Italië, Castegnato
...Castelvedere is gespecialiseerd in de productie van paaseieren voor verkoop in cash & carry, groothandels, supermarkten, snoepoutlets, cafés en kruideniers.
Portfolio (10)
Italië, Bronte
...400 gram witte chocolade bewerkt met pure pistachepasta, een elegante en evocatieve doos, elk jaar een andere en aantrekkelijke verrassing. Het paasaanbod van Bacco voor groot en klein. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, melkpoeder, pistachepasta 10% (geroosterde en verfijnde pistachenoten, chlorofyl E141, curcumine E100), wei-eiwitpoeder, emulgator: sojalecithine, vanille-extract.
Portfolio (56)
Italië, Colle Di Val D'elsa
De familie Masoni Pietro is actief sinds 1885 en houdt zich bezig met banketproducten. De lange ervaring en traditie in de typische Sienese banketbakkerij maken het beroemd om verschillende producten, waaronder: panforti, cantuccini, panpepati, torroni en koekjes. De klant kan zichzelf een moment van sublieme zoetheid cadeau doen door te genieten van de ambachtelijke chocolade of door een...
Italië, Monchiero
...stukjes, hazelnootpasta) Spreads met 55% hazelnoten en slechts 3 andere ingrediënten: suiker, cacao (of melk) en vanille. Hazelnootgebak (hazelnoten, suiker, eieren) Chocolade en bonbons in combinatie met hazelnoten. Pralines, tabletten, tabletten met hele hazelnoten, paaseieren. We kunnen verpakkingen leveren die geschikt zijn voor de detailhandel of grotere formaten voor patisserieën en ijssalons. Voor aanzienlijke hoeveelheden is het mogelijk om de recepten aan te passen aan de wensen van de klant.
Portfolio (3)
Italië, Torino
Sperandri is zeker een van de meest gewaardeerde ambachtelijke chocolaterieën in de stad Turijn. Gespecialiseerd in de productie van extrusie gianduiotto, handgesneden klassieke cremino en zachte nougat, gemaakt met uitsluitend Piemonte IGP hazelnoten. Naast de klassiekers van de Turijnse chocoladetraditie, omvatten de vele aanbiedingen voor het publiek handbeschilderde paaseieren, een ruime...
Portfolio (97)
Italië, Andria
...pralines, nocciolato, colombe en paaseieren van chocolade, amandelconfetti, chocoladeconfetti, Avola-confetti, nougat met hazelnoten, ambachtelijke panettoni, nougat en torroncini, aromelli. De producten worden vervaardigd in het interne laboratorium dat, volgens oude recepten, de ambachtelijkheid van de verwerking en de kwaliteit van een superieur smaakniveau hooghoudt. De confetteria biedt de volgende diensten aan: gepersonaliseerde verpakkingen, leveringen voor privéfeesten en restaurants, confetti voor elke gelegenheid en thuisleveringen.
In de patisserie kunt u op bestelling alle soorten ontbijtgebak, gebakjes, taarten, koekjes en hartige mini's vinden. We concentreren ons op het maken van alle soorten verjaardagstaarten, van klassieke taarten tot meer verfijnde zoetigheden in fondant, tot de meest delicate lekkernijen. Als u een echt speciale verjaardagstaart wilt maken voor iemand die even belangrijk is, hoeft u alleen maar bij ...
Italië, Novi Ligure
Chocoladeproductie - Halffabrikaten nougat voor ijssalons en patisserieën, paaseieren...
Italië, Foggia
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play