BackNatur Lepold heeft het Backferment ontwikkeld volgens het honing-zout principe. Het BackNatur Ferment is een speciaal bakferment waarmee je alle soorten brood zonder toevoeging van gist kunt bakken. Maar ook broodjes en fijne bakwaren zonder bakgist zijn hiermee mogelijk. Het honing-zout-brood bestaat alleen uit biologische graanmeel, water, biologische bloemenhoning, zout en een beetje...
... "criscito" en zout; samen met handmatige verwerking, gevolgd door een rijstijd van minstens vier uur en bakken in houtovens, ontstaat er uniek en authentiek brood. We besteden al onze energie en aandacht aan de voedingsbehoeften voor een gezonde, evenwichtige en slimme voeding. Onze producten laten op een smakelijke en uitnodigende manier de smaken van vroeger herontdekken. Naast brood kunt u genieten van Pane Biscottato, Freselle en Tarallini in verschillende smaken, waaronder de wereldberoemde Napolitaanse taralli 'Sugna e Pepe' en vele andere kwaliteitszoetigheden.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play