Nederland, Amstelveen
... minimaal 6 maanden na productie •Weinig of geen waste •Kunnen produceren onder private label op basis van uw voorkeuren •Transparante kost-calculaties •Eenvoudig in bereiding en tijdbesparend Er kan met onze deegbollen veel meer dan alleen een pizza gemaakt worden, het is namelijk ook mogelijk om een hamburgerbroodje, een focaccia, een donerbroodje en meer! Wij zijn als Euro Pizza Products erg flexibel, deze flexibiliteit maakt het mogelijk om het productieproces geheel op uw wensen aan te laten sluiten en zo het perfecte deeg voor u te produceren onder 'private label'.
Portfolio (5)
Italië, altamura
...De Focaccia Barese is gemaakt van een deeg dat bestaat uit de volgende hoogwaardige grondstoffen: fijn gemalen durumtarwe, tarwebloem, sojalecithine, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, zout, biergist, water, verbeteringsmiddel. Bevat gluten en soja. Topping: cherrytomaatjes van de heuvels, zwarte olijven, oregano. Ambachtelijk vervaardigd, verpakt in ATM en ingepakt in voedselveilig plastic.
Portfolio (3)
De diepvries vormt een belangrijk onderdeel van de toekomst van onze sector. We hebben ons assortiment verse producten uitgebreid met een lijn diepvriesproducten specifiek voor de grootdistributie en de horeca. We streven ernaar de authentieke smaken van ambachtelijk brood, typisch voor de Italiaanse traditie, te behouden. Dit is mogelijk dankzij onze constante studie, de voortdurende zoektocht ...
Portfolio (9)
Italië, San Donà Di Piave
...Hoogwaardige producent van huisgemaakte diepvriespizza's, bruschetta, snacks, focaccia en flammkuchen, en we passen onze producten ook aan voor uw activiteit. We werken vooral samen met Ho.Re.Ca. leveranciers en retaildistributeurs om onze echte Italiaanse recepten over de hele wereld te leveren.
Spanje, Pineda De Mar
...Don Pizza is een bedrijf dat zich richt op de productie, service en distributie van zowel gekoelde als diepgevroren pizza's, deegballen, pizzabodems, focaccia, enzovoort. Tegelijkertijd distribueren we allerlei producten en ingrediënten voor de pizzabranche. Mozzarella, pizzasaus, vleesbeleg, kazen voor pizza, conserven, aanvullingen, pizzadozen, elk ingrediënt dat u nodig heeft voor uw bedrijf...
Italië, Sarzana
Ons bedrijf biedt typische producten uit de Italiaanse baktraditie aan, zoals: Farinata van kikkererwten, Focaccia met kaas, Hoge pizza, Pizzata Ligure, Genovese focaccia en Pinsa Romana. De grondstoffen zijn allemaal geselecteerd en onze producten bevatten geen conserveermiddelen of andere stoffen voor het behoud van het product. De producten worden na het voorbakken snel afgekoeld en ingevroren, waarna ze worden bewaard bij -18 graden.
Denemarken, Kolding
... 200 °C wordt geplaatst en gebakken tot deze krokant en goudbruin is (ongeveer 8 minuten), zodat je een pizza hebt zoals je die bij een pizzeria haalt. We werken samen met toonaangevende cateringbedrijven en supermarkten in Denemarken. Naast het bovenstaande hebben we het volgende: Pizza Ø 20 cm Baguettes Focaccia Pizzabollen enz.
Italië, PAVONE DEL MELLA
...Concessionaris voor Brescia en provincie van producten met het merk "TRE MARIE", distributeur van Sammontana-delicatessen, brood, pizza's, ambachtelijk ijs, voorgerechten, snacks, panini in ATM, groenten en friet, focaccia, diepvriesbrood, hoofdgerechten, ijsblokjes en gehakt ijs, crêpes, bladerdeeg, hartige snacks en pizzette,...
Populaire landen voor deze zoekterm