...Onder hun knapperige donkere chocolade schil zijn deze kleine paaseieren gevuld met een heerlijke en krokante praliné van geroosterde maïs.
DIT ARTIKEL KAN WORDEN VERZONDEN VIA COLISSIMO OF CHRONOPOST
Bewaarcondities: Beschut tegen licht en droog
Optimale consumptieduur: 3 maanden
Netto Gewicht (G): 130
Energie: 2208kJ / 529kcal
Vetten: 31g
Waarvan verzadigde vetzuren: 11g
Koolhydraten: 49g
Waarvan suikers: 37g
Eiwitten: 9,5g
Zout: 0,38g...
...Ontdek onze Kit Mould Egg 3D Relief Chocolat Lillois, ideaal voor het creëren van originele paaseieren!
De kit bestaat uit een harde kunststof steun en een zachte siliconen reliefbodem. Eenvoudig te gebruiken, je zult een verrassend paasei met unieke reliëfs maken!
Specificiteit: Kit 1 zijde (1/2 ei)
Afmetingen: H.210 x ø110 mm
Voor een optimaal resultaat raden we aan om couverture chocolade...
... het eindproduct kunnen bewaken. Zo behouden we ons vakmanschap en garanderen we de "fabrication maison" van onze heerlijke escargots.
Ons team van chocolade-liefhebbers creëert, verpakt en ontwikkelt honderden recepten die we al meer dan 50 jaar aanbieden aan bakkers en delicatessenwinkels in Frankrijk en internationaal. We voeren dit nauwkeurige werk dagelijks met plezier uit, altijd met respect...
De fabriek Fruidoraix is gespecialiseerd in de productie van calissons. Op onze ruime productielocatie bieden we het publiek de mogelijkheid om de verschillende traditionele ambachten van de snoepindustrie te ontdekken: de vervaardiging van calisson-deeg uit ruwe grondstoffen (meloenen, amandelen, gekonfijte sinaasappels), het koken au bain-marie, het vormen en glazuren, evenals de productie van geurige nougats, paaseieren-nougats en enkele chocolade snoepjes.