Frankrijk, Sainte-Sigolène
...Gemaakt van 100% maïs of aardappelzetmeel...
Portfolio (68)
Frankrijk, Montelimar
...Nougat met karamelzout uit Guérande, verpakt in een 200g-zak met kartonnen bodem, die de nougatpapillotjes bevat. Ingrediënten: Suiker, glucosestroop, honing, amandelen, karamel met gezouten boter (8,7%), poedersuiker, aardappelzetmeel, ongezuurd brood (water, olijfolie, meel), eiwit, natuurlijke vanille-extract. Bereidingswijze: Honing en glucosestroop worden in de ketel gekookt, eiwit wordt aangevuld met gekookte suiker, vanille, amandelen en karamel. Allergenen: Amandelen, ei, mogelijke sporen van noten.
Portfolio (154)
Frankrijk, Paris
...met slechts 4,5% vet helpen onze filets om een gezond gewicht te behouden. Hondengrootte: 5 Kg max 5 tot 10 Kg 10 tot 20 Kg 20 tot 30 Kg 30 tot 50 Kg 50 Kg en meer À la carte: Vlees Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 38,0%, Ruwe vetten 4,5%, Minerale stoffen 5,5%, Ruwe vezels 1,5% Samenstelling: Eend, aardappelzetmeel, glycerine en sorbitol Kauwniveau: Niveau 1 - Kleine kauwer...
Portfolio (115)
Frankrijk, Malataverne
...Nougatcake van 4 kg, gesneden in 20 individueel verpakte porties (ongeveer 200 g). Te verkopen per gewicht of per portie: amandelen, suiker, glucose-siroop, honing, eiwit, wafel (aardappelzetmeel, water, plantaardige olie), natuurlijke aroma's. Ingrediënten: gezouten boter, karamel, suiker, boter, room, glucose-siroop, zout.
Portfolio (188)
Frankrijk, Monchy-Lagache, France
...Aardappelzetmeel wordt vervaardigd uit schoongemaakte, gefilterde, neergeslagen en gedroogde aardappelpasta. Het kan worden gebruikt als verdikkingsmiddel. Conclusie: Het product voldoet aan de A GRADE norm. Verpakking: 25 KG/ZAK Opslag: Bewaren op een droge, koele en schaduwrijke plaats in de originele verpakking, vocht vermijden, op kamertemperatuur bewaren. Houdbaarheid: 12 MAANDEN...
Portfolio (10)
Frankrijk, Marseille
...Uw smaakpapillen zullen dol zijn op dit aperitiefmengsel van CROC'ELLA. Het komt rechtstreeks uit Marseille. Met het aperitiefmengsel kunt u ontspannen en genieten van een aperitief zoals in Marseille. Ingrediënten Amandelen Cashewnoten Pistachenoten Zout Aardappelzetmeel Energie: 2540 kJ / 613 kcal Vetten: 47 g Verzadigde vetzuren: 5,6 g Koolhydraten: 9,8 g Suikers: 3,6 g Voedingsvezels: nc Eiwitten: 26,6 g Zout: 2 g...
Portfolio (145)
Frankrijk, Perpignan
...Biologisch afbreekbare zakken zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals maïszetmeel, aardappelzetmeel of suikerriet. De belangrijkste eigenschap van deze zakken is dat ze, vanwege hun materiaal, veel minder tijd nodig hebben om af te breken en wanneer ze dat doen, laten ze geen verontreinigende resten achter, wat ze de perfecte bondgenoten van het milieu maakt. Dit type ecologische zakken is...
Portfolio (10)
Frankrijk, Talant
...Als alternatief voor fondant kunt u deze Kneedbare Chocoladepasta - Chocolade gebruiken. Met zijn heerlijke chocoladearoma is hij gemakkelijk te bewerken, uw creaties kunnen ook gemakkelijk zonder toevoegingen aan elkaar plakken. Ingrediënten: Suiker, Glucosestroop, Cacaoboter, Aardappelzetmeel, cacao 22-24%, water, emulgator E422 en E415, conserveermiddel E202, aroma. Mogelijke sporen van...
Portfolio (192)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: Amandelen, gekonfijte meloen (herkomst Frankrijk) (meloen, glucose-fructosestroop, zuurteregelaar: citroenzuur), suiker, poedersuiker, lavendelhoning, omgekeerde suikersiroop, glucose-siroop, ongezuurd brood (aardappelzetmeel, water, zonnebloemolie), natuurlijke extract van sinaasappelbloesem, gekonfijte sinaasappelschillen (sinaasappelschillen, glucose-fructosestroop, suiker, conserveermiddel: E 202, zuurteregelaar: citroenzuur). Eiwitten.
Portfolio (109)
Frankrijk, Arles
...Confiserie d'Entrecasteaux Ambachtelijke calissons, heerlijk zacht in fondant. Ingrediënten Gekonfijte vruchten (Peer, Kers en Citroen) Amandelen, suiker, eiwit, ongezuurd brood (aardappelzetmeel, zonnebloemolie).
Portfolio (142)
Frankrijk, Sendets
...Zoute koekjes met zwarte knoflook, ambachtelijk vervaardigd. Ideaal om te delen tijdens een knapperig en smaakvol aperitief. De koekjes met zwarte knoflook en Comté zullen iedereen aanspreken om een aperitief met familie of vrienden te verrijken. Ze worden gemaakt in een koekjesfabriek in Manosque (04). Ingrediënten: TARWE* meel, ZWARTE* knoflook, COMTÉ*, kokosolie*, acaciagom*, Poedersuiker* (blonde rietsuiker**, aardappelzetmeel*), VOLLE EIEREN in poeder*, Guérande zout. *Ingrediënten uit biologische landbouw. **Ingrediënten uit eerlijke handel.
Portfolio (9)
Frankrijk, Levallois Perret
...FIRMALIS is gespecialiseerd in de distributie van aroma's en ingrediënten voor de voedingsmiddelenindustrie. Het biedt de distributie van verschillende producten zoals: aroma's, textuurmiddelen, emulgatoren, functionele systemen, speciale suikers, functionele melkeiwitten, kleurstoffen en extracten, natuurlijke extracten, gistextracten, voedingsmixen, vanillines, stevia-extracten, witte pigmenten, gemodificeerde aardappelzetmeel, kleurstof E171, halal zoetstoffen, koosjer zoetstoffen, calorie-vrije zoetstoffen, niet-GMO zoetstoffen.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play