Oekraïne, Novomoskovsk
...GRANOLA Kers&Chocolade kers, chiazaad, suikerloze donkere chocolade, 300 g - GRANOLA Kers&Chocolade zonder suiker 300 g Ingrediënten: Glutenvrije volkoren havervlokken, natuurlijke honing, hoog-oleïne zonnebloemolie, rozijnen, lucht-amaranth, gedroogde kersen, chiazaad, suikerloze donkere chocolade (maltitol zoetstof, geraspte cacao, magere alkalische cacaopoeder, sojalecithine emulgator...
Portfolio (44)
Oekraïne, Pervomaysky
...Havermout als ontbijt is niet alleen populair bij de Engelsen. TM "TERRA" heeft een aparte lijn van instant kookproducten ontwikkeld voor alle liefhebbers van dit gerecht. Havermout met natuurlijke kersen en chocolade is geliefd als ontbijt, als snack of als dessert.
Portfolio (123)
Frankrijk, Épaignes
Sinds 1960 produceert ons team van chocolatiers jaarlijks duizenden chocoladeproducten, altijd met geduld en respect voor de ambachtelijke traditie. La Royale Normande zet zich in voor uitmuntendheid door zijn eigen praliné te maken, wat zorgt voor unieke en diepe smaken voor ons en voor u. Het voordeel van deze aanpak is dat we het recept van de praliné en de kwaliteit van het eindproduct kunnen ...
Portfolio (184)
Polen, Wrocław
...Kers in chocolade. Naast cacaoboter bevat chocolade plantaardige vetten. Ingrediënten: gekonfijte kersen 69% (kersen, suiker), chocolade (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, aroma). Het product kan melk bevatten. Stad: Gdansk Set: Steden...
Portfolio (179)
...TOEPASSINGSGEBIEDEN: • Voor industriële toepassingen: Geschikt voor toevoeging aan brood, vleeswaren, snoep, ijs, chocolade, babyvoeding, tabletten en dieetproducten. Ook ideaal in de cosmetica voor het vitaliseren van crèmes. Herkomst van de grondstof: Brazilië Verpakkingsgrootte: 3 x 10 kg Blik: 100g, gelabeld en neutraal...
Portfolio (25)
Frankrijk, Talant
... onderscheiden, kunt u chocolade transfers in verschillende kleuren gebruiken. Het chocolade transferblad is eenvoudig in gebruik. Plaats uw blad op een anti-aanbakplaat, giet vervolgens de chocolade op het transferblad met een dikte van 2-3 mm. Laat de chocolade afkoelen en uitharden, de decoraties zullen zich dan afdrukken. Verwijder voorzichtig het blad van de chocolade. Voor een optimaal resultaat raden wij aan om couverture chocolade te gebruiken. Referentie: IMP1094 Afmetingen: 10 Bladen 360x250 Mm...
Portfolio (192)
Polen, Kamieniec Zabkowicki
...Licht zure kersensmaak omhuld met een Belgische pure chocolade schil. Kersen in pure chocolade zijn een charmante klassieker van smaak. Productkenmerken: Glutenvrij, Zoutvrij, Vegan Gewicht: 220g...
Portfolio (139)
Oostenrijk, Gerasdorf
...Handgemaakt in Oostenrijk met speciaal geselecteerd fruit in een prachtige verpakking. Ritonka GOURMET SELECTION witte chocolade met pistachenoten, kersen en goud. Netto gewicht: 130g 130g: Chocoladereep...
Portfolio (26)
Frankrijk, Auxerre
...Proeverij zachte en smakelijke aanval (verse frambozen, kersen en pruimen) vergezeld van vanille-chocolade tonen in de afdronk Vinificatie oogst in overrijpheid, rijping 8 maanden Alcoholpercentage: 15% Verpakking: Karton van 6 flessen van 75cl Domein: Domaine Sainte Luchaire Appellatie: Pays d'Oc Oogstjaar: 2018 Druivensoort: Merlot Teelt: Verantwoorde teelt Label: Beschermde Geografische Aanduiding...
Portfolio (190)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: Trimoline, gelatine, suiker, water, pure chocolade 66% (cacao, suiker, cacaoboter, emulgator: lecithine van koolzaad), natuurlijke aroma's (aardbei, banaan, framboos, zure kersen, gember, mandarijn, munt, vanille), kleurstoffen: cochenille, chlorofyl, curcumine.
Portfolio (109)
Frankrijk, Malataverne
Welkom bij DISTRAZUR, uw groothandel in delicatessen. Al meer dan 25 jaar bedienen wij de traditionele handel met de constante zorg om kwaliteitsproducten aan te bieden, afgestemd op onze klanten en verschillend van de circuits van de grote distributie. Ons merk, Les Saveurs du Clavon, verleidt de meest veeleisende fijnproevers. Het is gemakkelijk te herkennen en garandeert een selectie van smakel...
Portfolio (188)
...7 KG in plastic emmer / 14 KG in doos. Taart, koekje, gebak, cake, biscuits, croissants, muffins, kastanjes, wafels, zoals vulling in chocolade en om de smaak te verhogen wordt gebruikt in slagroom. Kan ook voor decoratieve doeleinden worden gebruikt. Dienstenaanbod. 2 jaar opslag op een koele en droge plaats...
Portfolio (194)
Frankrijk, Marseille
Frankrijk, Bordeaux
... Druivensoorten: 80% Merlot, 20% Cabernet Franc Vinificatie: handmatige oogst, percelen vinificatie in thermoregulatieve roestvrijstalen tanks Rijping: 12 maanden in vaten (50% nieuw) Proefnotitie: Donkere kleur, neus van rijpe zwarte kersen, bramen, pure chocolade, zoethout en gemalen noten. Volle, ronde en sappige mond. Zorgvuldige en heldere tannines. Harmonisch en in balans.
Portfolio (43)
Italië, Giarre
...Granaatappel, Munt, Seizoenswatermeloen, met Ricotta, Kersen van de Etna. Al onze producten volgen het oude recept van Water, Suiker en Fruit, zonder kleurstoffen of chemische conserveermiddelen. In de praktische verpakking van 3,30 liter kunnen ze worden opgeslagen in de vriezer bij -18° en zijn ze klaar voor gebruik. We verzenden door heel Europa.
Portfolio (7)
Frankrijk, Pantin
...chocolade, cederhout en specerijen. Bij het walsen domineert een goed rijp fruit. In de mond begint het met een mooie densiteit, zeer rond, met krachtige en fijne tannines. Houten, vanilleachtige en kersenpittonen komen tot uiting in een mooie lengte "Château Les Dames de la Renardière 87/100 Jaargang 2008 Rode wijn – Bordeaux supérieur Robijnrode kleur, met paarse reflecties. Neus die zich opent met mooie kleine geconserveerde rode vruchten (aardbei, kruisbes, framboos), geroosterde en kruidige toets. Zachte, frisse mond, met omhulde tannines en precieze aroma's. Een knapperige stijl,...
Portfolio (102)
Opgericht in 1986, VIJAYA® is een Frans merk. Als familiebedrijf, pionier in biologische producten, is onze onderneming gespecialiseerd in de import en distributie van biologische gedroogde vruchten. Vijaya selecteert de meest smaakvolle variëteiten en maten, wat de sappige vruchten een unieke zachtheid geeft. Dankzij meer dan 35 jaar duurzame relaties met onze producenten en partners, biedt Vij...
Portfolio (123)
Frankrijk, Yvetot
Wij zijn banketbakkers van vader op zoon sinds 1919. Bijna 100 jaar, de familiegeschiedenis is al lang. Wij zijn gespecialiseerd in fruitcakes, brownies en andere specialiteiten. We hebben een heerlijke kerstlijn met cakes, brownies en bûches. Onze recepten worden continu verbeterd om aan uw verwachtingen te voldoen. De liefde voor smaak en traditie zijn verankerd in onze methoden. We zijn bijzonder aandachtig voor de oorsprong van onze ingrediënten: Franse tarwe, kersen uit de Provence, zout uit Guérande...
Portfolio (4)
Frankrijk, Marseille
...Traditioneel recept - Een unieke knowhow Zin in chocolade? Pure chocolade met vijgen en noten, pure chocolade met Amarena-kersen, melkchocolade met marshmallow, witte marmerchocolade met framboos of de huis-specialiteit, de Barre Marseillaise... De Barre Marseillaise ® is een specialiteit van de Chocolatière de Marseille. Een praliné "zonder boter of room" van puur genot, naturel, krokant, op...
Portfolio (1)
Spanje, Murcia
... toevoegen, een klein blikje vol mango-smaak toevoegen. Geweldige bevroren yoghurt met mangosmaak wordt bereikt. En zo met bramen, kersen, banaan, ananas, mandarijn, mango, enz. We hopen dat dit interessant is. Als je vragen hebt, willen we graag je probleem oplossen. Directe consultatie...
Frankrijk, Bruges
... Canelous aan (een variant van canelés met chocolade), chocolade en guinettes (kleine kersen omhuld met een fondant op smaak gebracht met armagnac en chocolade). LE BOUCHON DE BORDEAUX verkoopt zijn producten in Frankrijk en internationaal.
Italië, Mugnano Di Napoli
... ambachtelijk vervaardigd en met authentieke, hoogwaardige ingrediënten, komen de halffabricaten in verschillende vormen, maten en gewichten, variërend van gerolde, ampullen-vormige, open of gesloten. De vullingen voor zoete en hartige gerechten brengen de smaken en geuren van Napels terug, zoals ricotta, chocolade, banketbakkersroom, confituren en zure kersen voor de zoetigheden, tot de sterke en...
Spanje, Las Rozas de Madrid
Verkoop en distributie van gourmet chocolade. Computers, olijven, bloemen, rozen, figuren, fondant, kazen, salami, chocoladelikeur en kersen, olijfolie met chocolade, olijfolie om op toast te smeren, ambachtelijke jam, enz.
Servië, Zemun/belgrade
...Hoogwaardige bevroren vruchten in ons aanbod bestaan voornamelijk uit diepgevroren zwarte bessen, diepgevroren zure kersen, diepgevroren rode bessen, diepgevroren frambozen… Het fruit wordt diepgevroren bij een temperatuur van ongeveer -40°C. Fruitconcentraten Een breed scala aan fruitconcentraten van topkwaliteit, purees en fruitvariaties op basis van honing, koffie, chocolade, karamel, vanille...
Italië, Catania
TYPISCHE SIZILIAANSE PRODUCTEN, GEBOREN UIT DE CULINAIRE KUNST VAN GUGINI RAO, ONTWIKKELD DOOR DE JAREN HEEN MET ENKELE ECHTE EN SIZILIAANSE PRODUCTEN VAN PISTACHE TOT AMANDELEN TOT KERSEN. WE KIJKEN ERNAAR UIT U TE ONTVANGEN.
Duitsland, Hamburg
...Groothandel in bevroren fruit en groenten. Blauwe bessen, aardbeien, bramen, frambozen, pruimen, kersen, bessen, broccoli, bloemkool, spruitjes, uien, wortelen, paprika's, tomaten.
Portfolio (4)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play