België, Braine-l'Alleud
...De Paasklokken luiden, en onze tuinen zijn overspoeld met chocolade-eieren. Liefhebbers zullen zich erop storten, want de smaak van pure chocolade gecombineerd met de romigheid van de praline in dit kleine ei is een genot!
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
...Onder hun knapperige donkere chocolade schil zijn deze kleine paaseieren gevuld met een heerlijke en krokante praliné van geroosterde maïs. DIT ARTIKEL KAN WORDEN VERZONDEN VIA COLISSIMO OF CHRONOPOST Bewaarcondities: Beschut tegen licht en droog Optimale consumptieduur: 3 maanden Netto Gewicht (G): 130 Energie: 2208kJ / 529kcal Vetten: 31g Waarvan verzadigde vetzuren: 11g Koolhydraten: 49g Waarvan suikers: 37g Eiwitten: 9,5g Zout: 0,38g...
Portfolio (85)
Frankrijk, Peyruis
...Paas Chocolade Mallen Lege Mallen - Witte Decoratie aan te vullen donkere en witte chocolade...
Portfolio (51)
Italië, Castegnato
...Castelvedere is gespecialiseerd in de productie van paaseieren voor verkoop in cash & carry, groothandels, supermarkten, snoepoutlets, cafés en kruideniers.
Portfolio (10)
België, Wommelgem
...Mix van duo chocolade-eieren met hazelnootcrèmevulling. Donkere chocolade bevat minimaal 50% cacaovaste stoffen. Melkchocolade bevat 33% cacaovaste stoffen en minimaal 14% melkvaste stoffen. Witte chocolade bevat 26% cacaovaste stoffen en minimaal 22% melkvaste stoffen.
Portfolio (38)
Frankrijk, Talant
...Ontdek onze Kit Mould Egg 3D Relief Chocolat Lillois, ideaal voor het creëren van originele paaseieren! De kit bestaat uit een harde kunststof steun en een zachte siliconen reliefbodem. Eenvoudig te gebruiken, je zult een verrassend paasei met unieke reliëfs maken! Specificiteit: Kit 1 zijde (1/2 ei) Afmetingen: H.210 x ø110 mm Voor een optimaal resultaat raden we aan om couverture chocolade...
Portfolio (192)
Portugal, Pero Pinheiro
...Tina met een capaciteit van 8 kg chocolade, uitgerust met een menger die de chocolade vloeibaar en gelijkmatig houdt. Uitgerust met een stoppedaal, programmeerbare doseerder en verwarmde triltafel, accessoires die geschikt zijn voor het maken van pralines, chocoladebars, paaseieren en verschillende soorten holle vormen. Structuur in staal AISI304. Het circulatiesysteem van de chocolade is verwijderbaar, wat een snelle en zorgvuldige reiniging mogelijk maakt om van het ene type chocolade naar het andere over te schakelen.
Portfolio (5)
Italië, Bronte
...400 gram witte chocolade bewerkt met pure pistachepasta, een elegante en evocatieve doos, elk jaar een andere en aantrekkelijke verrassing. Het paasaanbod van Bacco voor groot en klein. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, melkpoeder, pistachepasta 10% (geroosterde en verfijnde pistachenoten, chlorofyl E141, curcumine E100), wei-eiwitpoeder, emulgator: sojalecithine, vanille-extract.
Portfolio (56)
Duitsland, Quickborn
...Nieuw in 2016: Transparante stand-up zak met op maat gedrukt reclamekop. De zak is gevuld met een kleine Lindt paashaas van ongeveer 10 g en 2 Lindor mini paaseieren van elk 4,6 g.
Portfolio (6)
Italië, Colle Di Val D'elsa
De familie Masoni Pietro is actief sinds 1885 en houdt zich bezig met banketproducten. De lange ervaring en traditie in de typische Sienese banketbakkerij maken het beroemd om verschillende producten, waaronder: panforti, cantuccini, panpepati, torroni en koekjes. De klant kan zichzelf een moment van sublieme zoetheid cadeau doen door te genieten van de ambachtelijke chocolade of door een...
Italië, Monchiero
...stukjes, hazelnootpasta) Spreads met 55% hazelnoten en slechts 3 andere ingrediënten: suiker, cacao (of melk) en vanille. Hazelnootgebak (hazelnoten, suiker, eieren) Chocolade en bonbons in combinatie met hazelnoten. Pralines, tabletten, tabletten met hele hazelnoten, paaseieren. We kunnen verpakkingen leveren die geschikt zijn voor de detailhandel of grotere formaten voor patisserieën en ijssalons. Voor aanzienlijke hoeveelheden is het mogelijk om de recepten aan te passen aan de wensen van de klant.
Portfolio (3)
Italië, Torino
Sperandri is zeker een van de meest gewaardeerde ambachtelijke chocolaterieën in de stad Turijn. Gespecialiseerd in de productie van extrusie gianduiotto, handgesneden klassieke cremino en zachte nougat, gemaakt met uitsluitend Piemonte IGP hazelnoten. Naast de klassiekers van de Turijnse chocoladetraditie, omvatten de vele aanbiedingen voor het publiek handbeschilderde paaseieren, een ruime...
Portfolio (97)
Frankrijk, Épaignes
... het eindproduct kunnen bewaken. Zo behouden we ons vakmanschap en garanderen we de "fabrication maison" van onze heerlijke escargots. Ons team van chocolade-liefhebbers creëert, verpakt en ontwikkelt honderden recepten die we al meer dan 50 jaar aanbieden aan bakkers en delicatessenwinkels in Frankrijk en internationaal. We voeren dit nauwkeurige werk dagelijks met plezier uit, altijd met respect...
Portfolio (184)
België, Westerlo
Een geboeide chocoladefabrikant. Pralines : roompralines, pralinés, ganaches, truffels, fruit en noten. Chocolade : repen, bouchées, mousse, corina-gebak, caraques. Seizoensartikelen : gedecoreerde pralines, paaseieren, gevulde seizoeneieren, verjaardagstaarten…...
België, Hermalle-Sous-Argenteau
... en cacaopoeder, verpakt in een zeer handige individuele verpakking! Wij zijn ook gespecialiseerd in de productie van talrijke seizoensgebonden producten zoals praline paaseieren en koffiebonen omhuld met een dunne laag smeltende chocolade.
Denemarken, Næstved
... vinden, daarom hebben we categorieën zodat je geïnspireerd kunt worden voor je volgende bakavontuur. Dit kan het makkelijke zelfmaakpakket voor schuimgebak en snoep zijn, of onze themacategorie waar je taartaccessoires kunt vinden voor de feestdagen van het jaar, zoals kerstlekkernijen, zelfgemaakte paaseieren of de griezelige Halloween-taart, enzovoort. We hebben natuurlijk ook onze eigen favorieten...
België, Vaux-Sous-Chevremont
Welkom bij Galler, onafhankelijke chocolaterie Trots gevestigd in Luik, is chocolaterie Galler een groep ambachtslieden, werknemers, een echte chocolaterie. Sinds 1976 houdt zij de passie voor smaak levend. Haar motto? Smaak, vreugde, vrijheid. Om zoveel mogelijk mensen te verwennen, van wereldburgers tot het Hof van België, produceert de chocolaterie in de meest uiteenlopende vormen kwaliteits...
Italië, Andria
...pralines, nocciolato, colombe en paaseieren van chocolade, amandelconfetti, chocoladeconfetti, Avola-confetti, nougat met hazelnoten, ambachtelijke panettoni, nougat en torroncini, aromelli. De producten worden vervaardigd in het interne laboratorium dat, volgens oude recepten, de ambachtelijkheid van de verwerking en de kwaliteit van een superieur smaakniveau hooghoudt. De confetteria biedt de volgende diensten aan: gepersonaliseerde verpakkingen, leveringen voor privéfeesten en restaurants, confetti voor elke gelegenheid en thuisleveringen.
Frankrijk, Eguilles
De fabriek Fruidoraix is gespecialiseerd in de productie van calissons. Op onze ruime productielocatie bieden we het publiek de mogelijkheid om de verschillende traditionele ambachten van de snoepindustrie te ontdekken: de vervaardiging van calisson-deeg uit ruwe grondstoffen (meloenen, amandelen, gekonfijte sinaasappels), het koken au bain-marie, het vormen en glazuren, evenals de productie van geurige nougats, paaseieren-nougats en enkele chocolade snoepjes.
In de patisserie kunt u op bestelling alle soorten ontbijtgebak, gebakjes, taarten, koekjes en hartige mini's vinden. We concentreren ons op het maken van alle soorten verjaardagstaarten, van klassieke taarten tot meer verfijnde zoetigheden in fondant, tot de meest delicate lekkernijen. Als u een echt speciale verjaardagstaart wilt maken voor iemand die even belangrijk is, hoeft u alleen maar bij ...
Verenigd Koninkrijk, Shirebrook
Italië, Novi Ligure
Chocoladeproductie - Halffabrikaten nougat voor ijssalons en patisserieën, paaseieren...
Italië, Foggia
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play