Bulgarije, Veliko Tarnovo
... verschillende zoetigheden en fruit. Afhankelijk van de voorkeur kunnen garneringen zoals chocoladesaus of verse pistachekruimels worden toegevoegd om de smaak te verrijken. Opslagtips: Het product moet worden bewaard in of onder -18°C in de diepvries. Het wordt aanbevolen om het kort na het verwijderen van de verpakking te consumeren. Verpakking: Het product wordt gepresenteerd in een hygiënische en duurzame plastic verpakking. Noodzakelijke informatie zoals opslagtips, productinformatie, gewicht en productnaam zijn aanwezig op de verpakking.
Portfolio (24)
Frankrijk, Livry Gargan
...Chocoladesaus Productcode: 8410 Merk: Vesce Netto gewicht: 100g...
Portfolio (46)
Frankrijk, Montfort Sur Meu
...Bretagne staat altijd bekend om zijn crêpes en wij zijn trots om de authentieke Bretonse tarwecrêpes aan te bieden. Deze zijn perfect om mee te nemen aan de straat of als dessert in het restaurant! Chocoladesaus, een bolletje ijs, flambé... vul ze naar wens! Gemaakt in Bretagne volgens zeer hoge kwaliteitsnormen (boven de HACCP-normen), zorgen wij ervoor dat de koudeketen van onze crêpes tot aan...
Portfolio (58)
Duitsland, Osnabrück
...Chocoladesaus als Frozen Yogurt Topping. Een goede selectie van populaire en bijzondere toppings om te combineren met de Frozen Yogurt is een belangrijk onderdeel van de klantervaring. Art.-Nr.: 30204 6,25 € / kg Karton A 6 Fl. a 1,3 kg...
Portfolio (10)
Slovenië, Krmelj
... chocoladesaus, combineert met verse bessen en room, of gebruikt als basis voor decadente desserts, deze chocolade fettuccine-strengen tillen je zoete creaties naar een geheel nieuw niveau. Geniet van de verfijnde smaak en veelzijdigheid van chocolade fettuccine, gemaakt van speltmeel met een cacaoinfusie, en laat je zoetekauw zich verheugen in de harmonieuze combinatie van pasta en chocolade. Bovendien...
Portfolio (31)
Frankrijk, Faverolles-Sur-Cher
...Een gekruide cacao, precies goed voor het maken van je warme chocolademelk of een chocoladesaus voor je desserts! Ingrediënten: Ongezoet cacaopoeder, suiker, specerijen (cannelle, kardemom, kruidnagel, steranijs), zuurteregelaar kaliumcarbonaten. Bewaren op een droge plaats. Voedingsinformatie Energie 965 KJ / 231 Kcal Vetten 0.15 g waarvan verzadigde vetzuren 0.03 g Koolhydraten 56.0 g waarvan suikers 55.0 g Eiwitten 0.43 g Zout 0.01 g Ten minste houdbaar tot 12 maanden...
Portfolio (28)
Italië, Mazara Del Vallo
...Het amandelparfait is een dessert van Siciliaanse oorsprong, het is een soort semifreddo dat precies is gebaseerd op gekarameliseerde amandelen, room en chocoladesaus.
Portfolio (8)
...Chocoladetaart, romige profiterole-balletjes en mono-taart met donkere chocoladesaus.
Portfolio (10)
Duitsland, Augsburg
Wij behoren tot de toonaangevende koffiebarleveranciers in Duitsland. Ons assortiment omvat koffie, thee, cacao, chai, chocolade, verbruiksartikelen en nog veel meer.
Portfolio (9)
Turkije, KAYSERI
Ons bedrijf is actief als producent in de sector van kant-en-klare poedervoeding en ons productassortiment omvat soepen, puddingen, poedersuiker, taartcrème, slagroom, chocoladesaus, vanille, baksoda, bakpoeder, cacao, maïsmeel, rijstmeel, paneermeel, maïszetmeel, tarwezetmeel en broodadditieven. We bieden onze producten aan onder ons eigen merk TATKAT met verschillende gewichten en 1e klas verpakking.
België, Zonnebeke
... laten we nooit meer los. Onze producten : koekjes (krokant rolletjes, gesuikerd bladerddeegkoekjes, …), koek en gebak (mini rotsjes, kokosster, makarons, ...), diepvriesdesserts (soesjes, soesjes met chocoladesaus, chocolade roomsoesjes, eclairs,…), bakkerijproducten (makaron, beignet, …), pasta (speculoospasta, crunchy speculoospasta).
Turkije, Istanbul
... productgroepen van fruitaromatische drankpoeder, kant-en-klare soep, pudding, crème Chantilly, cakebloemmengsels, kant-en-klare poedermixen voor Turkse desserts, deegbakpoeder, gesuikerde vanilline, cacaopoeder, koolzuur, cakecrème, rijstmeel, zetmeel, maïsmeel, cakegel en -crème, chocoladesaus, oploskoffie, warme chocolade, cacao met melk, gekruide sauzen met chocolade en specerij (gehaktballetjesmix, kipmix, vismix, enz.)...
Italië, Lecco
Productie en verpakking van gedroogde voedingsmiddelen: sauzen, pasta met saus, sauzen voor pasta en rijst, lasagne met saus, granulaire bouillon, gekruid puree, instantsoepen, bereiding voor wafels, instant vanille- en chocoladesaus. Verpakkingen voor supermarkten, catering en industrie (big bags, zakken en kartons). Productie en verpakking van biologische producten.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play