Frankrijk, Condé-Sur-Marne
... onze pasta te waarborgen, gebruiken we het bronwater Aurèle, diep gewonnen en afkomstig uit Jandun in de Ardennen. De pasta wordt met liefde gemaakt, en we hechten veel waarde aan lokale knowhow. We distribueren Les Nominettes voornamelijk in producentenwinkels, delicatessenwinkels en restaurants. Veel sterrenchefs bereiden Les Nominettes op verschillende creatieve manieren. Onze producten zijn...
Portfolio (17)
... techniek van stenen maalstenen. Deze methode, gecombineerd met de Italiaanse knowhow, maakt het mogelijk om pasta van uitstekende kwaliteit te creëren, langzaam gedroogd om de voedingsvoordelen te behouden. We bieden natuurpasta aan met of zonder eieren, geparfumeerd met meer dan 20 verschillende smaken (tomaat, basilicum, piment d'Espelette, wortel…). We bieden verse pasta op bestelling en droge...
Portfolio (43)
Frankrijk, St Sulpice De Faleyrens
... oogst om ons meel en onze pasta's te maken. Onze meel wordt koud gemalen op granieten molens uit Tarn, onze molen is van Franse fabricage, waardoor we alle voedingsstoffen van de granen behouden. Onze pasta's zijn zonder eieren, zonder zout, zonder conserveermiddelen en zonder additieven om een ongeëvenaarde smaak en kwaliteit te garanderen. Zorgvuldig om de meest veeleisende smaken te bevredigen...
Portfolio (10)
Litouwen, Kaunas
... de Baltische Staten. We zijn uitgerust met de modernste machines voor de productie van korte pasta, waardoor het bedrijf zijn productiecapaciteit kan vergroten. Bovendien hebben we de eerste en enige spaghetti-productielijn in de Baltische Staten gelanceerd. Het deskundige team van het bedrijf heeft uitgebreide werkervaring en de nieuwste kennis van management en technologieën. Sinds 2010 is...
Portfolio (23)
België, Liège
ALDENTO: het is de combinatie van verse pasta en dierlijke eiwitten. ALDENTO, de basis van een gezonde en evenwichtige maaltijd: Een voedingsalternatief, gemakkelijk te integreren in het dagelijks leven. Snel te bereiden en milieuvriendelijk. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten: Biologische eieren, biologische durumtarwegries, meel van Tenebrio Molitor (meelwormen) die uitsluitend met biologische plantaardige voeding zijn gevoed. Aldento, een oplossing om uw voeding te variëren: Gezinnen, gemeenschappelijke keukens, verzorgingstehuizen, restaurants, sporters, ...
Frankrijk, Bonneuil Sur Marne
... creatief te koken en eigen recepten te creëren. Krokant bij het bakken, het is voldoende om de filodeeg en kadaifdeeg te vullen om gevarieerde en creatieve gerechten te maken. Dankzij onze expertise kan ons bedrijf voldoen aan de eisen van onze klanten: - Verpakking onder gemodificeerde atmosfeer voor optimale conservering, - Een stevig deeg dat gemakkelijk te bereiden is en krokant wordt, - Verkoop onder private label dankzij onze efficiënte verpakkingsoplossingen, - Hoge productiecapaciteit, - Traceerbaarheid en kwaliteitscontrole gedurende de hele productieketen.
Turkije, Bursa
Wij produceren handgemaakte Italiaanse pasta, plattelandsnoedels, baby-tarhana, bottenbouillon, baby-tomatenpuree, groentepoeder, specerijen en biologische honing van 14 verschillende soorten, gemaakt van natuurlijke, ongekunstelde groenten. Etiketten kunnen in elke gewenste taal worden vertaald voor alle landen. Private-label productie is mogelijk. Wij overwegen om distributieovereenkomsten aan te bieden in alle landen en in elke provincie van Turkije. Neem gerust contact met ons op voor meer details.
... creatieve recepten die eenvoudig en veilig te bereiden zijn. EIPRO staat voor een grote verscheidenheid aan hoogwaardige producten die aan deze eis voldoen: van vloeibare eiproducten tot verse deegwaren en diepvries-convenienceproducten tot gepasteuriseerde eieren.
Portfolio (15)
Spanje, Nava Del Rey
Wij zijn gespecialiseerd in de productie van industriële bak- en patisserieproducten. Wij bieden producten die zijn vervaardigd door ervaren handen, met de beste ingrediënten. Als u uw smaakpapillen wilt verwennen, doe dat dan met de sensationele zoetigheden die wij bereiden bij Pastas Villaseco, S.A. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van industriële bak- en patisserieproducten. Wij bieden producten die zijn vervaardigd door ervaren handen, met de beste ingrediënten en volgens de strengste productieprocessen.
Italië, Marina Di Ragusa
Ons bedrijf is een innovatieve startup die kits heeft ontwikkeld en produceert met alle ingrediënten die nodig zijn voor het bereiden van typische Italiaanse recepten. De kits bestaan uit zorgvuldig geselecteerde grondstoffen die biologisch zijn geproduceerd (100% BIO). Ze worden samengesteld in eenpersoons- en tweepersoonsporties in speciaal ontworpen verpakkingen om een eenvoudige en snelle...
Italië, Castellammare Del Golfo
Il nostro Pastificio nasce nel 2018 con vocazione prettamente tradizionale, allo scopo di produrre pasta di qualità superiore, con tecniche artigianali, vengono prodotte paste secche sia classiche che regionali, nel rispetto dell’ambiente e della salute delle persone. Il tutto parte da un’attenta selezione della semola Siciliana e Italiana e delle altre materie prime assemblate con le stesse tecn...
Spighe Molisane is een producent van verse, eieren, droge en biologische pasta sinds ongeveer 10 jaar. De producten, van de hoogste kwaliteit, hebben een ambachtelijke verwerking en zijn voornamelijk regionale specialiteiten.
Oekraïne, Kyiv
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play