Spanje, Tafalla
Antonio Anaut (Beripan S.L.) is een familiebedrijf, waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1939 in Pitillas, Navarra. Onze grootvader, genaamd Leoncio, investeerde al zijn spaargeld in een nieuwe oven. Het was niet zomaar een oven om madeleines te maken, het was veel meer. Het was de illusie, de inspanning en de wens dat het de toekomst voor de hele familie zou worden. Dat waren moeilijke tijden, ...
Portfolio (9)
Spanje, Amorebieta (Vizcaya)
fabricage van chocoladepalmen, amandel, kokos, gevuld met room, gevuld met zwarte en witte truffel, bonbons (aardbei, sinaasappel, koffie,...), chocoladeblokjes gevuld met room, jaloezieën gevuld met room, bohemians, chocoladecirkelletjes, altijd de witte polvorón, huisgemaakte truffels, theegebakjes,.... Gebak en taarten in het algemeen, noten; gefrituurd, geroosterd, rauw, met zout, zonder zout,..... Baskische taart, amandel- en fruitcake, rijsttaarten,.....
KRUIDEN, THEE EN BAKARTIKELEN. VAN DE VOORBEREIDING TOT DE DECORATIE EN PRESENTATIE.
Spanje, El Burgo De Osma
Ambachtelijke bakkerij die de recepten van onze dorpen herstelt en deze aanpast aan de behoeften van de huidige markt. Creatie en personalisatie van exclusieve producten. We informeren u graag op info@dulcestipicos.es...
In 1948 werd in Kalamata, in de regio Messinia, de fabriek "Athanasios Giannakopoulos" opgericht, die zich bezighoudt met de productie van suikergeconserveerd fruit. Drie generaties later, sinds 2001, blijft het familiebedrijf "Athanasios Giannakopoulos" opereren onder de handelsnaam "Gianka".
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play