België, Namêche
Panistar is een KMO die gespecialiseerd is in de productie van diepgevroren, ongekookte banketproducten en is gevestigd in Namêche, in de provincie Namen. Al meer dan 20 jaar biedt Panistar een breed scala aan ongekookte diepgevroren banketproducten, zoals croissants, baguettes en pistolets, aan bakkers en patissiers. De productie van zijn producten is van ambachtelijke kwaliteit en is voornamelijk op basis van boter.
België, Hauset
Kockartz is een bakkerij en patisserie die aanbiedt: broden en knapperige producten (tarwe, rogge, meergranen, volkoren,…), gebak (eclairs, fruitflappen, croissants met fruit en vanillecrème, Berlijnse bollen, fruitwafels) en taarten (met rijst of fruit, afhankelijk van het seizoen), fijne patisserie (traditionele taarten, lichte, fruitige en Belgische gebakjes), snacks (gevulde baguettes...
België, Enghien
... klant en zijn uitsluitend aangepast op het niveau van volume, vorm, ingrediënten en zelfs het aantal calorieën. Alles wordt diepgevroren geleverd. Ons assortiment bestaat uit een grote keuze aan broden, gebak, patisserie en hartige snacks, maar ook uit producten met een laag glutengehalte of glutenvrij. Elk product krijgt een handmatige afwerking.
België, Nijlen
Bizarr heeft twee bakkerijen te Lier en Nijlen. Brood en banket, taarten, koekjes en pralines, en de mogelijkheid om te ontbijten bij Bizarr te Lier, zowel als lunchen. ...
België, Grobbendonk
... kunnen kwaliteit met een betere houdbaarheid combineren. Bakkerij Den Troon haalt ook inspiratie uit de internationale keuken biedt verschillende soorten Italiaanse ciabatta en Mexicaanse zonneschijven, en andere exotische broden dat verandert van het gebruikelijke dagelijkse brood. Sinds kort biedt de Bakkerij niet alleen maar zoet maar ook hartelijk beleg. ...
Bakkerij Dockx bvba is actief in 3 marktsegmenten: de speciaalzaak-bakkerswinkel, bij de marktkramers en in de kaas- en delicatessenwinkels, aan wie een volledig gamma van verse producten kan geleverd worden, gaande van brood, kleine broodjes, viennoisserie, patisserie en biscuiterie. De actieradius beperkt zich momenteel tot Antwerpen en de Kempen. Bakkerij Dockx beschikt over 24 Cereal Centers, waaronder 12 winkels van Dockx Bakkerij. De onderneming verdeelt de volgende producten: baguettes, patisserie, brood kleine broodjes, viennoiserie, stokbrood en kleine koekjes. ...
België, Lixhe-Visé
Benoit Segonds, bakker – patissier. Ik maak brood op ambachtelijke en traditionele wijze van de beste kwaliteit meel om het brood zijn goede smaak van vroeger terug te geven en daarmee ook zijn plek op de tafel. Ik heb ervoor gekozen om met biologisch meel te werken. De biologische certificering garandeert ons dat de meel geen additieven of hulpstoffen (natuurlijk of chemisch) bevat.
België, Morlanwelz
De BAKKERIJ LE BON GRAIN maakt deel uit van de Quintens Groep, die vier verschillende bakkerijen samenbrengt. We produceren allerlei soorten brood, gebak, sandwiches, croissants, enz.
België, Roeselare
Alle brood en banket Bakkerij Ignace, met vijf verkooppunten in de Roeselaarse regio, is dé zaak voor alle mogelijke broodsoorten, banketproducten, en heerlijke nagerechten en tussendoortjes. Zoals chocolade (pralines, truffels … ), marsepein of ijs. Organiseert u een feestje? Wij bezorgen u graag het smakelijke pronkstuk waarvan iedereen (letterlijk) de mond vol heeft: onze bekende en...
België, Tielt-Winge
Natuurbakkerij Rubbens in Tielt-Winge met eigen maalderij waar ambachtelijke kwaliteit de norm is.
België, Mouscron
Gourmand is al meer dan 25 jaar specialist in diepgevroren bladerdeegproducten. Onze klanten, of het nu ambachtelijke bakkers, industriële bakkers, detailhandelaren, in de horeca of in de catering zijn, hebben voor ons gekozen vanwege ons uitgebreide assortiment producten, variërend van klassieke croissants en andere gebakjes tot zoete en hartige specialiteiten, evenals gebak en brood. Het enige wat je hoeft te doen is onze producten in de oven te plaatsen en ze zijn klaar!
België, Fosses-la-Ville
REGALGEL-INTERFROST is een Horeca-groothandel in diepvries-, verse en droge producten (diepvries baguettes en broden, diepvries gebak, ijs, groenten, friet, ...); in verse producten (diepvries baguette, gebak, diepvries gebak, baguette, diepvries brood, brood, ...), in de verkoop en distributie van ijs, bevroren desserts en toppings voor ijs.
België, Havelange
Agribio beheert een volledige keten: teelt van spelt, tarwe, rogge en boekweit, opslag, sortering en reiniging van deze granen en tenslotte, maling voor de productie en verkoop van bloem van verschillende kwaliteiten. De korte keten wordt dus gerespecteerd en voortdurend verbeterd. Biologische bakkerij Brood en gebak rechtstreeks van het veld. Biologische granen Tarwe, gepelde spelt, gepelde...
...Guenther Bakeries België is gespecialiseerd in de productie van hamburgerbroodjes. De belangrijkste klant is McDonald's en de leveringen zijn bestemd voor restaurants in heel het Benelux. Het aanbod is uiterst gevarieerd: naast de klassieke hamburgerbroodjes omvat het ook alle mogelijke varianten van hamburgerbroodjes, zoals de Big Mac, Bigger Big Mac, Mc Rib, enzovoort. Bovendien kan er een op maat gemaakte oplossing worden ontwikkeld voor elke klant. Kwaliteit en voedselveiligheid voldoen aan strenge eisen.
België, Zele
... uiterst geavanceerde productiemethodes verzekert de familie Roelandt constant kwalitatieve eindproducten : wit brood op basis van tarwebmoem, wit brood zonder zout, botersandwich, pistolet wit, pistolet grof, pistolet wit sesamzaad, croissant, boterkoek, confituurkoek, chocoladebroodje, éclair chocolade, éclair mokka, Berliner bol…...
België, Mouscron
De Deligout-wafels worden bereid volgens een heerlijke en authentieke recept waarvan onze meesterwafelbakkers sinds 1987 het geheim zorgvuldig bewaren. Hun reputatie is zowel gebaseerd op hun ongeëvenaarde smaak als op de unieke expertise van Deligout.
België, Beernem
In 1991 opgericht is Creades ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf enig in zijn genre. De consument vraagt voortdurend een ruimer en vernieuwend assortiment. Om banketbakkers, restaurateurs en cateraars te ondersteunen biedt Creades tal van mogelijkheden om aan die eisen te voldoen.
België, Seneffe
Alysse Food levert de beste muffins, brownies en bagels, en meer, aan Europese leiders in GMS, RHF en Bakkerij.
Familie-bakkerij gelegen in het hart van de stad Bouillon, tegenover de Semois. Onze huisgemaakte specialiteiten: cramiques, spekpannenkoeken, suiker-taarten, rijst-taarten, evenals onze heerlijke Belgische chocolade en onze ambachtelijke koekjes: de Croisé, de Baron van de Ardennen, Herfstsmaken en een Vooruitgang van Hart.
België, Alleur
...roomsoesjes, chocolade-eclairs, taarten, cakes, brioche,… Sandwiches: dagobert, tonijn mayo, geroosterde kip, aubergines, mediterraan, worstbrood, gepaneerde kip,… Catering: landelijke baguette, avisance, pizza, croque-monsieur en pasta.
België, Bois D'haine
...L'Épi d'Or is uw bakker bij u in de buurt. Onze productieateliers, het zenuwcentrum van al onze ambachtelijke bereidingen, zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om u hygiëne en netheid te garanderen gedurende het hele productieproces van onze huisgemaakte producten: gebakjes, taarten, broden, taarten en patisserie.
België, Ichtegem
Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk industrie.
... 2002, in Geel openden de deuren in 2006, in 2011 in Herentals en in 2014 kwam er zowel in Dessel als in Achterbos een winkel bij. Elke winkel is ingericht naar hetzelfde concept.(tijdlijn toevoegen of vervangen door tijdlijn) De volledige productie gebeurt in de nieuwe bakkerij in de Metaalstraat in Balen. Alles staat of valt met een goede organisatie! De klant (business to business) bestelt van...
België, Retie
Bewonder hun rijkelijk gevulde etalages en laat u verleiden door een breed assortiment aan taarten, gebakjes, patisserie, huisgemaakte dessertkoekjes, speculaas en pralines. Voor elke zoetekauw wat wils. En vergeet daarbij zeker onze specialiteit niet: het enige echte Reties Lindeboompje. Dit en ander chocolade holgoed gemaakt in eigen atelier. Sinds een tiental jaar zijn ze ons ook een echte koffiebranderij . Maak uw keuze uit hun selectie gemaakt van Arabicabonen van hoge kwaliteit. Het bewijs van hun ambachtelijke koffie is de nog authentieke koffiebrander naast hun koffierekken.
België, Ninove
In deze artisanale bakkerij vindt u een uitgebreid en gevarieerd assortiment broden, viennoiserie en patisserie. Alles dagvers gemaakt volgens origineel recept en met het grootste respect voor een natuurlijke smaak. ...
België, Sint-Eloois-Winkel
... het IFS-certificaat in zijn bezit. Joriba Industrial Bakery hecht veel belang aan een goede en snelle service. We willen steeds opnieuw voldoen aan de wensen van de klant. Een duurzame samenwerking op basis van vertrouwen werpt zijn vruchten af en zorgt mee voor het succes van ons bedrijf.
België, Tubize
...Hugo Wafels NV/SA is een onafhankelijk Belgisch familiebedrijf dat in 1990 is opgericht. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van een breed scala aan ambachtelijke wafels. Een strenge selectie van onze grondstoffen en controlesystemen in elke fase van de productie stellen ons in staat om een optimale kwaliteit van al onze producten te garanderen. Als reactie op de groei van ons bedrijf zijn we in 2014 verhuisd naar Tubize, naar een volledig geautomatiseerde productielocatie.
België, Bruxelles
In de puurste traditie met de beste ingrediënten: patisserie, chocolade, ijs, gebak.
België, Kuurne
...Cookal, Sicoly, Exkimo Concept, Bloem Label Rouge, Fléchard, Nonettes, Qimig, Pralicroc,... Bij Cnudde Non Food vindt u keukentoestellen waarmee u gastronomische creaties kunt verwezenlijken die vroeger onmogelijk waren. Maar u vindt er ook boeken, mise-en-bouche, allerhande vormen, kleurstoffen en transferts.
België, Visé
Biologische eerlijke en ambachtelijke bakkerij-patisserie met een open atelier.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play