Duitsland, Wörrstadt
...De bakstabilen chocoladedruppels zijn uitstekend geschikt voor het doorroeren en meebakken van deeg. Ze smelten niet tijdens het bakken en geven elk gebak een heerlijke, chocoladige smaak. De chocoladedruppels zijn veelzijdig inzetbaar, bijvoorbeeld voor het decoreren, garneren van muesli en desserts of gewoon om tussendoor van te snoepen. Ingrediënten: Cacaomassa*, rietsuiker*, emulgator SOJALECITHINE* *=uit gecontroleerde biologische teelt Allergenen: Soja Vegetarisch: Ja Vegan: Ja...
Portfolio (41)
Frankrijk, Olivet
...Referentie Samenstelling: Tarwe* 64%, chocolade* 24,5% (cacaopoeder* 22,1% [ongeraffineerde rietsuiker*, cacaopoeder* 1,6%], chocoladedruppels* 2,4% [cacaomassa*, rietsuiker*, cacaoboter*, zonnebloemlecithine, vanille*]), tarwe siroop* (tarwe-extracten*, water), ongeraffineerde rietsuiker*, zout. * Ingrediënten uit de Biologische Landbouw.
Portfolio (114)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play