België, Herentals
... begassen Aantal verpakkingen per cyclus: 1 - 3 Toepassingen: Gasverpakken van vers vlees, vleeswaren, vis en visbereidingen, groenten, pasta, bereide maaltijden, fruitsalades, droge vruchten, fijnkostsalades, soepen, sausen,...
Portfolio (44)
België, Geel-Zammel
...zwijnen, ... . Tips : Wat te doen als men een dood dier wil laten prepareren? Deze dient men zo vlug mogelijk naar de taxidermist te brengen of zo vlug mogelijk invriezen. Het vel (de huid) afsnijden tot ACHTER de voorste poten voor het opzetten van kop-schoudermontage van wild zoals ever, hert, ree,...
België, Vlierzele
... brengen we wild naar de top! Dit zijn enkele voorbeelden van ons wildassortiment, maar er is natuurlijk meer. Onderstaande producten kunnen naar wens versneden en verpakt worden: Wilde eend, fazant, bosduif, patrijs, ree, haas, konijn, hert, everzwijn.
België, Romsée
Voor het bedrijf GERARD-SIMON is taxidermie een familieaangelegenheid sinds 1870. Al onze vormen van polyurethaanschuim worden in onze werkplaatsen vervaardigd op basis van de afmetingen van de huid, zodat we het dier kunnen personaliseren. Weet dat, hoewel we hele olifanten, neushoorns, giraffen, enz. opzetten, de kop van een ree of de vos die u ons toevertrouwt zeker niet zal worden...
België, Ciney
Condroz Gibier is gespecialiseerd in de verwerking, snijden en verpakken van wild. Het biedt verschillende soorten wild uit de Waalse regio, zoals hert, wild zwijn, ree, en faun... Condroz Gibier is vooral de maker en ambassadeur van het Eerste Europese Label voor Belgisch Wild van Gecertificeerde Oorsprong. Een heel jaar van studie en onderzoek in nauwe samenwerking met de Universitaire Faculteiten van Gembloux en de certificeringsdienst Promag was nodig om deze nieuwe kwaliteitsnorm te ontwikkelen.
België, Houffalize
...-gangenmenu): Wij organiseren gastronomische weekends het hele jaar door vanaf 165 €. Aarzel niet om ons om meer informatie te vragen. Een waar feestmaal waardig aan het hof van Lodewijk XIV, waar gerechten zoals fazant, wildzwijn, ree, duif, wilde eend en andere wonderen op u wachten tijdens deze weekends of tijdens culinaire verblijven in de week. Prijzen aangepast aan elk budget.
België, Robertville
In het seizoen bieden wij een assortiment wildproducten aan voor zowel particulieren als professionals in de HORECA. Om volledig aan uw wensen te voldoen, vindt u op deze site een complete lijst van alle beschikbare wildproducten: wildvlees, beenham van ree, ree-rollade, schouder van ree aan het bot, verse rug en ribben van ree, verse baron van ree, civet van ree, verse filet van ree, beenham van hinde, of ontbeend, rollade van beenham van hinde, Haye en rollade van hinde, verse rug van hinde, filet van hinde, mignon van hinde, ...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play