Duitsland, Berlin
...Onze bakkersproducten zijn vers en van de hoogste kwaliteit. We bieden een breed scala aan bakwaren, die met traditionele recepten en de beste ingrediënten worden gemaakt. Van knapperige broden tot zoete lekkernijen – onze producten zijn perfect voor elke gelegenheid. Onze bakkersproducten zijn niet alleen heerlijk, maar ook gezond. We gebruiken geen kunstmatige conserveermiddelen en zorgen ervoor dat alle ingrediënten uit duurzame bronnen komen. Geniet van de smaak van versgebakken lekkernijen, die met liefde en zorg worden bereid.
Portfolio (128)
Duitsland, Schoenebeck
... gemiddelde broden, bakwaren, pasta, shakes of muesli worden echte lekkernijen. Van nature glutenvrij en vegan, overtreft onze biologische paranotenmeel het graanmeel; het is koolhydraatarmer en bevat door het restoliegehalte de waardevolle, essentiële vetzuren van paranotenolie. Onze biologische paranotenmeel heeft een beige kleur en een typische nootachtige smaak. Om u de biologische paranotenmeel aan te bieden, maken we gebruik van de zorgvuldige koude persing van de biologische paranoten. Als resultaat krijgen we een hoogwaardige...
Portfolio (143)
...Onze SUGRANO® productlijn bestaat uit meer dan 30 soorten natuurlijk gefermenteerde en voorzichtig gedroogde zuurdesempoeders. Op deze manier kunt u een indrukwekkend assortiment producten vervaardigen, van geliefde klassiekers tot de nieuwste populaire koekjes trends en biologische broden.
Portfolio (10)
... broodveredelaar gemalen Een broodkruid dat elk brood opwaardeert. Juist in deze tijd hebben veel mensen het bakken van brood herontdekt. Brood bakken is niet moeilijk en met dat beetje extra, onze broodveredelaar, krijg je ook het typische oorspronkelijke. Dit broodkruid is een allrounder en je kunt er een eenvoudig gistwitbrood mee veredelen of ook een stevig en donker volkorenbrood mee oppeppen. Ook bij speciale meelsoorten zoals kastanje-, kikkererwten-, linzen-, boekweit-, teff-, sojameel etc. is het kruid een echte verrijking.
Portfolio (9)
Duitsland, Stiefenhofen
...Onze kleinste; harde kaas van rauwe melk met minimaal 50% vet in droge stof; traditioneel ambachtelijk gemaakt hele kaaswiel van ongeveer 800 - 1000 gram; minimaal 3 maanden gerijpt Vetgehalte: 50% Smaak: fijn gekruid tot aromatisch, licht nootachtig...
Portfolio (9)
... elke snijdikte gereed, halveren, kwarten en snijdt u alle broodsoorten precies en voorzichtig tegelijk. Uw zelf ontwikkelde cirkelmes-snijsysteem vermindert de druk op het brood. Een ander voordeel van onze vlijmscherpe professionals: ze werken bijzonder hygiënisch, omdat er geen mesolie nodig is. Uw brood zal u dankbaar zijn – met een langere houdbaarheid.
Portfolio (6)
Duitsland, Niederkrüchten
... dit specialiteitenmeel als sesameiwit. Dankzij de licht geroosterde/nussige smaak geeft het sesameiwit uw bakmixen en broden op natuurlijke wijze een aromatische toets. Bovendien wordt het vezelgehalte en het eiwitgehalte in het brood verhoogd, waardoor u gedurende de dag een langer verzadigd gevoel ervaart. Het sesameiwit smaakt ook bijzonder goed in een bananenmelk. Probeer het gewoon uit. Een andere interessante combinatie is het sesameiwit met onze biologische zonnebloemproteïne.
Portfolio (93)
Duitsland, Regensburg
... aardappelen, spelt, met een topping of een deegingrediënt naar keuze, gevormd als twister, bootje of rozenbroodje. Het hele assortiment is desgewenst ook verkrijgbaar in biologische kwaliteit. We zijn trots op onze kwalitatief hoogwaardige producten; daarvoor leven we het echte bakkersambacht met gebruik van moderne productietechnieken. We willen en kunnen niet zonder de vakkennis van onze opgeleide bakkers. Alle cruciale posities bij Gourmetback zijn bezet door medewerkers die het bakkersambacht van de grond af aan hebben geleerd. Tenslotte is de Gourmetback-kwaliteit gebaseerd op traditionele kennis.
... geurige, knapperige broden, kringen, bollen, pretzels en stokken: Chili-olijven-tomatenbollen, zaden- en bierbrood, komijnseelen of Silserli, het Zwitserse zoutgebak, zijn slechts enkele voorbeelden hiervan. Wij maken al onze zoete lekkernijen zonder suiker! En dat op zo'n manier dat ze echt zoet, verleidelijk en vol van smaak zijn! Als je het niet wist, zou je het misschien nooit raden!
... bakkerij en #Bakmixen. Onze BIO-ambachtelijke bakkerij groeit zeer snel. Dit komt voornamelijk door de uitstekende sensoriek van de producten. Glutenvrij en lekker is het handelsmerk van de glutenvrije BIO-versgebakken producten, evenals de kant-en-klare glutenvrije BIO-broodmixen in vele verschillende varianten. De BROTGEFUEHLE bakmixen zijn uiterst eenvoudig te hanteren. Glutenvrije BROTGEFUEHLE...
Duitsland, Hechingen
... onze broden en bakwaren zijn voor ons als vers-bakker de belangrijkste basis. Ook bij de keuze van leveranciers hechten we veel waarde aan kwaliteit. Bovendien scholen we onze bakkers voortdurend, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Probeer ons uit! Graag overtuigen we u met de ongeëvenaarde smaak van onze heerlijke broodjes, snacks, taarten en gebakjes. Voor de bakwaren...
Duitsland, Rosdorf
Traditioneel bakkerijvak! Sinds 1905 verwent en overtuigt de Feinbäckerei Ruch haar klanten met smaak en variëteit. Traditie wordt daarom ook vandaag de dag in ons bedrijf bijzonder groot geschreven. Van generatie op generatie overgeleverde recepten en productiemethoden waarborgen de constante kwaliteit van onze broden, broodjesvariaties en bakwaren en garanderen u zo een unieke en onmiskenbare smaakervaring.
Duitsland, Palling
...Wij maken met veel aandacht voor detail gekiemde broden voor particulieren en inkopers/doorverkopers, die bijzonder goed verteerbaar en voedzaam zijn. Onze producten zijn glutenvrij, vrij van meel en zout en kunnen zowel als verse producten als houdbare producten bij ons worden verkregen.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play