...Speciaal ontworpen voor patisserieprofessionals en artisanale chocolatiers, onderscheidt onze couverturechocolade zich door het hoge cacaogehalte en het verfijnde smaakprofiel.
...Ontdek onze Kit Mould Egg 3D Relief Chocolat Lillois, ideaal voor het creëren van originele paaseieren!
De kit bestaat uit een harde kunststof steun en een zachte siliconen reliefbodem. Eenvoudig te gebruiken, je zult een verrassend paasei met unieke reliëfs maken!
Specificiteit: Kit 1 zijde (1/2 ei)
Afmetingen: H.210 x ø110 mm
Voor een optimaal resultaat raden we aan om couverturechocolade...
...Met een krachtige bitterheid biedt deze donkere couverturechocolade uit Ecuador een lange, fruitige afdronk met houtachtige aroma's.
Afmetingen - L 16 x B 8 x H 1,5 cm
Aantal per doos: 10
Minimale hoeveelheid per bestelling: 10
Type minimale bestelhoeveelheid: Eenheid per doos
SKU: TO-E
Land van fabricage: Frankrijk
Pre-order: Ja
Best-seller: Nee
Personalisatie: Ja...
...Ontdek een unieke selectie van bak ingrediënten. Invertsuiker, premium couverturechocolade of decoratieve elementen... Alle laboratoriumproducten worden in deze sectie gepresenteerd.
...Maison Lesage
Geroosterde hazelnoten uit Piemonte, omhuld met praliné gianduja van hazelnoten en amandelen uit Provence, krokante feuilletine en chocolade.
Bewaren op een droge plaats tussen 16 en 20°C
Ingrediënten: hazelnoten uit Piemonte, suiker, 62% donkere couverturechocolade, 32% witte chocolade, verkruimelde koek, cacaoboter, 32% witte chocolade, amandelen uit Provence, 33% melkchocolade, volle melkpoeder, cacaomassa (cacaobonen), magere melkpoeder, omhulmiddel: schellak, arabische gom, cacaopoeder, boter, vanille-extract met stukjes.
... aan uw behoeften te voldoen: couverturechocolade, chocoladebonbons, tabletten, pralines, truffels, en nog veel meer. We zijn ook in staat om onze producten te personaliseren om ze aan uw specifieke behoeften aan te passen.
We hechten veel waarde aan de kwaliteit en authenticiteit van onze producten. We selecteren onze grondstoffen zorgvuldig en werken samen met lokale producenten om verse en...
... laboratorium van de chocolatiers is er ook het laboratorium van de couverturier, die de cacaoboon van Sao Tomé omzet in couverturechocolade. In oktober 2008 ontving Max Vauché de eerste nationale prijs "Stars et Métiers" in de categorie "Globale Innovatiestrategie" voor de oprichting van zijn chocolaterie: dit dossier beloont ook zijn solidariteitsinspanningen ten gunste van de cacaoproducenten van het eiland Sao Tomé en Principe.
Ontdek de Caramélier®-Chocolatier Henri Le Roux, die behoort tot de beste chocolatiers van Frankrijk en in 1977 in Quiberon de beroemde CBS® (Caramel au Beurre Salé) creëerde, een wonder met een onnavolgbare smaak! Grote chocolatier Henri Le Roux heeft meer dan 80 creaties op zijn naam staan! Hij selecteert de beste cacaobonen en de beste couverturechocolade voor zijn creaties met subtiele...