België, Bruxelles
...Professionele reclame- en culinaire fotograaf gevestigd in Brussel met talrijke referenties en jarenlange ervaring. Professionele studio met een uitgeruste keuken, voor het realiseren van uw recepten, objecten, packshots, stillevens... Mijn motto is eenvoud, geen gedoe of onnodige praatjes, maar een resultaat met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Aarzel niet om contact met me op te nemen om een breder scala van mijn werk te ontdekken, uw project te bespreken en/of een prijsopgave te ontvangen.
België, Bruxelles
Artfood traiteur brengt al zijn ervaring en creativiteit in voor al uw professionele en privé evenementen. Traditionele of nieuwe recepten, een vleugje durf en verbeelding, dat is wat wij aanbieden om uw gasten te verwennen terwijl we een hoogwaardige, op maat gemaakte service leveren. Het bedrijf biedt verschillende formules aan: zittend banket, walking dinner, cocktails, huisgemaakt,… Wij doen...
België, Oostrozebeke
... werknemers. We beschikken over een eigen labo en doen dagelijks aan interne zelfcontrole om zo de kwaliteit van onze producten te garanderen. Een extern betonadviesbureau helpt ons in het ontwikkelen van accurate recepten en voor het behalen van kwaliteitslabels.
België, Merelbeke
De Stoop te Brugge is een distillerie die garant staat voor ambachtelijke kwaliteit op basis van de aloude recepten en de bereidingswijze van de producten die heden ten dage nog steeds halfautomatisch geproduceerd worden. De distillerie produceert namelijk: ambachtelijke likeuren, jenevers, fruitjenevers, creamjenevers, en apperitieven en geestrijke dranken.
België, Tournai
...Actief in de koekjesindustrie, presenteert de Wafelbakkerij MARQUETTE & FILS S.A. zijn "Succès du jour" wafels, gevuld met vanille of bruine suiker, evenals zijn fijne boterkoekjes, bereid volgens traditionele recepten in combinatie met moderne technologie. Gegarandeerd zonder kleurstoffen of conserveermiddelen, bevatten ze alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Hun presentatie in...
... ook uit de schatkamer van grootmoeders recepten. De maître-sommelier Arthur Genten, de chef de service Anja Kreins en de verantwoordelijke voor de wijnkelder begeleiden u door een goed gevulde wijnkaart. We bieden altijd wijnen aan van 5 tot 55 euro en zelfs duurder. We vullen het assortiment aan met champagnes, crémants en sterke dranken - fruitbrandewijnen en whisky. We stellen gourmetmanden samen met zeldzame specerijen, koude pers oliën en oude balsamicoazijnen en andere lekkernijen. Mooie verpakkingen voor geschenkdozen.
België, Neufchâteau
In deze typisch Ardenner boerderij wordt u verwelkomd, alleen, als stel, met familie of in groep in een oude setting, en kunt u genieten van de producten via verschillende regionale en originele recepten. De boerderij van de Sanglochons laat u de smaken van weleer herontdekken met zijn ambachtelijke charcuterie (gerookte ham, Sanglochons-worst,…). U kunt het levende hammuseum bezoeken, een of...
België, VIELSALM
... bevatten. - De gemmotherapiecomplexen: synergetische en harmonieuze combinaties van verschillende moederextracten die inspelen op een specifiek probleem. - De specialiteiten op basis van berkenvocht verrijkt met knoppen: 4 producten waarvan de drainende eigenschappen van het sap worden versterkt door de actieve ingrediënten van de knoppen. - De siropen: 4 siropen ontwikkeld op basis van traditionele recepten verrijkt met knoppen.
België, Beringen
Heerlijke spéculoospasta, premium speculoos met boter, artisanale stuksverpakte koffiekoekjes. Luxe geschenkverpakkingen. Recepten op grootmoederswijze zonder palmvetten en met echte boter en speltbloem.
België, Ouffet
... presenteren we regelmatig nieuwigheden en garanderen we de grootste versheid van onze producten. Het GoodBelgium-team stelt je zowel ambachtelijke producten voor die 100% in België zijn gemaakt, zoals bijvoorbeeld Luikse siroop, cuberdons, confituren, speculoos... Maar ook grote Belgische merken zoals Côte d'Or, Galler, Lotus, Delacre, Meli, Mardesous, La William, Devos Lemmens... Bovendien publiceren we af en toe op onze website GoodBelgium Belgische recepten: van de meest traditionele tot de meest originele, er is voor elk wat wils!
België, Seilles
...Manzanilla en Lucques) afkomstig uit Griekenland, Spanje, Marokko en Frankrijk, in 70 verschillende recepten. Père Olive ontwikkelt ook producten die voortkomen uit de verwerking van olijven en gedroogde tomaten, zoals tapenade of tomanade. Père Olive is aanwezig in vele landen en is de Europese marktleider op het gebied van verse olijven. Het bedrijf exporteert zijn producten onder zijn drie merken (Père Olive, Apérolive, Signor Cempo) maar ook onder de private label van distributeurs in België of het buitenland.
België, Villers-Le-Bouillet
Dessert Factory combineert perfect ambachtelijke recepten met hoogwaardige, Belgische en 100% natuurlijke ingrediënten. Dessert Factory heeft de ambitie om een evoluerend assortiment aan te bieden dat inspeelt op de markttrends, om zo te voldoen aan de verwachtingen van consumenten en de behoeften van haar klanten: Zacht, smeltend, koffie gourmand, cake, taart, glutenvrij dessert...
België, Herentals
Als familiebedrijf begonnen in 1908, is Demeyere vandaag uitgegroeid tot een wereldreferentie inzake de fabricatie van culinair kookgerei in roestvrij staal. Wereldwijd zijn we de enige fabrikant die het technisch concept van elk product aanpast aan de specifieke vereisten van de typische kookprocessen en recepten voor dit product. De technische vereisten voor koken, bakken, roerbakken, braden...
België, Veurne
Beauvoords Bakhuis is een pannenkoekenbakkerijen. Ze werken met de originele recepten. Ze blijven werken met verse kwaliteitsingrediënten. Op dat vlak sluiten we geen compromissen. Ze voorzien: zoete pannenkoeken, ongezoete pannenkoeken, bio pannenkoeken, pannenkoeken met bier maar ook verschillende wafels.
België, Mechelen
Het Anker staat borg voor een authentieke en unieke smaaksbeleving bij de bierliefhebber en groeide uit tot een internationaal gelauwerde brouwerij. Dat succes danken wij grotendeels aan onze authenticiteit. De oude recepten vormen nog steeds de basis van het brouwproces en een variëteit aan hop en kruiden brengen onze bieren op smaak. Sinds de jaren negentig kreeg de brouwerij een flinke...
België, Bruxelles
Didden is al drie kwart eeuw in dienst van de culinaire kunst. Drie kwart eeuw van traditioneel vakmanschap, vandaag vernieuwd door de bijdrage van de beste recepten. Didden is een familiebedrijf dat heeft gekozen voor groei en moderniteit, terwijl het het authentieke karakter van zijn producten zorgvuldig bewaart. Didden zorgt er natuurlijk voor dat het de markttrends volgt door bijvoorbeeld...
België, Bouillon
... recepten, ontwikkeld samen met de klant op basis van zijn keuzes en smaken. De rondleidingen zijn beschikbaar voor individuen, gezinnen of groepen. Of u nu deel uitmaakt van een organisatie, vereniging of bedrijf. Wij bieden aangepaste rondleidingen aan die informatie en proeverijen combineren. Daarnaast bieden wij onze klanten ook geschenkpakketten (met daarnaast streekproducten) en gepersonaliseerde etiketten aan.
België, Kalmthout
... uitstraling. Wycam’s heeft al meer dan 60 jaar een belangrijke en unieke positie in de wereld van de Belgische confiserie. Volgens authentieke recepten, maar met de modernste apparatuur, levert Wycam’s betaalbare kwaliteitsproducten, die bij iedereen in de smaak vallen. Merken: Wycam’s Borstbollen, Wycam’s Mintoes en Wycam’s Vruchten Bonbons.
België, Tournai
... zijn eigen persoonlijkheid. En in de pure traditie van de Belgische chocolatiers, verrijkt Desobry zijn recepten met een heel palet aan smaken afkomstig van cacao. Kwaliteit Desobry: grondstoffen voornamelijk afkomstig uit de Europese Unie, 100% cacaoboter chocolade, koekjes zonder kunstmatige aroma's, zonder kleurstoffen, zonder conserveermiddelen, zonder gehydrogeneerde vetten. De Kwaliteit Desobry garandeert dat u de beste koekjes op de markt verkoopt.
België, Saintes
...Wij produceren verse kant-en-klaar maaltijden, voornamelijk van Thaise en Indiase oorsprong, op basis van de recepten van onze Thaise chefs van Blue Elephant en Indiase chefs van La Porte des Indes. Onze belangrijkste ingrediënten (specerijen, groenten en fruit) worden wekelijks per vliegtuig uit Thailand geïmporteerd. Onze currypasta's (specerijenmengsels die specifiek zijn voor de recepten van...
België, Temse
...Semi industriële bakkerij die trouw is aan de recepten van vroeger. Dagelijks vers brood en lekker gebak te verkrijgen. Dit een heel jaar door 7/7. Indien er speciale wensen zijn kan hier in overleg ook voor gezorgd worden.
...een badkamer en televisie in de kamers. Gratis wifi-toegang. Een eerlijke keuken met verfijnde recepten. De menukaart is zowel zeer gevarieerd als respectvol voor de lokale tradities en smaken, met gerechten waar fantasie en streekproducten in balans zijn voor een harmonieuze keuken. Wild heeft er in het seizoen een bijzondere plaats.
België, Halen
Brouwerij Anders! is een brouwerij die géén eigen bieren produceert, maar zij specialiseren zich in het mee uitwerken en ontwikkelen van recepten in opdracht van de klanten. En dat verschilt van verenigingen die een eigen bier laten brouwen, steden en gemeenten die een streekbier willen lanceren tot hobbybrouwers die hun receptuur willen commercialiseren. Daarnaast kloppen er kleine en grote brouwerijen kunnen er aan voor receptuurontwikkeling, productie, loonafvullingen en bieranalyses.
België, Molenstede
...Rabbit is een familiebedrijf met een geleidelijke uitbreiding. Meer dan tien miljoen maaltijden worden jaarlijks geproduceerd en dit rond de klok (24/24) met uitsluitend verse ingrediënten. Rabbit is IFS gecertificeerd. Rabbit produceert kant en klare maaltijden met verse ingrediënten onder een private label, verkocht via de grote retailers in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Rabbit staat voor een to-the-point innovatieve aanpak met focus op smaak, gezondheid & gemak in hun recepten in lijn met een evoluerende consumentenmarkt en geïnspireerd door nieuwe trends.
... wils. Alle ingrediënten die worden gebruikt bij de vervaardiging van zijn pralines en macarons zijn zorgvuldig geselecteerd op hun onberispelijke kwaliteit. Voor zijn verrassende ambachtelijke recepten gebruikt Pierre Ledent uitsluitend chocolade van gecontroleerde oorsprong met minimaal 70% cacao.
België, Bruxelles
...dit is geen Belgische stijl / maar we geven er toch onze Belgische toets aan In ons vlakke land met ontelbare gestandaardiseerde bieren, in naam van de traditie en de door onze industrie zo geliefde uitgeholde recepten. No Science wil, net als een te klein aantal brouwerijen hier, u laten delen in zijn eigen interpretaties van recepten in minderheidsstijlen in het land van abdijbieren: I.P.A's...
België, Genappe
...Nutts Original®, nieuw en eindelijk beschikbaar voor u! Deze Belgische likeur (35°) op basis van hazelnoten kan zowel on the rocks, in een cocktail, als bij de aperitief of als dessert worden gedronken. Het zal ook perfect passen in uw recepten. U zult binnenkort "verliefd" zijn op koken met Nutts. Thuis, in restaurants, bars of discotheken, combineert Nutts Original® smaak met karakter.
België, Sint-Katelijne-Waver
... topproducten. In verschillende seizoenen hebben we een speciaal aanbod. Zo bieden we wild in het jachtseizoen of paëlla en zeeduivel in witte wijnsaus in de zomerperiode aan. Afhankelijk van het product en dankzij onze vacuümverpakkingen en pasteurisatie, blijven onze bereide gerechten vier tot vijf weken houdbaar. Eigen recepten of receptuur van de klant: Quality Food Group maakt zijn bereide gerechten volgens eigen receptuur. Maar indien u dat wenst, kunnen onze koks ook met uw recept aan de slag. ...
België, Antwerpen
...Beheer alle keukens van je horeca-onderneming in één app. Neem datagedreven beslissingen en optimaliseer voorraadbeheer, kostcontrole, planning, inkoop en winstgevendheid. Apicbase is de centrale hub voor ingrediënten, recepten en menu's, met automatische foodcostberekeningen, margecontrole en allergenenchecks. De informatie is overal, altijd en op elk apparaat toegankelijk. Met de voorraadmodule...
België, Blegny
Pierre Ledent is een meester-chocolatier die gespecialiseerd is in pralines en macarons. Voor zijn verrassende ambachtelijke recepten gebruikt hij uitsluitend chocolade van gecontroleerde oorsprong met minimaal 70% cacao. Alle ingrediënten die in de productie van zijn pralines worden verwerkt, zijn zorgvuldig geselecteerd op hun onberispelijke kwaliteit. Het exclusieve ontwerp van de verpakking...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play