Frankrijk, ARGENTON SUR CREUSE
...Fondant, licht en vol van smaak, het chouxdeeg in de pure traditie van de Franse patisserie, in specialiteiten met originele formaten en smaken. Het professionalisme en de knowhow van Michel Kremer worden vandaag de dag erkend door alle kanalen die patisserie verhandelen en door professionals in de voedingssector: · De Bakkers-Patisserie · De Horeca · De Catering · De Retail Michel Kremer is aanwezig waar het woord gastronomie betekenis heeft.
Portfolio (5)
Frankrijk, Guignicourt
...Coque van chouxdeeg gevuld met een heerlijke warme crème op smaak gebracht met cacao en geglazuurd met een echte fondant, handmatig aangebracht •Zonder palmolie •Productcode: 643 •Barcode: 3660133006439 •Gewicht per eenheid: 90 g •Eenheden per doos: 18 •Palletisatie van de dozen: 8 dozen x 18 lagen •Stuks per pallet: 2.592 Gebruikstips: Zodra het product uit de diepvries komt, verwijder de beschermfolie en laat het product ongeveer 3 uur en 30 minuten ontdooien op een patisserie rooster in een positieve koelruimte.
Portfolio (1)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play