Italië, Milano
...schors en gebrande koffie. Op de tong is het bitter en roept het likeuren op zoals gentiaan en rabarber. Het heeft tonen van koffie, cacaoboon en tabaksbladeren. COMBINATIES De unieke smaak maakt combinaties mogelijk met evenzo bittere voedingsmiddelen zoals artisjokken, schorseneer, witlof; het gaat goed samen met hoogwaardige, langgerijpte kaas, misschien pittig; met lardo di colonnata. Met vis, probeer het in combinatie met zwaardvis en rode tonijn; met desserts, om chocolade-mousse te versieren, in ijs en in fruitsalade.
Portfolio (116)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: 29,20% pure chocolade 66%, 29,20% melkchocolade 38%, 18,25% pure chocolade 99% (cacao, suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator: koolzaadlecithine, bourbon vanillepeulen, gember, kaneel), cacaopoeder, poedersuiker, 4 specerijen, sinaasappelschil. Voedingswaarden per 100g: Energie 2044Kj, 492Kcal, vetten 37g, waarvan verzadigde vetzuren 23g, koolhydraten 33g, waarvan suikers 33g, eiwitten 6,7g, zout 0,01g.
Portfolio (109)
Duitsland, Hamburg
...Kaneel is een specerij die wordt gewonnen uit de binnenste schors van bomen van het geslacht Cinnamomum. Vanwege de uitgesproken zoete en warme smaak wordt het vaak in culinaire toepassingen gebruikt. Kaneel staat bekend om zijn aromatische eigenschappen en wordt vaak gebruikt in gebak, desserts en warme dranken. Er zijn twee hoofdsoorten: Ceylon-kaneel (echte kaneel) en Cassia-kaneel (gewone...
Bijpassende producten
Kaneel
Kaneel
Andere Producten
Paddenstoelen
Paddenstoelen
Portfolio (180)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play