Italië, Collecchio
Pasta Ravelli is een nieuwe manier om verse pasta te waarderen, waarbij alleen de beste ingrediënten worden gekozen, bewerkt met respect voor de gastronomische traditie van Parma, en onmiddellijk ingevroren, om alles van de eerste gerechten ongewijzigd op tafel te brengen: geen conserveermiddelen, de hoogste kwaliteit, net zo goed als vers bereid. Sterker nog. Veel meer.
Italië, Valeggio Sul Mincio
Il Pastificio al Ponte produceert de traditionele tortellini van Valeggio sul Mincio. De verse pasta van Pastificio al Ponte wordt gebruikt om een lijn producten te maken die de culinaire traditie van Verona en Mantova oproepen: Klassieke Vlees Tortellini, Lokale Pompoen Tortellini, Ricotta en Spinazie Tortellini, Ricotta en Rode Witlof IGP Tortellini.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play