooropstellen, in tegenstelling tot de industriële producten die overvloedig aanwezig zijn in de schappen van de grote supermarkten. Een verantwoordelijke en burgerlijke benadering ten dienste van onze smaakpapillen. Ontdek onze foie gras uit de Aisne, de bereide gerechten uit het Noorden (carbonnade), de terrines en visrillettes uit Bretagne, de rillettes uit...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play