Denemarken, Rudkøbing
...-oppervlaktedesinfectie registreren, zodat u documentatie heeft voor uw behandeling. Bespaar geld met de UV-C & Ozon oppervlaktedesinfectiebehandeling: Voor de voedingsindustrie heeft desinfectie altijd een belangrijke rol gespeeld. Bijvoorbeeld, ethyleen, schimmel en gist verkorten de tijd waarin voedsel vers blijft. In de fruitindustrie, onder andere, is de groei van schimmel en gist een zware tegenstander die de houdbaarheid van producten beïnvloedt. Om het voedsel vers te houden, kunt u de FLO-D Mini Mark 2 gebruiken om de bacteriën, schimmel en gist in de koelopslag te verminderen.
Portfolio (6)
Denemarken, Hvidesande
... inkopen van vis via Neptun Seafood. We geloven in dialoog met onze klanten en onze specialisatie stelt ons in staat om advies te geven over welke soorten vis en schaaldieren zowel economisch voordelig, duurzaam zijn en de beste ervaringen voor de eindklant bieden. We streven er altijd naar om de beste kwaliteit vis en schaaldieren te leveren die maximaal 24 uur onderweg zijn van zee naar klant. De vissen worden geleverd met onze eigen koelwagens door het hele land. Dit draagt bij aan een...
Denemarken, Hvidesande
... het land. De vis wordt altijd gesneden door professionele vakmensen en verpakt in druppelvrije CO2-neutrale kartonnen dozen. Onze scherpe boekhouding biedt ook de service om uw eco-boekhouding te maken, zodat u elke 3 maanden een overzicht ontvangt van alles wat u heeft gekocht. Met vriendelijke groet, Neptun Seafood ApS...
Denemarken, Slagelse
... kwaliteit en smaak, aangezien we altijd verse ingrediënten gebruiken en al het eten zelfgemaakt van de grond af aan bereiden. Onze brunch is delicaat en smakelijk, onze lunchregelingen zijn gevarieerd en vers, en ons hele varken is de beste in heel Noord-Seeland. Er zijn dus genoeg redenen om een afspraak bij ons te boeken of om meer te lezen op onze website.
Denemarken, København Ø
... geprezen restaurants van het land, namelijk Søllerød Kro en Kong Hans, en daarna hun tijd hebben doorgebracht bij onder andere Formel B en Noma. Alles is vers bereid, en we gebruiken altijd de beste seizoensgebonden producten, maar dat betekent niet dat onze bedrijfs-lunch duur is. Voor de bescheiden prijs van 52 kr. per persoon krijg je onder andere een vers bereide warme schotel die elke dag wisselt, een bord met verschillende vleeswaren, een groot assortiment kazen en garnituren, en een variërende groene salade. Ryde Gastronomi ApS Strandboulevarden 11 2100, Kopenhagen Ø 35 26 71 72...
Denemarken, København S
Høj op mad is een goed cateringbedrijf gelegen in het hart van Islands Brygge. Wij leveren eten voor evenementen van elke omvang; het belangrijkste voor ons is dat we achter het geleverde eten staan en dat het geserveerd wordt terwijl het vers is. Onze sublieme oplossing houdt daarom in dat het eten wordt geleverd op het adres waar het feest plaatsvindt, en we brengen altijd een kok mee die het...