Frankrijk, Montfort Sur Meu
...Bretagne is altijd beroemd geweest om zijn crêpes en wij zijn trots om de authentieke Bretonse tarwecrêpes aan te bieden. Deze zijn perfect om mee te nemen aan de straat of als dessert in het restaurant! Chocoladesaus, een bolletje ijs, geflambeerd,… vul ze naar wens! Gemaakt in Bretagne volgens zeer hoge kwaliteitsnormen (boven de HACCP-normen), zorgen wij ervoor dat de koudeketen van onze crêpes tot aan uw magazijnen wordt gehandhaafd, zodat we de beste kwaliteit kunnen bieden onder optimale voedselveiligheidsomstandigheden, alles met een betrouwbaar traceerbaarheidsproces. ref:P14102...
Portfolio (58)
Frankrijk, Ploërmel Cedex
...Zachte crêpes, geschikt voor desserts en hartige recepten. Ideale diameter voor verpakking in 'koude verbinding' trays. Verpakking: dozen van 50 crêpes - 50g...
Portfolio (52)
Frankrijk, Landeleau
...zonnebloemolie, zout, gist Praktische tip: In de pan: smelt een klontje boter en verwarm 30 seconden aan elke kant. In de magnetron: verwarm 10 tot 20 seconden maximaal, het is alsof hij net vers gemaakt is! Geserveerd met een bolletje ijs en slagroom: een dessert dat door iedereen gewaardeerd wordt!
Portfolio (3)
België, Brugge
Brugse pannenkoeken selecteert met zorg de beste natuurlijke grondstoffen en blijven ze zo dicht mogelijk bij het traditionele recept. Anno 1984 werd er namelijk een receptuur gecreëerd die tot op heden bekend is onder de naam Brugse pannenkoek. Ze stellen verschillende pannenkoeken voor: Dessert pannenkoeken, Bio pannenkoeken, Brugse Pannenkoeken, Brugse hartige pannenkoeken, Crêpes d’amour.