Italië, Carbonara Al Ticino
...Wij produceren smaken voor een breed scala aan producten: sauzen, bouillon, soepen, gevulde pasta, vleesproducten, kant-en-klare maaltijden, snacks, enz. Bijzondere aandacht gaat uit naar de formulering van vele "soorten vlees" door de ontwikkeling van verwerkingssmaken die omvatten: Geroosterde vleessmaken: rundvlees, kalfsvlees, varkensvlees, kip Gekookte vleessmaken: rundvlees, kalfsvlees...
Portfolio (8)
Turkije, Akdeniz / Mersin
...Een eenvoudige manier om de smaken van uw gerechten te benadrukken. Onze kruiden en specerijen zijn zorgvuldig geselecteerd zodat uw gerechten uitstekend zijn!
Portfolio (19)
ufs.country_names.RU, Varna Village
...Noodles worden bereid uit de basis ingrediënten; tarwemeel, havermoutmeel, roggebloem, gerstemeel, water en zout. Alle voedings- en gunstige eigenschappen van granen blijven onveranderd. Door de poreuze textuur nemen noedels de smaken van een bouillon op. Ze koken snel, wat aanzienlijk tijd bespaart. Moderne apparatuur, volledig geautomatiseerd productieproces, naleving van HACCP-normen en -principes, kwaliteitscontrole van het product in alle fasen - van de selectie van grondstoffen tot verpakking en transport. gewicht: 450 g houdbaarheid: 24 maanden...
Portfolio (20)
Frankrijk, Ham
...Duik in de heerlijkheden van de zee met onze Vismix, een mengsel van biologische kruiden dat speciaal is ontworpen om uw visgerechten, zeevruchten, schaaldieren, court-bouillon en sauzen te verrijken. Bestaat uit venkel, lavas en tijm, deze combinatie van maritieme aroma's zal een vleugje authenticiteit en mediterrane smaken aan uw recepten toevoegen. Venkel voegt een subtiele anijsnoot toe die...
Portfolio (127)
Frankrijk, Sainte Croix En Plaine
... conserveermiddelen / zonder kunstmatige aroma's / vegan / zonder allergenen / ideaal ter vervanging van zout Oorsprong: Frankrijk & Duitsland Uiterlijk: kenmerkende bruine kleur Smaak: natuurlijke zuurheid en pittig Zuurheid: 5° Gebruikstips: Kruiden van salades en andere culinaire bereidingen (sauzen, deglaceren, marineren, court-bouillon...). Als drank: 1 theelepel in een glas lauw water te drinken op een lege maag in de ochtend.
Portfolio (8)
België, Bouillon
... recepten, ontwikkeld samen met de klant op basis van zijn keuzes en smaken. De rondleidingen zijn beschikbaar voor individuen, gezinnen of groepen. Of u nu deel uitmaakt van een organisatie, vereniging of bedrijf. Wij bieden aangepaste rondleidingen aan die informatie en proeverijen combineren. Daarnaast bieden wij onze klanten ook geschenkpakketten (met daarnaast streekproducten) en gepersonaliseerde etiketten aan.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play