Italië, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., al vier generaties op de markt, biedt uitstekende rijpe en verse kazen aan. Wij zijn een referentiepunt voor veel Europese bedrijven voor de levering van niet alleen Parmigiano Reggiano, gerijpt van 12 maanden tot 60 maanden, maar ook van traditionele Italiaanse geiten- en schapenkaas. Wij zijn ook leveranciers van typische vleeswaren zoals salame, fiocchetto, mortadella,...
Portfolio (54)
Italië, MILANO
...Il Culatello Giordano is gemaakt van 100% Italiaans vlees. Product zonder lactose en zonder gluten. Herkomst: het vlees komt van varkens die in Italië zijn geboren, grootgebracht en geslacht. Grondstof: product verkregen uit de achterste en interne dijspieren (biceps femoralis, semimembranosus en semitendinosus) van het varken, volledig ontdaan van het vel en gedeeltelijk van het dekkend vet...
Portfolio (177)
... hand gebonden in de natuurlijke blaas. Nu is het die gezegende streek van de lage regio rond de Po die de culatello tot een uniek meesterwerk maakt. Koude en mistige winters, lentebriesjes, brandende en vochtige zomers, en de plak zal intens rood zijn, met een geurige geur van viooltjes, van nat gras, een rijke smaak, stevige, schone zoetheid. Ten slotte is het in onze rijpingskelders van Podere Bottone in Busseto dat, na minimaal 12 maanden, maar afhankelijk van de kelder en het seizoen ook 16-18 maanden, ze perfect zullen zijn.
Portfolio (10)
Italië, Marmirolo
Het Salumificio Merlotti begon zijn activiteiten in de directe naoorlogse periode in Castel d'Ario, het dorp dat de legendarische autocoureur Tazio Nuvolari heeft voortgebracht. Van een ambachtelijke winkel is het bedrijf in de loop der tijd gegroeid en biedt het zijn producten steeds uitgebreider aan in de regio. In de derde generatie van ondernemers verhuist de salumeria de productie-eenheid naa...
Italië, Villafranca Piemonte
... van Italiaanse vleeswaren op tafel te brengen. Het bedrijf houdt zich bezig met de slachting, verwerking en handel in varkensvlees, waarbij altijd een vers en authentiek assortiment wordt gegarandeerd. Onder de producten: vers en bevroren varkensvlees, worsten, ham, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta en cotechino.
Italië, Langhirano
...Al meer dan 40 jaar produceert Monica & Grossi prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo en prosciutti cotti. Daarnaast verhandelt het Prosciutto crudo di San Daniele, speck, gerookte prosciutto, culatta en culatello met zwoerd. Er worden nationale vleessoorten van de hoogste kwaliteit geselecteerd, die met grote ervaring worden verwerkt door meester-prosciuttai en gerijpt in de goed...
Portfolio (3)
... Reggiano DOP uit de vlakte, heuvels en bergen, met rijpingen variërend van 36 maanden tot 80 maanden. Traditionele Balsamico Azijn uit Modena IGP, gerijpt in houten vaten van 12 tot 24 tot 30 jaar. Prosciutto di Parma DOP, Culatello di Canossa (RE) met een minimale rijping van 24 maanden, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Voorgekookte producten: Cotechino, Zampone...
Portfolio (10)
... Crostini arlecchino en gras pistà, planken met vleeswaren of kazen met zoetzure sauzen of mosterd, meloen met culatello, rijke fruitsalades, ambachtelijk ijs en nog veel meer. In Roverbella, in onze bedrijfswinkel, kunt u producten van het bedrijf kopen, zoals fruit en groenten van 0 km, zoetzure sauzen, confituren, mosterd, eieren en Merlot- en Lambrusco-wijn. U vindt ons ook op de 0 km boerenmarkten die worden aangeboden door het Consorzio Agrituristico Mantovano (Porto Mantovano, Marmirolo, Cittadella, Vhò di Piadena en Legnago).
Italië, Polesine Zibello
Productie van Culatello D.O.P.
Spec. culatello, fiocco, strolghino, prod. en verkoop.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play