... volgens de meer dan duizendjarige Tunesische cultuur van het oogsten en bereiden van onze producten.
In heel Tunesië wordt harissa vaak van tevoren gemaakt en opgeslagen voor gebruik in verschillende gerechten. Deze oranje-rode saus wordt niet alleen gebruikt als een condiment voor gegrild vlees en vis of door soepen en stoofschotels geroerd voor een pittige kick, maar is ook een integraal onderdeel van talloze recepten en vele Tunesische gerechten.
Productnaam: BerberHarissa
Smaak: Heet, pittig
Brix (%): 10
Houdbaarheid: 2 Jaar
Merknaam: MEDILIFE
Oorsprongsland: Tunesië...
...De BerberHarissa is een pittige pepersaus die veel wordt gebruikt in de Noord-Afrikaanse en Midden-Oosterse keuken. Het wordt gemaakt van gedroogde pepers of gedroogde cayennepepers.
Categorieën: Voedingsmiddelen Conserven Harissa & Hrouss
Ingrediënten: 75% Cayennepepers, Zonnebloemolie, Olijfolie, Knoflook, Zout, Specerijen...