...Onze portfolio van grondstoffen van toonaangevende leveranciers laat ook bij bakmixen niets te wensen over: Wij ontwikkelen graag individuele totaaloplossingen voor u.
De gezamenlijke innovaties kunnen onder andere het deegvolume, de smaak en de versheid positief beïnvloeden – en dat met natuurlijke, declaratievriendelijke grondstoffen.
...Of het nu gaat om het maken van uw béchamels, of om uw meest romige sauzen, of om te bakken en braden, deze lijn zal de fijnproevers onder u verrassen.
In zijn specialiteit behoort Royale Lacroix tot de belangrijkste spelers op de Europese markt en richt zich vooral op professionals in de voedingssector.
In dit kader bevinden onze gewaardeerde partners zich zowel onder kleine industrieën als...
...– Meel met een goede consistentie en een hoge hydratatiecapaciteit, gecorrigeerd met een antioxidant en enzymen.
– Geschikt voor processen met hoge belasting voorhet deeg, in het bijzonder voor de productie van klein volume brood (bijou, babybroodjes, vianinhas en bolletjes) en diepgevroren en gekoelde deegwaren.
... uitsteekvormen is onmisbaar in de patisserie, u kunt het gebruiken voor alle gelegenheden.
Nadat u uw deeg tot de gewenste dikte heeft uitgerold, snijdt u uw koekjes met de uitsteekvorm. Voorhetbakken kunt u uw koekjes op een anti-aanbak siliconenmat leggen.
Referentie: CH9B020
Afmetingen: 3 stuks - 40x60x80mm Ht. 25mm...
... onze ingrediënten voor banketbakkerij kunt u er zeker van zijn dat u al deze kwaliteiten kunt samenbrengen in uw producten (beheersing van de productie, harmonieuze ontwikkelingen, respect voor de smaak,…).
Ons assortiment ingrediënten voor banketbakkerij is zeer divers:
Speciale verbeteringsmiddelen die het gladmaken van het deeg en de zachtheid van het product bevorderen.
Banketbakkerij PAC (Klaar om te Bakken) voor meel dat kracht mist.
Verbeteringsmiddel voor biscuitjes dat als waterbinder werkt.
Tal van andere categorieën ingrediënten ….
...De Panter Serie van gestapelde bakovens heeft verschillende modellen voor productie in diverse capaciteiten. De ovens zijn vervaardigd in drie types die werken op diesel, aardgas en elektriciteit. De productie van brood en andere deegwaren van elke soort en grootte vindt plaats op een stenen bodem. Het steenmateriaal is speciaal ontwikkeld voor een gezonde productie en de stenen bodem maakt het...
... deegwaren van Wolf ButterBack zitten zowel uitstekende grondstoffen als veel ambachtelijke knowhow uit het bakkersvak. Het is dan ook niet voor niets dat het bedrijf volgens IFS op 'higher level' is gecertificeerd.
• Veel handmatige werkprocessen & de modernste technologie – voor een constant hoge kwaliteit
• Tot 8 uur deegrust – voor een lange versheid na hetbakken
• Huisgemaakte vullingen – voor een...
... en Desserts: Bevat traditionele desserts zoals baklava en kunefe, naast een assortiment van ijsjes waaronder Turkse dondurma.
Diepvriesfruit en -groenten: Biedt flash-gevroren fruit en groenten, die versheid en voedingsstoffen behouden voor veelzijdig culinair gebruik.
Specialiteit en Gezondheidsbewuste Producten: Inclusief glutenvrije en palmolie-vrije opties, die inspelen op specifieke...