Frankrijk, Guignicourt
...Coque van chouxdeeg gevuld met een heerlijke warme crème op smaak gebracht met cacao en geglazuurd met een echte fondant, handmatig aangebracht •Zonder palmolie •Productcode: 643 •Barcode: 3660133006439 •Gewicht per eenheid: 90 g •Eenheden per doos: 18 •Palletisatie van de dozen: 8 dozen x 18 lagen •Stuks per pallet: 2.592 Gebruikstips: Zodra het product uit de diepvries komt, verwijder de beschermfolie en laat het product ongeveer 3 uur en 30 minuten ontdooien op een patisserie rooster in een positieve koelruimte.
Portfolio (1)
België, Francorchamps
...Al meer dan 40 jaar is het bedrijf Gilfi, gelegen in het hart van de Belgische Ardennen, verheugd uw partner "desserts" te zijn. Fabrikant van ijscrèmes, sorbets en bevroren bavarois voor restaurateurs die zich inzetten om desserts van hoge kwaliteit te serveren. Van premium ijs tot pure fruit sorbet, soms omgevormd tot een "trou normand" met specerijen en alcohol, de kwaliteit is even...
Portfolio (90)
België, Sint-Michiels
Welkom in de wereld van Missault. Wij zijn een ambachtelijke roomijs fabrikant uit Brugge. Onze techniek is er één die we reeds sinds 1945 handhaven. Laat je verleiden door onze buches, taarten en desserts, gecreëerd met verse sorbets en roomijs, in een waaier van elegante vormen en verrassende smaken.