Frankrijk, Brignais
...Heerlijke ovengebakken mueslireep, subtiel gezoet met kokosbloesemsuiker, met sappige bosbessen en pure chocolade. Voor een goede start van de dag of als een smakelijke pauze. Vegan, palmolie vrij, haver van Franse oorsprong. Ingrediënten: Havervlokken* 35%, kokosbloesemsuiker*, kokosolie*, zonnebloempitten*, amandel*poeder, volkoren havermeel*, pure chocolade* 5% (min. 88% cacao) (cacaomassa...
Portfolio (26)
Frankrijk, Montelimar
...Ontdek onze zachte Montélimar nougats met bosbessen. Heerlijk fruitig! Deze fruitnougats zijn ontstaan uit de subtiele mix van honing, amandelen en kleine bosbessen. Een origineel recept ontwikkeld in onze ateliers door onze ambachtelijke nougatmaker. Referentie:363251 GEWICHT (in KG):0.2 Verpakking:18 BTW:20.0%...
Portfolio (154)
Frankrijk, Malataverne
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: bloem van Franse oorsprong, 23,73% gedroogde bosbessen, ei, suiker, boter, bakpoeder, zout. Voedingswaarden per 100g: Energie 1503Kj, 356Kcal, vetten 9g, waarvan verzadigde vetzuren 5,2g, koolhydraten 62g, waarvan suiker 35g, eiwitten 6,8g, zout 0,37g.
Portfolio (109)
Polen, Kamieniec Zabkowicki
... verpakking vind je amandelen met de toevoeging van biet, spirulina, spinazie, kurkuma of bosbessen. Dankzij deze ingrediënten krijgen we prachtige, levendige kleuren die de smaak niet beïnvloeden, maar wel voedingswaarde toevoegen aan deze zoete snack. Productkenmerken: Glutenvrij, Zoutvrij...
Portfolio (139)
Frankrijk, Épaignes
Sinds 1960 produceert ons team van chocolatiers jaarlijks duizenden chocoladeproducten, altijd met geduld en respect voor de ambachtelijke traditie. La Royale Normande zet zich in voor uitmuntendheid door zijn eigen praliné te maken, wat zorgt voor unieke en diepe smaken voor ons en voor u. Het voordeel van deze aanpak is dat we het recept van de praliné en de kwaliteit van het eindproduct kunnen ...
Portfolio (184)
...7 KG in plastic emmer / 14 KG in doos. Taart, koekje, gebak, cake, biscuits, croissants, muffins, kastanjes, wafels, zoals vulling in chocolade en om de smaak te versterken wordt gebruikt in slagroom. Kan ook voor decoratieve doeleinden worden gebruikt. Dienstenaanbod. 2 jaar opslag op een koele en droge plaats.
Portfolio (194)
Italië, Giarre
...Productie en verkoop van ambachtelijke Siciliaanse granita in de volgende smaken: Ananas, Rode Sinaasappel uit Sicilië, Koffie, Chocolade en Kaneel, Aardbei en Bosbessen uit Maletto, Groene Citroen uit Syracuse, Siciliaanse Mandarijn, Amandel en Geroosterde Amandel uit Avola, Pistache uit Bronte, Zwarte Moerbeien van de Etna, Bergamot, Perzik uit Bivona, Cantaloupe Meloen, Witte Vijgen, Vijgen...
Portfolio (7)
Duitsland, Wangen
... bosbessen bij. Al deze vruchten worden omhuld door smeltende chocolade uit eerlijke handel. Wat bijzonder is aan de vruchten? Om het volle fruitaroma te behouden, worden de vruchten vriesgedroogd. Hierdoor blijft de fruitsmaak zeer goed behouden - en dat proef je nadat de chocolade op de tong is gesmolten. Een waar smaakvuurwerk tegen een aantrekkelijke setprijs is gegarandeerd.
Portfolio (10)
Opgericht in 1986, VIJAYA® is een Frans merk. Als familiebedrijf, pionier in biologische producten, is onze onderneming gespecialiseerd in de import en distributie van biologische gedroogde vruchten. Vijaya selecteert de meest smaakvolle variëteiten en maten, wat de sappige vruchten een unieke zachtheid geeft. Dankzij meer dan 35 jaar duurzame relaties met onze producenten en partners, biedt Vij...
Portfolio (123)
Frankrijk, Crestet
... - nougat abrikoos rozemarijn - nougat koffie chocolade - nougat karamel gezouten boter - nougat chocolade - nougat cranberries - nougat specerijen van de wereld - nougat vijgen en dadels - nougat gember - nougat lavendel bloemen - nougat mandarijn - nougat meloen - nougat honing amandelen - nougat bosbessen - nougat hazelnoot praline - nougat sinaasappel kaneel - nougat pistache - nougat rozemarijn...
Portfolio (18)
Frankrijk, Peyruis
...% ambachtelijke productie Onze CHOCOLADE van pure cacaoboter is verkrijgbaar in meer dan 100 lekkernijen. De recepten en technieken blijven traditioneel. De CALISSON is de viering van de amandel uit de Provence. Zijn verfijning maakt het een van de meest gewaardeerde snoepjes van de Provence. Ontdek onze calissons, onze mini's, de traditionele, met bosbessen, met génépi... De NOUGAT vindt zijn finesse in de combinatie van de amandel uit de Provence en lavendelhoning. U heeft een ruime keuze, meer dan 70 referenties, met gekonfijte vijgen, frambozen, karamel... Een hele palette van smaken om te ontdekken!
Portfolio (51)
Ons bedrijf Meshur Safranbolu Lokumcusu is gespecialiseerd in de productie en export van Turkse Delight, ook wel bekend als LOKUM of DELIGHT. Onze producten worden in verschillende categorieën geproduceerd zonder kunstmatige smaak- of kleurstoffen. Alle ingrediënten zijn afkomstig uit natuurlijke bronnen. Ons assortiment omvat Turkse Delight met pistachenoten, amandelen, hazelnoten, bosbessen, frambozen, enz.
... productontwikkeling, terwijl het tegelijkertijd voldoet aan de hoogste kwaliteitsverwachtingen van onze klanten. Gourmet Cake produceert met dezelfde passie en liefde als op de eerste dag een breed scala aan producten, waaronder Frambozen-, Citroen-, Bosbessen-Cheesecake, Kokos-, Wortel-, Chocolade-, San Sebastian Cheesecake, Banaan-Chocolade-, Citroen-Chocolade-, Pistache-, Zwarte Bos...
Spanje, Santander
...kazen, chocolade, oplosbare cacao en warme chocolademelk. We beschikken over de certificeringen Ecológico, Biosuisse, Global G.A.P., G.R.A.S.P., CC Kwaliteitscontrole, Ansjovis uit Cantabrië, Blauwe kaas D.O.Picón Bejes-Tresviso. We bieden de volgende VOORDELEN: - Beschikbaarheid van een breed scala aan heerlijke producten met één enkele contactpersoon. Producentprijzen. - Beheer via één enkele...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play