Duitsland, Heidelberg
...Ideaal om karakter te geven aan gerechten en sauzen, kan deze poedervormige bouillon "clear solutions" ook als smaakmaker worden gebruikt. Textuurpoeder kan gemakkelijk in veel bereidingen worden verspreid.
Portfolio (74)
Italië, Carbonara Al Ticino
...Wij produceren smaken voor een breed scala aan producten: sauzen, bouillon, soepen, gevulde pasta, vleesproducten, kant-en-klare maaltijden, snacks, enz. Bijzondere aandacht gaat uit naar de formulering van vele "soorten vlees" door de ontwikkeling van verwerkingssmaken die omvatten: Geroosterde vleessmaken: rundvlees, kalfsvlees, varkensvlees, kip Gekookte vleessmaken: rundvlees, kalfsvlees...
Portfolio (8)
Frankrijk, Bréal-Sous-Montfort
...Stel je voor als een "gereedschapskist" voor de keuken, "Cooking Box" verzamelt de selectie van de beste fondsen, fumets en bouillons van de nieuwe generatie van Saveur! - Formulering zonder palmolie en zonder smaakversterkers - Zorgvuldig bestudeerd zoutgehalte - Een verklaring van Natuurlijke Aroma's in overeenstemming met de nieuwe geldende regelgeving Toepassing: Basis sauzen Kant-en-klare gerechten Soepen Zeevruchten Kruiden voor groenten of salades Fondsen, bouillon, visfumet, natuurlijke aroma's, zoutreductie, zonder palmolie, zonder smaakversterker, 100% natuurlijke ingrediënten...
Portfolio (3)
Verenigde Arabische Emiraten, Dubai
...Varkenspoten zijn vlees-en-bot bijproducten van derde kwaliteit. Het product wordt gebruikt voor het koken van gelatine, bouillon en soepen. Fabrikant: Oekraïne Kenmerk: Koel, Bevroren Gekoelde producten: 12 dagen bij 0 +4 ºC Bevroren producten: 6 maanden bij -18 ºC...
Portfolio (70)
Italië, Trento
... andere aroma's. Om een aangename bouillon te verkrijgen, los 1 blokje op in 500 ml water en laat het een paar minuten koken. Het blokje kan ook aan de gerechten worden toegevoegd tijdens het koken en in de gewenste hoeveelheid, om de smaak van soepen, minestrone, gekookte groenten, sauzen, ragù, vlees, risotto, eieren, enz. te verrijken en te versterken.
Portfolio (9)
...Voor soepen het poeder in kokend water strooien en kort laten koken. Voor het verfijnen en kruiden het poeder aan de kokende gerechten toevoegen. Dosering 24 g (1 eetlepel) voor 1 liter water Voedingswaarden/100g poeder (berekende waarden) Energie: 763 kJ/182 kcal Vetten: 3,1 g •waarvan verzadigde vetzuren: – •waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren: 1,3 g •waarvan meervoudig onverzadigde...
Portfolio (5)
Turkije, Izmir
AROL FOODS, opgericht in 2004, produceert met geavanceerde technologieën in de Egeïsche Vrije Zone van Izmir, Turkije, voor 100% internationale markten. We hebben 8 jaar ervaring met de merknamen; LINZ®, LIMRA® en TURKTAT®, op het gebied van het produceren van bouillon (blokjes), soepen, kruiden, pasta, desserts en instant drankpoeders, allemaal gemaakt in TURKIJE. We zijn er trots op de hoogste...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play