...De chocoladeglazuur maakt deel uit van ons assortiment warme glazuren. Het is samengesteld uit Belgische donkere couverturechocolade (10%) en cacaopoeder (9%), volgens een traditionele ambachtelijke recept. Dankzij de specifieke viscositeit kunt u gemakkelijk een dunne laag creëren met een perfecte en glanzende chocoladelaag. Klaar voor gebruik na verhitting tot 40-50°C/104-122°F (afhankelijk...
...Ze zijn bijzonder geschikt voor het smelten en tempereren (voorkristalliseren) van kleinere hoeveelheden chocolade in ambachtelijke of semi-industriële ateliers.
igenschappen van de smeltbak:
gegarandeerd behoud van de karakteristieke eigenschappen van de couverture
makkelijk te bedienen en te onderhouden
indirecte inductieverwarming voor meer veiligheid en hygiëne!
Chocolade holgoed is onze passie! Chocolaterie Matthé gebruikt couverturechocolade met uitsluitend 100% cacaoboter, die voor een ongeëvenaarde smaak zorgt. Chocolaterie Matthé is reeds drie generaties lang synoniem voor vakmanschap. Door de klantgerichte aanpak zag ook een aparte inpakafdeling het daglicht. Zo komt de chocolaterie tegemoet aan de stijgende vraag naar kant en klare producten, die...