..."Rafraichir" van een fruit is een culinairepraktijk waarbij een scheutje alcohol in de siroop van het fruit wordt gegoten om de smaak te versterken, terwijl het een originele en lichte alcoholsmaak toevoegt. Geniet ervan puur, als begeleiding bij kazen, ijs of gebruik het voor uw culinaire recepten (taarten of cakes), in een chocoladefondue of om uw cocktails te versieren... Verwen uzelf.
De geografische ligging van de Canarische Eilanden heeft bijgedragen aan de samensmelting van eeuwenoude culinaire gewoonten en tradities uit verschillende plaatsen, zoals Spanje, Portugal, Amerika en Afrika. Argodey Fortaleza is ook een product van deze fusie, en wat we hebben gedaan is alle informatie die we van onze familie hebben geërfd in de praktijk brengen en op de markt brengen. Onze...
... reis naar de kust om zeewater te verzamelen met als doel de hoogste culinaire normen te bereiken, wat ideaal is voor het ontdooien, wassen en koken van vis en schaaldieren, naast de voorbereiding en bereiding van allerlei gerechten...