Italië, Trepuzzi
...RUST, Amaro conceptettuale is een natuurlijke bitter die wordt verkregen door koude infusie van een grote hoeveelheid jeneverbes, kinine en vlierbessen, fijne citrus schillen, vijgenpulp en wilde en medicinale planten uit het Mediterraan maquis, waaronder munt en eucalyptus. RUST, Amaro Conceptuel, wordt geproduceerd en gebotteld in Italië door PEDRO FERREIRA. De infusie van de planten in de...
Portfolio (89)
Duitsland, Koblenz
...VIVANI's "Beginner" pure chocolade is een genot voor alle liefhebbers van fijne chocolade. Gemaakt met 71% beste biologische cacao uit de Dominicaanse Republiek.
Portfolio (94)
Italië, Martina Franca
... BRASILIE, ETHIOPIË, COLOMBIË. Alle koffie is verwerkt met de natte methode en zorgvuldig geselecteerd zonder defecten. MOROLA Intenso is een koffie die geschikt is voor elk moment van de dag. Helemaal niet bitter, het is uiterst aangenaam om puur te drinken, of maximaal met een klein beetje suiker. Het heeft een zoetheid die doet denken aan karamel en wafel met aroma's van vanille. Als het kan, geef dan niet op om het in een warm keramisch kopje te drinken: het zal als een andere koffie aanvoelen.
Portfolio (5)
... ruwe extract (bijv. residuele plantenlipiden, fijne wassen en chlorofyl). Na de distillatie wordt het extract opnieuw wintergezuiverd bij extreem lage temperaturen. De distillaat smaak overheerst in gezuiverde olie. De keuze van de basisolie beïnvloedt ook de smaak van het product. Variaties in smaak en kleur zijn minimaal tussen de batches. Het distillaat is licht bitter van smaak, rood van kleur en heeft hoge concentraties CBD/CBG. Bij kamertemperatuur begint het te kristalliseren. De gezuiverde olie is een full-spectrum product. Gezuiverde olie is volledig gedecarboxyleerd.
Portfolio (9)
Duitsland, Schoenebeck
... voorzichtig met de hoeveelheid; te veel BioZwarteKomijnOlie in uw recepten kan snel bitter smaken. Ons BioZwarteKomijnmeel (ook wel ZwarteKomijnzaadmeel genoemd) heeft een zwarte kleur en een pittig-bittere smaak. Om u het BioZwarteKomijnmeel aan te bieden, maken we gebruik van de zorgvuldige koude persing van de BioZwarteKomijnzaden. Als resultaat verkrijgen we een hoogwaardige BioZwarteKomijnolie en na een fijne maling van de overgebleven perskoek het BioZwarteKomijnmeel.
Portfolio (143)
... vereiste dat „3-Tannen“ brandewijnen minstens twee keer worden gedistilleerd, eerst door middel van een potdistillatie en vervolgens door een kolomdistillatie, om een exacte en optimale bereiding van het delicate fruitaroma te garanderen. Met uitzondering van een bitter die bijna 100 jaar geleden door grootvader Alois voor privégebruik is ontwikkeld, bestaat ons portfolio uitsluitend uit fruitdistillaten.