Frankrijk, Carnoet
...Rumenstimul® is een specifieke formulering die probiotica en enzymen combineert om de verteerbaarheid van vezels en granen te bevorderen door een dubbele werking van predigestie en stimulatie van de natuurlijke werking van de pens. Het zorgt voor een energetische benutting van het rantsoen.
Portfolio (39)
Frankrijk, Saint-Fraimbault
...Echt een symbool van de Normandische gastronomie, de traditionele tripes zijn herzien om u een versie met hooi-smaken aan te bieden. Bedacht door chef Hubert Nobis, is dit recept opnieuw het resultaat van een driepartijenpartnerschap tussen de chef, de verwerkingswerkplaats "les Gorronnaises" en ons. Sinds 1988 ontwikkelt de familie Cousin diverse vleeswaren in hun atelier in Gorron, met als doel altijd de traditie te benadrukken. Ingrediënten: Pens en voeten van rundvlees, wortelen, witte wijn, uien, water, zout, peper, hooi...
Portfolio (15)
Frankrijk, Paris
... Hoe werkt het? Het dier slikt voedsel door dat nauwelijks gekauwd is en dat lichtjes is afgebroken in de pens en het netvlies, waarna het weer naar de mond wordt teruggestuurd om opnieuw te worden gekauwd. Het gaat vervolgens door het netvlies en het boekmaag om in de lebmaag te komen, waar het verder wordt afgebroken door maagsappen, aminozuren en spijsverteringsenzymen. Hondengrootte: 5...
Portfolio (115)
Frankrijk, Lisieux
...De pens is schoongemaakt en ingevroren. Vaak met de kap. Runderpens met honingraat...
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint-Jean-Le-Vieux
... (Baskische pâté, Baskische pâté met Espelette-peper, landelijke pâté, rillettes, hure, Baskische bloedworst, confitworst en confit van varkensvlees Ibaïona) en wild (terrines van haas, terrines van wild zwijn en salmis van palombe). Tot slot produceert charcuterie Mayté onmisbare Baskische recepten zoals axoa, piperade en Baskische pens, evenals recepten zoals cassoulet of boeuf bourguignon.
Frankrijk, Sceaux Sur Huisne
Sinds 1966 is het bedrijf Bahier een erkende speler op de markt van de Vleeswaren. N°1 in Frankrijk op de markt van witte en zwarte bloedworst, en n°2 op de markt van rillettes. Bahier is voortdurend innoveren en biedt vandaag de dag 5 productfamilies aan: Bloedworsten, Rillettes, Varkensvleesproducten, Afkomstige van ingewanden en Gevogelteproducten. Franse fabrikant van rillettes.
Frankrijk, Marseille
Het bedrijf Metras is gespecialiseerd in de verwerking van pens en offal. Als meester pensmaker in de Provence heeft Metras zich door zijn ervaring van 4 generaties op de markt gevestigd en de kwaliteit van zijn producten. METRAS levert aan alle ketens verse pensproducten, bereid, in consumentenporties, rauw, gekookt en gekruid, met uiteraard een bijzondere voorkeur voor regionale producten zoals...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play