... verstelbaar) Koelcapaciteit : 90.000 kcal/uur Koeltunnel : Toren type koeling Couverture Moulding Lijn (KDH – 750) Precisie afzetten automatische gewichtsanpassing (+/- 0,005) Piston aandrijvingen : Servomotor Besturing : PLC Touchscreen bedieningspaneel Afzet snelheid : 4-5 mallen/min. voor 2500kg blokken 2-3 mallen/min. voor 5000kg blokken Capaciteit : 600-750 Kg/Uur Maalafmetingen : 400x300x50 mm Losse Mould Systeem (zonder malbreuk) Ontmallen : Met Robot (productuitgangsrichting en hoek verstelbaar) Koelcapaciteit : 45.
Portfolio (10)
Frankrijk, Furiani
...INGREDIËNTEN Coating chocolade (54% cacao) met maltitol zoetstof, cacaoboter, cacaomassa, emulgator sojalecithine. Natuurlijke vanille-aroma, geroosterde hazelnoten. Referentie: TABSSNNOIS...
Portfolio (97)
België, Seneffe
...De chocoladeglazuur maakt deel uit van ons assortiment warme glazuren. Het is samengesteld uit Belgische donkere couverture chocolade (10%) en cacaopoeder (9%), volgens een traditionele ambachtelijke recept. Dankzij de specifieke viscositeit kunt u gemakkelijk een dunne laag creëren met een perfecte en glanzende chocoladelaag. Klaar voor gebruik na verhitting tot 40-50°C/104-122°F (afhankelijk...
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint-Etienne
...Speciaal ontworpen voor patisserieprofessionals en artisanale chocolatiers, onderscheidt onze couverture chocolade zich door het hoge cacaogehalte en het verfijnde smaakprofiel.
Portfolio (187)
Frankrijk, Talant
...Ontdek onze Kit Mould Egg 3D Relief Chocolat Lillois, ideaal voor het creëren van originele paaseieren! De kit bestaat uit een harde kunststof steun en een zachte siliconen reliefbodem. Eenvoudig te gebruiken, je zult een verrassend paasei met unieke reliëfs maken! Specificiteit: Kit 1 zijde (1/2 ei) Afmetingen: H.210 x ø110 mm Voor een optimaal resultaat raden we aan om couverture chocolade...
Portfolio (192)
België, Webbekom
...Ze zijn bijzonder geschikt voor het smelten en tempereren (voorkristalliseren) van kleinere hoeveelheden chocolade in ambachtelijke of semi-industriële ateliers. igenschappen van de smeltbak: gegarandeerd behoud van de karakteristieke eigenschappen van de couverture makkelijk te bedienen en te onderhouden indirecte inductieverwarming voor meer veiligheid en hygiëne!
Portfolio (3)
Duitsland, Schoenebeck
...Nougat en NotenNougatCrèmes, Couverture en Pralines hebben hoogwaardige cacaoboter nodig. Als veganistisch alternatief voor dierlijke boter kunt u hiermee heerlijke gebakjes en desserts maken. Chocolade zonder cacaoboter? Ondenkbaar! Gebruik onze BioCacaoboter voor uw producten in de voedingsindustrie en laat ze profiteren van een droomachtig cacao-aroma en een voortreffelijke smaak. Nougat en...
Portfolio (143)
Frankrijk, Wingles
...Met een krachtige bitterheid biedt deze donkere couverture chocolade uit Ecuador een lange, fruitige afdronk met houtachtige aroma's. Afmetingen - L 16 x B 8 x H 1,5 cm Aantal per doos: 10 Minimale hoeveelheid per bestelling: 10 Type minimale bestelhoeveelheid: Eenheid per doos SKU: TO-E Land van fabricage: Frankrijk Pre-order: Ja Best-seller: Nee Personalisatie: Ja...
Portfolio (43)
Turkije, Istanbul
...Diverse chocoladeproducten voor de patisserie. Variëteiten: decoratieve chocoladeproducten zoals praline, ganache, confiserie, couverture, druppels, blokken, vermicelli en bonbons.
Portfolio (10)
...taucherli «chili» Madagaskar 64 Drankchocolade met stokje Het taucherli is een groot praline dat met de grootste zorg met de hand is gemaakt. "chili" is de pittige onder de taucherli! Een fijne mix van een bloemige en een vurige soort chili verwarmt u twee keer. Iets voor liefhebbers, gemaakt van de couverture Madagaskar met 64% cacao. Met behulp van het stokje wordt het taucherli in hete melk geroerd en biedt het een nieuwe manier van genieten van warme chocolade. Verwarm eenvoudig 2-3 dl melk tot 80°C en roer het taucherli langzaam erdoor. Dan kan het genieten beginnen!
Portfolio (9)
Frankrijk, Boissy Saint Leger
...Hazelnootpraliné, couverture chocolade, stukjes amandelen en hazelnoten. Verkrijgbaar in melk- of pure chocolade.
Portfolio (36)
Frankrijk, Rungis Cedex
...Ontdek een unieke selectie van bak ingrediënten. Invertsuiker, premium couverture chocolade of decoratieve elementen... Alle laboratoriumproducten worden in deze sectie gepresenteerd.
Portfolio (10)
Frankrijk, Arles
...Maison Lesage Geroosterde hazelnoten uit Piemonte, omhuld met praliné gianduja van hazelnoten en amandelen uit Provence, krokante feuilletine en chocolade. Bewaren op een droge plaats tussen 16 en 20°C Ingrediënten: hazelnoten uit Piemonte, suiker, 62% donkere couverture chocolade, 32% witte chocolade, verkruimelde koek, cacaoboter, 32% witte chocolade, amandelen uit Provence, 33% melkchocolade, volle melkpoeder, cacaomassa (cacaobonen), magere melkpoeder, omhulmiddel: schellak, arabische gom, cacaopoeder, boter, vanille-extract met stukjes.
Portfolio (142)
Frankrijk, Bellême
... aan uw behoeften te voldoen: couverture chocolade, chocoladebonbons, tabletten, pralines, truffels, en nog veel meer. We zijn ook in staat om onze producten te personaliseren om ze aan uw specifieke behoeften aan te passen. We hechten veel waarde aan de kwaliteit en authenticiteit van onze producten. We selecteren onze grondstoffen zorgvuldig en werken samen met lokale producenten om verse en...
Portfolio (29)
... chemische ingenieurs in onze R&D-afdeling. Onze producten zijn ontworpen door ons R&D-team en banketmeesters, terwijl we continu de producten die we maken verbeteren. U kunt de producten vinden die u zoekt, wij zijn klaar om ze te exporteren. Poedermixen (room, cake, macaron, bakken, red velvet cake); couverture chocolade; druppel cocolins; chocorocks (mat, glanzend, bitter); dragees; chocolade...
Portfolio (10)
...Lubeca is de toonaangevende fabrikant en leverancier van marsepein grondstoffen en nougat massa's, chocolade couvertures, evenals amandel- en hazelnootbereidingen. Als halffabricaten voor verdere verwerking leveren wij onze producten vanuit Lübeck naar meer dan 50 landen over de hele wereld. Onze klanten zijn banketbakkers en bakkers, chocolatiers en patissiers met een hoge eis aan kwalitatieve...
België, Beerse
Chocolade holgoed is onze passie! Chocolaterie Matthé gebruikt couverture chocolade met uitsluitend 100% cacaoboter, die voor een ongeëvenaarde smaak zorgt. Chocolaterie Matthé is reeds drie generaties lang synoniem voor vakmanschap. Door de klantgerichte aanpak zag ook een aparte inpakafdeling het daglicht. Zo komt de chocolaterie tegemoet aan de stijgende vraag naar kant en klare producten, die...
Frankrijk, Bracieux
... laboratorium van de chocolatiers is er ook het laboratorium van de couverturier, die de cacaoboon van Sao Tomé omzet in couverture chocolade. In oktober 2008 ontving Max Vauché de eerste nationale prijs "Stars et Métiers" in de categorie "Globale Innovatiestrategie" voor de oprichting van zijn chocolaterie: dit dossier beloont ook zijn solidariteitsinspanningen ten gunste van de cacaoproducenten van het eiland Sao Tomé en Principe.
Frankrijk, Quiberon
Ontdek de Caramélier®-Chocolatier Henri Le Roux, die behoort tot de beste chocolatiers van Frankrijk en in 1977 in Quiberon de beroemde CBS® (Caramel au Beurre Salé) creëerde, een wonder met een onnavolgbare smaak! Grote chocolatier Henri Le Roux heeft meer dan 80 creaties op zijn naam staan! Hij selecteert de beste cacaobonen en de beste couverture chocolade voor zijn creaties met subtiele...
Sinds 1890 produceert de nougatfabriek in Aken de fijnste witte DRESSE NOUGAT door de familie Dresse in de derde generatie sinds 1932. Nougatblokken in ruitvorm, donkere couverture.
Populaire landen voor deze zoekterm