Italië, Dorgali
...Verkregen uit de zuivere verwerking van Cannonau-druiven. Na een fermentatie op de schillen gedurende een periode van 15 tot 20 dagen, rijpt de partij voornamelijk in stalen tanks gedurende minstens 10 maanden, terwijl een klein deel wordt opgevoed in Franse tonneaux voor een periode van minder dan een jaar. Na de botteling volgt een rijping van 2 tot 3 maanden. Met een levendige robijnrode...
Portfolio (5)
Italië, Dorgali
... krachtige karakter onthult, uniek gemaakt door het gebruik van geitenstremsel. Il Rigato del Pastore smaakt het beste in zijn puurste vorm, vergezeld van Pane Carasau of andere traditionele broden, en past perfect bij een glas Cannonau-wijn. Een kaas met een rijke en complexe smaak, ideaal voor degenen die houden van intense en kenmerkende smaken, en een ware delicatesse voor fijnproevers.
Portfolio (10)
Frankrijk, Pessac
...Worst, salami, lonza, schapenham, geitenham, lokale specialiteiten, guanciale, pancetta, rauwe ham, coppa, Desulo-ham, wildzwijn, porcini-worst, cannonau-salami, olijven-salami...
Portfolio (8)
Wij verzenden door heel Europa de beste typische producten uit Sardinië: Schapenkaas; Koeienkaas; Wijnen (Cannonau, Bovale, Carignano, Cagnulari, Vermentino); Mirte likeur; Traditionele snoepjes; Traditionele pasta (Malloreddus, Lorighittas, Fregola). Onze klanten zijn particulieren en wederverkopers. Snelle verzending!!
...Onze wijnmakerij bevindt zich in Mamoiada, in de provincie Nuoro, een gebied dat bijzonder geschikt is voor de productie van cannonau-druiven. We produceren 'cannonau' wijnen in pure vorm, die de aroma's, geuren en smaken weerspiegelen die typisch zijn voor ons prachtige Sardinië. - De Mamuthone, vernoemd naar de typische masker van het Mamoiadino carnaval, is een cannonau met een intense...
... gerechten, zorgvuldig bereid door de chef. De smaken van de traditionele keuken en de eenvoudige maar elegante omgeving maken van La Piccola Trattoria een van de meest gewaardeerde restaurants in Padova. Enkele voorbeelden: Krokante Mazzancolle met een salade van puntarelle, sinaasappels en poeder van Muggine bottarga, Fregula sarda met visragù en Sardijnse artisjok, Brasato al Cannonau met artisjoktaart en saffraanrijst uit San Gavino. Huisgemaakte desserts en brood. Wijnkaart met een honderdtal etiketten van gerenommeerde Sardijnse wijnen. Elke maand zijn er themanachten.
Oostenrijk, Innsbruck
Sardinienprodukte importeert goederen uit Sardinië, meestal rechtstreeks van de fabrikanten. U vindt bij ons typische Sardijnse producten zoals Mirto, Cannonau, Bottarga, Pecorino en nog veel meer.
Cantine di Orgosolo produceert rechtstreeks uit zijn heuvelwijngaarden wijnen van hoge kwaliteit. De wijnen worden geproduceerd van de cannonau-druif, in puurheid, of met andere rode druivensoorten zoals: carignano, monica en bovale. De geproduceerde wijnen zijn: IGT Locoe, Doc Urulu, Doc Riserva Soroi, Grappa van monovitigno: Biologische wijn (nog in kastanjeboten).
... Cannonau, strikt zonder irrigatiesystemen, gekweekt op "Spalliera" met een regelmatige afstand, in goed belichte en geventileerde heuvelachtige grond. De wijnstokken worden gekweekt volgens de traditionele lokale methode.
NUDO, Cannonau di Sardegna...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play