Turkije, Trabzon
Opgericht in Gaziantep in 1966, is een toonaangevend bedrijf in zijn sector met hoge technologische investeringen en kwaliteitsproductie die belang hecht aan de menselijke gezondheid. Aangekocht door de ÖZGÜÇLÜ FAMILIE in 2005, ontwikkelt het producten met innovatieve benaderingen door productie te maken met de hoogste technologie systemen ter wereld in zijn faciliteiten met een gesloten oppervlak...
Portfolio (10)
Litouwen, Bajorai, Vilniaus R.
...Franse kaas van koemelk, die zijn naam ontleent aan Brie, de regio in Frankrijk waar het wordt geproduceerd. Het is een product van rauwe, halfvette en licht gekruide melk, heeft een lichte kleur en een kenmerkende witte schimmel op het oppervlak.
Portfolio (10)
Italië, Fidenza
...Kaas die deel uitmaakt van de zogenaamde "schimmelkaas" - zoals de Franse Brie. Het heeft een zachte textuur en een witte, zachte, eetbare korst.
Portfolio (54)
...Glaszetter La Queue-en-Brie 94510 - Glaswerk...
Portfolio (53)
Frankrijk, Auros
... Chèvre Brebis tome 4 kg en tommette 600g. We bieden ook Saint Nectaire, Comté, natuur brie en truffel brie, boerderij-yoghurt, schapen-yoghurt, verse boerenroom, kwark, rauwe melk Emmental geraspt, enzovoort.... Aarzel niet om ons om onze complete catalogus en prijzen te vragen.
Portfolio (31)
Frankrijk, Rungis Cedex
...BUISSON is een groothandel in kaas in Rungis. De distributie van hoogwaardige kazen met de export van kazen. De ervaring van kaasprofessionals in Rungis ten dienste van professionals in de voedingssector en restauranthouders. De beste kazen geleverd in EUROPA. Enkele van onze uitzonderlijke kazen in Rungis: Emmental, Cantal, Gruyère des Alpages, Brie de Melun, Comté, Epoisses, Salers, Tête de...
Frankrijk, BRIE
...De cheddar saus is een grote klassieker. Het gebruikelijke recept maakt gebruik van geraspte Cheddar kaas voor meer gemak, verse room en optioneel een beetje melk. De bereiding is vergelijkbaar met die van blauwe kaas- of roquefort sauzen. We verwarmen de verse room en de melk en voegen vervolgens de kaas toe terwijl we roeren met een lepel. De kruiden voor de cheddar saus zijn ook heel eenvoudig...
Portfolio (10)
Frankrijk, Aboncourt-Gesincourt
... diversificatie voortgezet met metton voor de cancoillotte en de gruyère de France IGP. Vandaag de dag is Pâturages Comtois dus ook producent van cancoillotte. De kaascoöperatie van de Hauts du Val de Saône verwerkt jaarlijks 35 miljoen liter melk tot zachte kaas en geperste gekookte kaas. De coöperatie exporteert 75% van haar productie van zachte kazen. Haar vakmanschap stelt haar in staat om binnen...
Verenigd Koninkrijk, Redhill
... wereldwijd in dienst. We bieden pure kwaliteit en veilige producten. Onze brede productlijn: KAAZ Geitenkaas Mozzarella Cheddar Brie BOTER Smeerbaar Porties Blok MELK & ROOM Room Melk VLEES Hele stukken vlees Gesneden vlees...
België, Mol
Gevers stelt een breed kaas gamma voor van verschillende landen; Belgische (Maredsous, Chimay, Passendale, Postel abdijkaas), Hollandse ,(Beemsterkaas, Gouda, Leerdammer, Oudendijk, Noord Holland, Goudakaas, Westlite, Edammer), Franse (Boursin, Brie, Camembert, Geitenkaas, Munsterkaas, Roquefort, Rambol), Griekse (Feta), Zwitserse (Appenzeller, Gruyère, Emmental), Italiaanse (Mozzarella...
Productie van harde kaas, snijkaas, Kashkaval, geraspte kaas, zachte kaas, Camembert, Brie, evenals convenience-producten (gebakken Camembert e.d.) voor de detailhandel, grootverbruik, horeca, ook in biologische kwaliteit. Modernste productiefaciliteiten, eigen laboratorium, wereldwijde export. Dagelijks wordt ongeveer 1 miljoen kg melk verwerkt.
Frankrijk, Tournan En Brie
Frankrijk, Saint Siméon
Frankrijk, Tournan En Brie
Frankrijk, Vaudoy En Brie
Populaire landen voor deze zoekterm